Nielsen ngabandingkeun Apel sareng Jeruk, Podcasting kana Blogging

Apel kana jeruk

Sapertos entri kuring sateuacanna dina 'tabung' ngeusi internét, éta salawasna kaget kuring nalika jalma anu ngaku ahli nangtung sareng nyarios anu leres-leres bodo. Nielsen nembé ngaluarkeun perbandingan pangguna Podcast kana Blogging. Ieu ngabandingkeun pisan anéh. Pangguna Podcast mangrupikeun konsumen, sareng blogger mangrupikeun panyadia. Kumaha hubunganana di dunya? Kusabab duanana nganggo internét? Conto sanés kumaha média mainstream henteu ngagaduhan pitunjuk ...

Dina catetan anu sami, ngagaduhan sesebutan dina Blog Seth saatos sawala ngeunaan panerapan ABC (Biro Audit Sirkulasi) anu teras-terasan berkembang anu ngamungkinkeun para koran tiasa kéngingkeun angka anu langkung saé nalika sirkulasi teras-terasan dilakukeun kamunduran.

2 Komentar

  1. 1

    Sigana mah titik klarifikasi diperyogikeun ngeunaan koméntar apel-jeruk anjeun. Leres, bari pendengar kana podcast nyaéta konsumén, sareng panulis tina blog mangrupikeun produser, naha henteu ogé leres éta Birokrat tina podcast aya produsen? Upami logika ieu sah (sareng kuring pasti pikir éta) maka ngabandingkeun Nielsen dumasar kana sababaraha jinis produser, atanapi jinis konsumen anu béda sigana pantes. Kuring ngaku yén kuring henteu kantos ningali panilitian Nielsen anu anjeun rujukan, tapi kuring curiga babandinganana henteu terputus sapertos anu anjeun nyarankeun. Leres, média mainstream sering henteu kéngingkeun upami ngeunaan kontén anu dikintunkeun Wéb, tapi saur kuring dina conto ieu kritik anjeun teuing kasar.

    • 2

      Hai Neal,

      Aya tautan kana Nielsen tulisan dina tulisan. Ieu mangrupikeun petikan: "Langkung seueur jalma ngaunduh podcast akhir-akhir ieu tibatan parantos nyebarkeun blog atanapi ngiringan kencan online, numutkeun studi anyar ku Nielsen // NetRatings."

      Kuring nangtung ku apel kana jeruk ... lumayan babandinganana henteu kapake. Kuring ngahargaan anjeun mampir sareng mairan, sanaos! Kuring yakin anjeun bakal mendakan ton perbandingan anu langkung parah dina situs kuring tibatan Nielsen. 🙂

      Salam Hormat,
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.