Ngaiklan on Martech Zone

Damel Iklan anyar

Pilih modél Penagihan sareng Batasan tampilan

Tinjauan Iklan

Ngahontal kami

  • Jangkauan bulanan langkung ti 50,000 pamilik bisnis, pengambil keputusan, pamasaran profesional, sareng ahli penjualan.
  • 77.3% tamu kami sumping tina hasil search engine.
  • Ditarjamahkeun (mesin) kana langkung ti 100 basa kalayan 70% Inggris.
  • Harian sareng Mingguan 30,000 palanggan email aktipitas.
  • Gabungan média sosial di handap ieu ngagaduhan langkung ti 50,000 pengikut.

Kapentingan Pangunjung

Datang kami nalungtik, mendakan, sareng diajar téknologi penjualan sareng pamasaran salajengna sareng strategi anu pakait. Analytics nempatkeun ieu salaku kapentingan luhur:

  • Layanan bisnis
  • Iklan & Jasa Pemasaran
  • Software Usaha & Produktivitas
  • Layanan bisnis
  • Téknologi Bisnis
  • Jasa Wéb
  • Rarancang Wéb & Pangwangunan
  • SEO & SEM Services

Démografi

  • gender:
    • 51.7% awéwé
    • 48.3% lalaki
  • Kelompok Umur:
    • 18-24: 27%
    • 25-34: 35%
    • 35-44: 17%
    • 45-54: 12%
    • 55-64: 5%
    • 65+: 4%
  • Lokasi Top:
    • Amérika Sarikat
    • India
    • karajaan Inggris
    • Filipina
    • Kanada
    • Australia