Internét tiasa langkung saé tanpa Flash

Poto deposit 22243267 m 2015

Blok FlashSteve Jobs éta bener. Jalma anu mimiti anu mamatahan kuring pikeun kéngingkeun Flash blocker nyaéta Blake Matheny. Blake mangrupikeun insinyur pangsaéna anu kuring kantos resep damel - sareng kuring parantos damel sareng anjeunna duaan Compendium sarta di ChaCha. Anjeun pikir yén kuring bakal ngupingkeun saurang lalaki anu ngarobih sadayana infrastruktur sareng platform sahenteuna dua perusahaan téknologi anu béda.

Abdi henteu ngupingkeun anjeunna. Kuring teras-terasan ngarencanakeun… nganggo Chrome sareng Firefox sareng nonton halaman anu beku, kios, atanapi bahkan ngonci laptop kuring kanggo sementara. Kadang-kadang, kuring kedah maéhan panyungsi.

Minggu kamari ieu, kuring ngagaduhan rapat anu saé sareng Michael Cloran ti Pamekar Kota. Michael parantos ngempelkeun anu pangsaéna tina bakat pangembang kalayan ngamimitian usaha na ... sareng tebak naon? Éta sadayana nganggo flash blocker. Anjeunna ngawartoskeun kuring anjeunna nembé mimitian nganggo hiji sareng parantos luar biasa kumaha situs gancang sareng sababaraha masalah anjeunna.

Janten, dinten Salasa kuring mutuskeun pikeun nyobaan. Kuring ngamuat blokir flash pikeun Chrome. Abdi aya di surga sadayana saminggu. Sadayana beban langkung gancang, teu aya anu beku, sareng kuring henteu kaleungitan pangalaman Flash pisan. Ti waktos ka waktos, kuring peryogi Flash janten blocker ngamungkinkeun kuring ngan saukur pencét komponén Flash sareng éta beban. Salaku tambahan, kuring tiasa pencét katuhu (mis. Youtube) sareng pilih pikeun ngijinkeun Flash pikeun dimuat tina situs éta.

Upami anjeun ngajalankeun panyungsi anu sanés, anjeun ngagaduhan pilihan:

Anjeun bakal kagum kana sabaraha situs anu nganggo Flash. Kuring boga perasaan yén sababaraha pamilik situs bahkan henteu sadar. Ti waktos ka waktos, kuring ngamuat blog ieu sareng henteu sadar yén 3 iklan bakal datang dina Flash. Teu aya nanaon flashy ngeunaan aranjeunna ... tapi aranjeunna aya!

Ieu conto anu langkung jelas, éta Alerding Castor situs tanpa sareng Flash. Mousing dina lampu kilat nyorot na teras mencét éta ngajalankeun modul Flash.
alerding-flash-block.png

Kusabab HTML 5 janten kanyataan, Adobe leres-leres kedah kéngingkeun éta tapi tetep siap ngawangun deui arsiték Flash ti handap. Kuring henteu resep satuju sareng Steve Jobs, tapi dina hal ieu anjeunna maot. Sedengkeun pikeun perusahaan anu nuju berjangka dina Flash, anjeun panginten hoyong kéngingkeun rencana cadangan. Upami anjeun henteu acan ningali HTML 5, Apple ngagaduhan démo hébat… Sanaos aranjeunna meryogikeun anjeun nganggo Safari pikeun nempona éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.