Linq: Panyayogi Produk Kartu Usaha Ladang Deukeut anjeun (NFC)

Kartu Usaha Linq NFC

Upami anjeun parantos lami maca sareng situs kuring, anjeun bakal terang kumaha bungah kuring kéngingkeun sababaraha jinis kartu nama. Kuring gaduh kartu catetan post-it, kartu pasagi, kartu logam, kartu laminasi ... Abdi resep pisan. Tangtosna, ku lockdowns sareng henteu mampuh ngarambat, teu aya seueur kabutuhan kartu nama. Ayeuna perjalanan parantos dibuka, sanaos, kuring atos waktuna pikeun ngapdet kartu kuring sareng nampi urutan.

Hiji hal anu kuring pikareueuseun nyaéta sabaraha kartu bisnis anu kedah dipésér sareng sabaraha anu tiasa dibawa ka unggal acara. Dugi kuring kajantenan dina Linq. Linq ngagaduhan garis unik produk kartu bisnis digital anu nganggo NFC. Upami anjeun parantos ngiringan kuring bari, anjeun bakal terang yén kuring ékspérimén sareng sakumpulan kartu NFC kapungkur tapi éta henteu hasil. Perusahaan ngagaduhan seueur masalah nyetak éta teras URL tujuanna kirang ti luar biasa.

Linq bénten, ngempelkeun aplikasi sélulér pikeun ngawangun halaman badarat dasar gratis (atanapi halaman mayar kalayan sababaraha paningkatan anu saé) ogé sauntuyan alat anu tiasa anjeun mésér anu dipasang NFC. Halaman badarat anjeun tiasa ngagaduhan tautan profil sosial anjeun, tautan pamayaran (Venmo, PayPal, atanapi CashApp), sareng ngaktipkeun pangunjung anjeun ngaunduh kartu kontak anjeun kanggo nambihan anjeun langsung kana kontakna.

Kalayan Linq Pro, langganan produk Leap na, anjeun ogé tiasa:

  • Atur halaman tujuan naon waé anu anjeun pikahoyong dina ngaluncat pilihan.
  • Tambihkeun eusi tambihan kana halaman badarat Linq anjeun. Kuring nambihan pidéo YouTube tapi anjeun ogé tiasa nambihan tautan rapat, Spotify atanapi pamuter Soundcloud.
  • Tambihkeun bentuk kana halaman anjeun pikeun nangkep inpormasi tambihan.

Kalayan kartu Premium sareng sababaraha kustomisasi, kuring tiasa ngawangun kartu bisnis custom kalayan logo kuring dina éta (poto di luhur) yén kuring ngan saukur tiasa nempel dina kotak telepon kuring teras narik nalika aya anu naros atanapi kuring nawiskeun kartu abdi. Daripada masihan masing-masing kartu bisnis, kuring tiasa ngetok kana teleponna atanapi aranjeunna tiasa nyeken kode QR di bagian tukangna sareng aranjeunna dibawa ka halaman badarat sareng sadayana inpormasi kuring ogé tautan unduhan kontak pikeun ngimpor abdi ngahubungi inpormasi langsung kana teleponna!

Douglas KarrHalaman Pendaratan dina Linq

Produk Kartu Bisnis Digital NFC Lebetkeun

Linq henteu ngan ukur nawiskeun kartu premium anu kuring meser, aranjeunna leres-leres ngagaduhan seueur pilihan produk anu tiasa dipilih:

  • Kartu Linq - Asép Sunandar Sunarya pilihan pikeun kartu panggunaan anu anjeun tiasa kéngingkeun polos, dicitak logo anjeun, atanapi ngagaduhan desain khusus.
  • Linq Gelang - pinggel saderhana anu dilebetkeun ku NFC ... ngan ukur ngetok gelang nganggo telepon anjeun sareng halaman tujuan dibuka.
  • Linq Band pikeun Apple Watch - band Apple Watch anu dipasang NFC ... ngan ketok pita ku telepon anjeun sareng halaman tujuan dibuka.
  • Hub Patalina - Desktop atanapi countertop hub anu diaktipkeun ku NFC sareng ngagaduhan kode QR pikeun jalma anu nganjang ka méja atanapi stan anjeun.
  • Tautan Ketok - Tombol NFC sakedik kerén anu tiasa anjeun lengket dina tonggong telepon atanapi telepon anjeun. Ieu ogé tiasa disaluyukeun nganggo kode QR atanapi logo anjeun.

Linq pikeun Tim

Linq pikeun tim ngamungkinkeun anjeun ngalacak kinerja jaringan tim anjeun nalika aranjeunna nyebarkeun inpormasi kontakna ka anu sanés.

Linq pikeun Kajadian

Upami anjeun ngajalankeun acara sosial, Linq nawiskeun lencana sareng hub pikeun hadirin sareng anu ngajual. Anjeun tiasa ngalacak konéksi sareng Dursasana pikeun hadirin, sponsor, sareng vendor!

Pilarian langkung seueur ngeunaan produk sareng tawaran Linq di toko online na:

Douglas KarrHalaman Pendaratan dina Linq

Panyingkepan: Kuring ngadaptar salaku Duta Besar Linq sareng kuring nganggo tautan afiliasi kuring dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.