Henteu, email henteu maot

email anu dipicu

Abdi perhatoskeun tweet ieu ti Chuck Gose kamari sareng éta ngarujuk tulisan dina halaman wéb New York Times anu disebat "Surélék: Pencét Hapus. " Sering pisan urang sadaya ningali jinis tulisan ieu anu ngajerit "email parantos maot!" sareng nunjukkeun yén urang kedah ningali kabiasaan generasi ngora pikeun ningali kumaha urang bakal komunikasi di hareup. Chuck panginten ieu téh matak hég sareng nyatakeun yén email moal ngaleungitkeun sareng kuring condong satuju.

Alesan kuring henteu satuju sareng Sheryl Sandberg (FacebookKapala perwira operasi anu dirujuk dina tulisan) kusabab teu aya anu nyarioskeun kumaha kabiasaan komunikasi ngarobih nalika urang janten sepuh. Argumen has dina "email parantos maot!" bandwagon nyaéta yén generasi muda henteu nganggo email sabab aranjeunna dina Facebook tibatan. Sanaos éta leres, hayu urang maju-gancang 5 taun. Ayeuna, umur 17 taun éta sigana henteu aya dina email sapertos Facebook. Nanging, naon anu lumangsung nalika jalma anu sami ayeuna 22 sareng milarian padamelan saatos lulus ti kuliah? Kumaha anjeunna bakal komunikasi sareng pangusaha poténsial? Meureun email. Nalika anjeunna damel padamelan, naon salah sahiji hal munggaran anu bakal ditampi? Meureun rekening email perusahaan.

Anu urang ogé hilap nyaéta kumaha ketatna email masih diintegrasikeun kana prosés auténtikasi dina sagala rupa situs wéb. Kumaha anjeun lebet kana Facebook? Kalayan akun email anjeun. Seueur halaman wéb nganggo email salaku nami pangguna sareng sadayana peryogi alamat email pikeun ngadaptar. Email masih koropak universal pikeun seueur jalma sareng bakal tetep kitu.

Naha generasi panerus bakal komunikasi béda tibatan propésional ayeuna? Leres pisan. Naha aranjeunna bakal lirén nganggo email sareng ngalaksanakeun sadaya bisnis di Facebook? Abdi cangcaya. Email masih gancang, épisién, téknologi kabuktosan. Firma pamasaran email anu hébat sapertos Indy TargetTarget terang ieu sareng ningali hasil anu saé tina ngamangpaatkeun email salaku média pamasaran. Di SpinWeb, newsletter email urang sorangan mangrupikeun komponén anu penting dina strategi komunikasi urang.

Hayu urang lirénkeun luncat kana "email parantos maot!" bandwagon komo diajar cara anu hadé pikeun ngagunakeunana sacara épéktip. Abdi resep koméntar anjeun di handap.

3 Komentar

  1. 1

    Ironisna di dieu nyaéta yén Facebook sigana mangrupikeun salah sahiji pangirim email panggedéna di pangeusina ayeuna. Aranjeunna ngagunakeun email pikeun ngajaga jalma uih deui ka platformna. Kuring ogé nguping rumblings yén Facebook bade ngidinan pikeun POP na SMTP integrasi jeung platform maranéhanana jadi jalma bisa make inbox Facebook salaku koropak maranéhanana. Kuring guessing @facebook.com alamat surélék nu datang pas sanggeus.

    Anjeun 100% akurat dina sisi kabiasaan ogé. Anak kuring henteu kantos nganggo email dugi ka kuliah, ayeuna éta média 'profésional' utami na. Pakasabanna, panalungtikanana, sareng profesorna sadayana komunikasi via email.

  2. 2

    Artikel sareng pangarang sapertos anu kuring rujuk cicing di jero dunya sosial sakedik sareng hilap kumaha usaha masih ngandelkeun email. Teu kamana-mana. Ayeuna parantos jumlah lalu lintas email pribadi ngirangan kusabab Facebook, Twitter, SMS, jsb? Pasti.

    Tapi éta henteu maot. Konyol.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.