Lalajo Komputer Kuring

Depositphotos 2563660 s

Kira-kira 6 taun ka tukang kuring meuli kartu Télévisi ATI pikeun komputer kuring. Kuring damel padamelan sisi nalika wengi janten kuring bakal ngubur diri di kantor kuring sareng néwak dina televisi nalika damel. Ieu sateuacan dinten layar dobel, tapi éta damel hébat sareng kuring tiasa nonton dina layar alit di juru méja kuring.

Jaman parantos teu seueur robih pikeun nyaritakeun anu sajati ... Kuring parantos ngantosan rada lami pikeun terobosan sareng sigana ayeuna aduk. Mimiti, kuring dimuat Télévisi Démokrasi. Éta jalan sapertos feed Reader sareng ngenalkeun kuring TV Geekbrief… Ningali barang-barang téknologi geek langkung gampang ku Cali Lewis nyarioskeun hal éta! Masalah anu kuring teraskeun sareng Démokrasi nyaéta yén éta henteu bakal ngalacak naon anu ditingali sareng henteu kacatet kalayan saé. Hasilna, kuring henteu pernah terang épisode anu kuring aya. Saé Démokrasi.

TV Démokrasi

Sababaraha dinten ka pengker, kuring nampi uleman pikeun Joost. Wah! Kuring ngamuatkeunana sareng langsung kaget. Kagunaan aplikasi robah antara layar lengkep, jandela, sareng modeu layar leutik - luar biasa merenah sareng panginten leres-leres. Ogé, kuring resep sabaraha barang ménu némbongan sareng ngaleungit ku interaksi mouse alami. Ménu ogé ngamangpaatkeun opacity ogé, janten anjeun tiasa teras-terasan nonton sareng ngupingkeun acara di tukang tanpa gangguan. Ieu pastina bakal janten hit.

National Geographic on Joost

Saatos ngabantosan sababaraha babaturan sareng halaman wéb anu aranjeunna ngawangun pikeun klien, aranjeunna kaget kuring sareng AppleTV. Kuring reuwas pisan kana kamurahanana ... sareng di surga geek. Kuring bébéja ka aranjeunna yén éta jauh teuing ... sareng kuring moal masihan deui. 🙂 AppleTV henteu leres-leres nonton tipi dina komputer anjeun ... langkung mirip nonton komputer tina komputer anjeun dina komputer pikeun televisi anjeun. Hah? Bayangkeun Ipod pikeun Télévisi sareng anu sami sareng AppleTV. Antarbeungeutna sapertos ngagunakeun iTunes atanapi iPod sareng anjeun tiasa nyingkronkeun sareng PC anjeun.

AppleTV

Anu kuring hoyong terang nyaéta kumaha kuring ngan saukur tiasa miceun perpustakaan média kuring tina drive jaringan kuring kana AppleTV tanpa kedah ngalakukeun panyingkronan. Abdi gaduh perpustakaan musik ageung di ditu sareng sadaya poto kami. Kuring henteu hoyong gaduh perpustakaan iTunes di perpustakaan lokal… Kuring ngan ukur rék port deui. Hal sanés anu kuring perhatoskeun nyaéta anjeun ngan ukur tiasa nyambung sareng hiji pakét iTunes dina hiji waktos. Abdi henteu tiasa ngantosan dugi ieu diretas… Abdi hoyong nganggo AppleTV salaku perpustakaan musik babarengan pikeun sakumna rumah tangga (2 Mac, 2 PC). Abdi perhatoskeun éta aya anu parantos meretas AppleTV pikeun ngajalankeun OSX… Hmmm Abdi tetep ningali Apple TV hacks.

Atanapi Joost bakal kumaha waé hubunganana sareng AppleTV? Saha anu terang ... debu bakal netep sababaraha taun saatos ledakan ieu - tapi kuring henteu sabar pikeun ningali dimana nyandak urang.

Turun pipa ogé seueur pilihan Add-On pikeun panyungsi. Tip hat ka Scoble, ABC nembé ngaluncurkeun peramban tivi anyarna sareng… WOW. Definisi na luar biasa sareng antarbeungeutna rada saé. Ayeuna upami aranjeunna ngan ukur kéngingkeun sababaraha acara anu pantes ditonton!

Télévisi ABC

4 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aranjeunna ngagaduhan formulir uleman tapi, hanjakalna, kuring diidinan 0 uleman! Kuring terang sababaraha jalma anu sanés tiasa ngundang 5 jalmi ... sanés kuring, sanés. Upami angka éta robih, kuring pastikeun bakal nambihan anjeun!

  2. 3
  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.