WordPress NiceAdmin Plugin Version 1.0.0 Dileupaskeun

Saatos sataun ningali antarmuka panganggo administrasi WordPress, kuring leres-leres ngembang capé. Alpesh ningal koméntar kuring dina blog anu sanés sareng marahmay ngintunkeun kuring plugin admin WordPress anu dikerjakeun ku pangembang anu sanés. Kuring ngarobih plugin anu ngamangpaatkeun grafik tina halaman wéb WordPress sareng ngawangun lembar gaya admin anyar. Ieu screenshot:

Layar NiceAdmin

Éta henteu ngarobih kagunaan atanapi fungsionalitas WordPress naon waé, éta ngan saukur ngajadikeun sakedik gampang ditingali! Miharep anjeun resep éta!

Hatur nuhun khususna kaluar ka Sean leuwih di Gék Sareng Laptop. Sean's ngagaduhan mata anu getol pikeun cross-browser CSS janten kuring nyungkeun bantosanna pikeun nyaluyukeun gaya sateuacan ngaleupaskeun. Nuhun, Sean!

Unduh plugin WordPress tina Halaman Proyék

Pikeun anjeun sadayana anu gaduh blog WordPress, kuring leres-leres ngahargaan anjeun nampi kecap dina ieu sareng anu sanés proyék. Sakumaha biasa, upami trackback anjeun kadaptar, kuring parantos nofollow pareum sahingga anjeun bakal kéngingkeun kiridit kanggo tautan! Hatur nuhun!

23 Komentar

  1. 1

    Hei Doug.

    Éta kabagjaan kuring pikeun ngabantosan plugin ieu sareng nalika kamajuan, kuring bakal ngerjakeun langkung seueur deui sakumaha anu diperyogikeun.

  2. 2
  3. 4
    • 5

      Ekstrem kedah kajantenan salajengna, AL! Ieu ngarobih tampilan sareng rasana - tapi dinten kedahna caket yén Admin tiasa gaduh kulit sareng téma tanpa kedah plugin!

      Sugan téma admin kedahna mangrupikeun admin.css dina diréktori téma supados pangguna tiasa rangkep babarengan!

  4. 6

    Pagawéan hébat didinya Doug .. Terus terang, kuring bosen pati ningali panel admin anu sami teras-terasan ..

    Hal anu pangsaéna nyaéta nahan fungsi bari ngarobih ngan ukur gaya .. Ngan anu kuring peryogikeun. 😀

  5. 8

    Cinta layar anyar. Kapanggih hiji masalah. Layar Presentasi / Téma Editor henteu leres. Jandéla kode leutik teuing pikeun dipaké. Éta alit sapertos gambar leutik.

  6. 13
  7. 14
  8. 15
  9. 16
    • 17

      Parobihanana sadayana éstétis, Thor. Fon sareng gaya na ngan ukur rada gampang dina panon. Abdi resep nyandak tusukan nalika nyerat nuliskeun enter but time is not on my side. 🙂

  10. 18
  11. 19
  12. 20

    Doug,
    Ningali koméntar ieu ti bulan April, sigana kuring mendakan masalah ukuran gambar leutik "gambar leutik" anu sami sareng kategori éditan…
    -kotét

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.