Perpustakaan Eusi: Naon Éta? Sareng Naha Stratégi Pamasaran Eusi Anjeun Gagal Tanpa Éta

Perpustakaan Eusi

Mangtaun-taun ka pengker kami damel sareng perusahaan anu ngagaduhan sababaraha juta tulisan diterbitkeun dina situsna. Masalahna nyaéta saeutik pisan tulisan anu dibaca, bahkan kirang dina peringkat dina mesin pencari, sareng kirang ti hiji persén diantaranana ngagaduhan pendapatan.

Abdi nangtang anjeun marios perpustakaan eusi sorangan. Kuring yakin anjeun bakal kaget kana naon persén halaman anjeun anu saé populér sareng aktipitas ku pemirsa, teu kakantun halaman mana anu pangkat dina mesin pencari. Kami sering mendakan yén klien énggal kami pangkat dina istilah mérek hungkul, sareng parantos nyéépkeun rébuan jam kana eusi anu teu aya anu maca.

Klién khusus ieu ngagaduhan staf éditorial lengkep sareng éditor sareng panulis ... tapi aranjeunna henteu ngagaduhan strategi pusat naon nulis. Éta ngan saukur nyerat ngeunaan tulisan anu sacara pribadi dipikaresep ku aranjeunna. Kami nalungtik konténna sareng mendakan sababaraha masalah anu matak ngaganggu ... kami mendakan sababaraha tulisan tina tulisan anu béda dina topik anu sami. Teras kami mendakan seueur tulisan anu teu aya réngking, teu gaduh papacangan, sareng kirang ditulis. Aranjeunna malah ngagaduhan sababaraha kompleks kumaha tulisan anu teu ngagaduhan poto kalebet.

Kami henteu langsung nyarankeun solusi. Kami naros ka aranjeunna upami urang tiasa ngalakukeun program pilot dimana kami nerapkeun 20% sumber berita na dina ningkatkeun sareng ngagabungkeun eusi anu aya tibatan nyerat kontén anyar.

Tujuanana nya éta pikeun ngartikeun a perpustakaan eusi - teras gaduh hiji artikel lengkep sareng komprehensif ngeunaan unggal topik. Éta perusahaan nasional, janten kami nalungtik topik dumasar kana pamirsa, peringkat pamilarian, musiman, lokasi, sareng pesaingna. Kami nyayogikeun daptar kontén pasti, dijadwalkeun bulanan, anu diutamakeun dina panilitian urang.

Éta damel sapertos pesona. 20% sumber daya anu kami terapkeun pikeun ngawangun perpustakaan eusi komprehensif ngungkulan 80% eusi sanés anu dihasilkeun sacara acak.

Departemen eusi ngalih tina:

Sakumaha seueur eusi anu bakal urang ngahasilkeun unggal minggu pikeun ngahontal tujuan produktivitas?

Sareng ngalih kana:

Eusi anu mana anu kedah urang ngaoptimalkeun sareng ngagabungkeun salajengna pikeun ningkatkeun pangasilan dina investasi eusi?

Éta henteu gampang. Kami malah ngawangun mesin analisis data ageung pikeun ngaidentipikasi urutan prioritas produksi kontén pikeun mastikeun kami nampi ROI pangsaéna pikeun sumber eusi. Unggal halaman diklasifikasikeun ku kecap konci, kecap konci rengking, géografi (upami sasaran), sareng taksonomi. Urang teras ngaidentipikasi eusi anu rengking dina istilah kalapa - tapi henteu pangkat ogé.

Anu cukup matak, panulis sareng éditor ogé resep pisan. Aranjeunna disayogikeun hiji topik, eusi anu aya anu kedah dialihkeun kana artikel komprehensif anu anyar, ogé kontén anu saling bersaing tina wéb. Éta nyayogikeun aranjeunna sadayana panilitian anu diperyogikeun pikeun nyerat tulisan anu langkung saé, langkung jero.

Naha Anjeun Kedah Ngawangun Perpustakaan Eusi

Ieu pidéo perkenalan pondok ngeunaan naon perpustakaan eusi sareng naha strategi marketing kontén anjeun kedah ngalebetkeun metodologi ieu.

Seueur perusahaan ngumpulkeun tulisan dina jejer anu sami dina waktosna, tapi anu nganjang ka situs anjeun sanés bade pencét sareng napigasi pikeun milarian inpormasi anu aranjeunna peryogikeun. Penting pikeun anjeun ngagabungkeun topik ieu kana hiji, komprehensif, teratur ngawasaan artikel dina unggal topik pusat.

Kumaha Nangtoskeun Perpustakaan Eusi Anjeun

Pikeun produk atanapi jasa anjeun, strategi kontén anjeun kedah kalibet dina unggal tahapan perjalanan meuli urang:

  • Idéntifikasi Masalah - ngabantosan konsumén atanapi bisnis ngartos masalahna langkung saé sacara lengkep ogé kanyeri anu nyababkeun anjeun, rumah tangga anjeun, atanapi bisnis anjeun.
  • Éksplorasi Solusi - ngabantosan konsumén atanapi bisnis ngartos kumaha masalahna tiasa direngsekeun. Tina pidéo 'kumaha-carana' ngalangkungan produk atanapi jasa.
  • Wangunan Syarat - ngabantosan konsumén atanapi bisnis ngartos kumaha cara ngaevaluasi pinuh unggal solusi pikeun ngartos naon anu pangsaéna pikeun aranjeunna. Ieu mangrupikeun fase anu saé pikeun anjeun nyorot diferensiasi.
  • Pamilihan Pilihan - ngabantosan konsumén atanapi bisnis ngartos naha aranjeunna kedah milih anjeun, bisnis anjeun, atanapi produk anjeun. Ieu dimana anjeun hoyong bagikeun kaahlian anjeun, sertifikasi, pangakuan pihak katilu, kasaksian konsumén, jsb.

Pikeun bisnis, anjeun ogé panginten hoyong ngabantosan jalma anu nalungtik ngartos kumaha ngesahkeun masing-masing persaingan anjeun sareng posisi anjeun di payuneun timna dina ngawangun konsensus.

  • Bagean anu dirarancang kalayan saé sareng gampang skim ngalangkungan ti sub judul dugi ka judul.
  • panalungtikan ti sumber primér sareng sékundér pikeun nyayogikeun kapercayaan kana kontén anjeun.
  • Daptar Bullet kalayan poin-poin konci artikel jelas dijelaskeun.
  • Imagery. Gambar leutik wawakil pikeun ngabagi, diagram, sareng poto dimana wae dimungkinkeun dina artikel ieu pikeun ngajelaskeun langkung saé sareng ngawangun pamahaman. Mikrograf sareng infografis langkung saé.
  • Video sareng Audio pikeun nyayogikeun tinjauan atanapi pedaran pondok tina kontén.

Nalika damel sareng klien kami, a kecap-itung sanés tujuan utama, tulisan ieu angkat tina sababaraha ratus dugi ka sababaraha rébu kecap. Tulisan anu langkung lami, langkung pondok, teu dibaca murag sareng dialihkeun kana tulisan anyar anu langkung beunghar.

Backlinko dianalisis langkung ti 1 juta hasil sareng mendakan rata-rata halaman réngking # 1 ngagaduhan 1,890 kecap

Backlinko

Data ieu nyokong premis kami sareng papanggihan kami. Éta leres-leres robih kumaha urang ningali ngawangun strategi eusi pikeun klien kami. Henteu aya deui urang ngalakukeun sakumpulan panilitian sareng produksi massal deui, infographics sareng whitepaper. Kami ngahaja ngarancang a taman pustaka pikeun klien kami, Inok kontén na ayeuna, sareng prioritaskeun jurang anu diperyogikeun.

Malah dina Martech Zone, urang nuju ngalakukeun ieu. Abdi kantos ngadeuheus ngeunaan gaduh langkung ti 10,000 tulisan. Anjeun terang teu? Kami parantos motong blog kana sakitar 5,000 postingan sareng teraskeun deui unggal minggu sareng ngeuyeuban tulisan anu langkung lami. Kusabab aranjeunna dirobih pisan, kami nyebarkeunana deui salaku anyar. Salaku tambahan, sabab sering parantos pangkat sareng gaduh backlinks ka aranjeunna, aranjeunna ningkat dina hasil mesin pencari.

Ngamimitian Ku Stratégi Perpustakaan Eusi Anjeun

Pikeun ngamimitian, kuring bakal nyarankeun nyandak pendekatan ieu:

  1. Naon prospek sareng klien anu nalungtik online ngeunaan unggal tahap dina perjalanan anu mésér anu bakal ngakibatkeun aranjeunna ka anjeun atanapi pesaing anjeun?
  2. Naon mediums anjeun kedah ngalebetkeun? Tulisan, grafik, lembar kerja, kertas bodas, studi kasus, kasaksian, pidéo, podcast, jst.
  3. Naon ayeuna eusi anu anjeun gaduh dina situs anjeun?
  4. Naon panalungtikan anjeun tiasa lebetkeun kana tulisan pikeun nguatkeun sareng ngahususkeun eusina?
  5. Dina unggal panggung sareng unggal tulisan, naon anu mesin pencari pesaing'tulisan siga kitu? Kumaha anjeun tiasa ngarancang langkung saé?

Nulis ngeunaan anjeunPerusahaan r unggal minggu moal jalan. Anjeun kedah nyerat ngeunaan prospek sareng klien anjeun. Datang henteu hoyong dijual; aranjeunna hoyong ngalakukeun panilitian sareng kéngingkeun bantosan. Upami kuring ngajual platform pamasaran, sanés ngan ukur ngeunaan naon anu tiasa urang laksanakeun atanapi naon anu dilakonan ku klien kami nganggo parangkat lunak éta. Éta kumaha kuring ngarobah karir klien kuring sareng bisnis anu aranjeunna damel.

Nulungan palanggan sareng prospek anjeun nyaéta anu ngadorong pemirsa anjeun pikeun mikawanoh kaparigelan sareng wewenang dina industri. Sareng kontén na tiasa henteu diwatesan ku kumaha produk sareng jasa anjeun ngabantuan palanggan anjeun. Anjeun bahkan tiasa ngalebetkeun tulisan ngeunaan régulasi, padamelan, integrasi, sareng ampir topik naon waé anu prospek anjeun gulat nalika damel.

Kumaha Panilitian Topik Perpustakaan Eusi Anjeun

Kuring salawasna mimitian ku tilu sumber panilitian pikeun eusi anu kuring ngembangkeun:

  1. Panilitian organik ti Semrush pikeun ngaidentipikasi topik anu paling sering dipilarian sareng tulisan anu aya hubunganana sareng prospek anu kuring pikahoyong. Tetep daptar tulisan peringkat anu saé, ogé! Anjeun bakal hoyong ngabandingkeun tulisan anjeun pikeun mastikeun anjeun langkung saé tibatan aranjeunna.
  2. Dibagi sacara sosial panilitian ti BuzzSumo. BuzzSumo ngalacak sabaraha sering tulisan dibagi. Upami anjeun tiasa nyambungkeun popularitas, kabisa, sareng nyerat tulisan anu pangsaéna dina topik - kamungkinan anjeun ngahasilkeun Dursasana sareng pendapatan langkung luhur. BuzzSumo nyerat tulisan anu saé anyar ngeunaan cara ngagunakeunana Analisis Eusi.
  3. luas analisis taksonomi pikeun mastikeun tulisan anjeun nutupan sadaya subtopik anu aya hubunganana sareng hiji topik. Parios Ngajawab Public pikeun sababaraha panilitian anu luar biasa ngeunaan taksonomi topik.

Ngawangun daptar ageung tina topik ieu, prioritaskeun ku pentingna, sareng mimitian milarian situs anjeun. Naha anjeun ngagaduhan kontén anu némpél kana topik éta? Naha anjeun ngagaduhan kontén anu cocog pikeun kecap konci anu aya hubunganana? Upami tiasa ditingkatkeun - nyerat deui tulisan anu langkung beunghar, langkung lengkep. Teras tackle eusi anu ngabantosan prospek sareng klien anjeun salajengna.

Ngawangun kalénder kontén anjeun ku prioritas. Abdi nyarankeun waktos pamisah antara pembaruan anu lami sareng nyerat énggal dugi perpustakaan anjeun réngsé. Sareng berkat parobihan lingkungan bisnis, kamajuan téknologi, sareng persaingan - aya waé jejer anyar pikeun nambihan perpustakaan anjeun.

Nalika anjeun ngagabungkeun tulisan anu langkung lami kana artikel anyar, anu langkung lengkep, pastikeun pikeun ngagentos artikel lami ku alihan. Kuring sering nalungtik kumaha unggal artikel dina réngking teras nganggo permalink peringkat pangsaéna pikeun artikel énggal. Nalika kuring ngalakukeun ieu, mesin pencari sering sumping deui sareng pangkat éta langkung luhur. Teras, nalika janten populér, éta bakal naék pangkat.

Pangalaman Kandungan Anjeun

Pikirkeun tulisan anjeun salaku salaku pilot bakal datang badarat. Pilot henteu museur kana taneuh ... anjeunna mimiti milari landmark, turun, teras langkung fokus dugi ka pesawat hurung.

Jalma-jalma henteu mimitina maca hiji kecap tina kecap, aranjeunna scan ieu. Anjeun badé nganggo judul utama, kandel, nekenkeun, blok kutipan, citra, sareng poin pelor sacara épéktip. Ieu bakal ngantep pamiarsa panon nyeken teras pokus. Upami éta mangrupikeun tulisan anu leres-leres panjang, anjeun bahkan tiasa ngamimitian ku daptar eusi anu mangrupikeun tag jangkar dimana pangguna tiasa pencét sareng ngaluncat kana bagian anu dipikaresep ku aranjeunna.

Upami anjeun hoyong gaduh perpustakaan anu pangsaéna, halaman anjeun kedah endah. Masing-masing tulisan kedah ngagaduhan sadayana medium anu diperyogikeun pikeun pinuh mangaruhan pangunjung sareng nyayogikeun aranjeunna inpormasi anu aranjeunna peryogikeun. Éta kedah teratur, propésional, sareng gaduh pangalaman pangguna anu luar biasa dibandingkeun pesaing anjeun:

Tong hilap Seruan Aksi anjeun

Eusi henteu aya gunana kecuali upami anjeun hoyong batur nyandak peta! Pastikeun ngantepkeun pamiarsa anjeun terang naon anu salajengna, kajadian naon anu anjeun datang, kumaha aranjeunna tiasa ngajadwalkeun janji, jsb.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.