Nimble: Kontak Manajemén sareng CRM Sosial

lincah

Nimble otomatis narik kontak anjeun kana hiji tempat supados anjeun tiasa ngempelkeunana dina saluran naon waé - LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, Skype, Telepon, Email - dina hiji antar muka anu gampang dianggo. Kalayan Nimble, anjeun tiasa ngirim pesen, nambihan tugas sareng kajadian, ngédit atanapi ngaunduh profil kontak langsung tina jandela profil kontak.

Tingali inpormasi kontak inti sareng sadaya kagiatan anu aya hubunganana, email, catetan, sareng paguneman sosial dina hiji layar. Nimble bakal sacara otomatis ngaidentipikasi propil sosial kontak dina Facebook, LinkedIn, sareng Twitter sahingga anjeun sareng tim anjeun tiasa gampil nyambung, ngupingkeun, sareng ngiringan hubungan bisnis anjeun anu paling penting.

Nimble parantos ngaleupaskeun Widget Kontak pikeun Gmail, HootSuite, sareng Outlook ogé ningkatkeun wawasan Nimble dina platform kami.

Nimble Kontak Manajer Kontak

gesit-kontak-manajer

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.