Kumaha Anjog dihasilkeun ngalangkungan Automation Marketing

generasi kalungguhan otomatisasi pamasaran

Kami geus ditulis teleb ngeunaan otomatisasi pamasaran strategi, naon fitur anu kritis, sareng tantangan nalika ngaéksekusi strategi éta pikeun ngajalankeun kalungguhan.

Tujuan tina pamasaran otomatis nyaéta pikeun ngajembatankeun celah kritis antara penjualan sareng pamasaran, pamustunganana nyetir kalungguhan hébat ka jurusan penjualan dina waktos anu pas. Ieu ngabantosan pikeun ningkatkeun kualitas timbal ogé ngirangan upaya diperyogikeun pikeun nutup jual. Pamustunganana ieu ningkatkeun jumlah lead, nilai lead, bari ngirangan biaya per lead masing-masing.

Survey panganyarna pikeun pangguna otomatisasi pamasaran nyorot kamampuan pikeun ngukur hasil kalayan akurat sareng kanaékan signifikan dina ngawujud salaku kauntungan konci parangkat lunak. Panilitian awal ti Panalitian automasi pamasaran Venturebeat nunjukkeun yén aspék anu paling nangtang kadua pikeun otomatisasi pamasaran pikeun ahli bisnis dianggo nalika kumaha parangkat lunak ieu cocog sareng organisasi aranjeunna. Anu mimiti ngabédakeun produk.

Infographic ieu ti Naséhat Téhnologi, situs pikeun bisnis pikeun mendakan sareng téknologi panilitian.

Kumaha Ngahasilkeun Anjog ku Automasi Pamasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.