Kumaha Baris Internét dina Abad Terakhir?

2120 internét

Pikeun mikir yén murangkalih abdi ageung di jaman dimana Internét sok aya di dieu lumayan endah. Kanyataan yén kami ngalih tina panggil-panggil anu saderhana janten gaduh puluhan alat di bumi kami anu nyambung, ngarékam, sareng ngabantosan kami napigasi unggal dinten luar biasa. Mikir 100 taun ti ayeuna jauh-jauh tina visi kuring. Ku ngabeledugna sélulér sareng alat urang beuki kuat, kuring ngan ukur bisa nebak yén tampilan bakal aya dimana-mana sareng alat sélulérna bakal aya dina awan.

Teu diragukeun sadayana bakal nyambung sareng dioptimalkeun. Kulkas urang bakal sacara otomatis maledog tuangeun urang sareng nganteurkeun sadayana, ku resep, kanggo tuangeun anu direncanakeun. Mobil urang bakal nyetir nyalira. Kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun sababaraha urang bahkan bakal gaduh padamelan janten sadidinten - panginten ku alat-alat anu dipasang pikeun ngarékam visual sareng audio urang sakumaha diperyogikeun. Urang bakal ngagaduhan sababaraha jinis alat unjuran pikeun nyandak aplikasi atanapi olahtalatah dimana waé urang aya - kalayan streaming audio sareng video tanpa masalah. Sugan dilipet atanapi tampilan anu digulung bakal aya dina ransel urang.

Sigana mah urang ogé bakal ngalaman anu goréng, ogé. A hideung Internét éta anu paling pikasieuneun ngeunaan umat manusa anonim anu ngantosan kanggo nyayogikeun anjeun naon waé anu anjeun peryogikeun ku sakedik mata sacara literal. Ok… Abdi henteu hoyong mikir deui ieu.

nyitak

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.