Newsflash: Strategi Masih Penting

newsflash

Akhir-akhir ieu kuring parantos nguping seueur pisan paguneman ngeunaan pamasaran anu kakupingna siga SENI! tibatan Siap. Tujuan. Seuneu! Kuring terang anggaran anu ketat sareng sababaraha pemasar asa rada nekat. Tapi punten, ngalakukeun diri anjeun ni'mat na émut strategi balik taktik kalayan anu anjeun sumanget pisan ngecas payun.

Upami anjeun henteu gaduh waktos, kuring nyarankeun pisan anjeun pikeun ningali deui strategi makro anjeun dina sababaraha tingkatan. Tanya ka diri anjeun sababaraha patarosan sapertos kieu:

  • Anu urang?
  • Naon anu urang nangtung pikeun?
  • Naon anu urang lakukeun?
  • Saha palangganna, dimana aranjeunna sareng naon anu aranjeunna paduli?
  • Saha persaingan sareng naon anu aranjeunna carioskeun ayeuna-ayeuna?
  • Naon bédana relevan kami?
  • Naon anu urang hoyong bénten ngeunaan bisnis urang dina taun payun?

Ieu henteu kedah peryogi sababaraha dinten atanapi bahkan jam-jam sareng janten sadayana anu mewah. Laksanakeun. Sareng nyerat waleranna, pikeun kahadéan. Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngalakukeun ieu sacara rutin. Pikir saparapat.

Teras pikirkeun strategi mikro anjeun. Taktik naon anu bakal nyambung sareng prospek anjeun sareng klien ku cara anu aranjeunna bakal masihan ngeunaan anjeun? Kumaha anjeun bakal terang nalika anjeun ngahontal sababaraha kasuksesan? Naha aya sababaraha saluran gampang anu anjeun pikahoyong anu kedah disaluyukeun? Kumaha anjeun tiasa ngahijikeun pesen sareng visual anjeun dina sadaya titik touch anjeun?

Ayeuna, teraskeun sareng sadayana pikagumbiraeun ngeunaan kampanye data variabel atanapi média sosial éta. Upami éta cocog sareng strategi anjeun.

4 Komentar

  1. 1

    Amin! Jigana seueur masalahna sanés sareng para pemasar, sana… éta pikeun bosna. Kacuali buletin, siaran pers, tulisan blog atanapi bahkan tweet bakal kaluar, seueur teuing bos anu mikir yén pamasaran henteu ngalakukeun tugasna. Upami langkung seueur CEO anu naroskeun patarosan strategis di jurusan pamasaranna sareng ngalaunan téhnik angkatan sareng ledakan, aranjeunna leres-leres tiasa ngembangkeun usahana.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.