Teu langkung Googling ... tapi anjeun tiasa Yahoo!

Yahooglenu Seattle Times ngalaporkeun yén Google badé ngambah jalma-jalma anu ngagunakeun kecap pagawéanana kalayan sia-sia. Pilgrim Marketing mendakan anu saé post blog ti Yahooer anu nyarios ... anjeun moal tiasa Google tapi ngaraos bébas ka Yahoo!

Dina hiji gerakan nyapu, Yahoo! parantos janten asik sareng Google parantos janten perusahaan jahat. Kuring ngalakukeun sababaraha penjelajah sareng henteu ningali koméntar ti Google ngeunaan naha aranjeunna milih pikeun ngalakukeun tindakan ieu. Sigana kuring mah éta téhnik pamasaran viral anu saé ... ngenalkeun kecap kerja anyar pikeun dunya anu ngagaduhan nami bisnis anjeun, sareng anjeun bakal ngadu'a? Hal satuluyna anjeun terang industri musik bakal ngajanggélék sareng bakal ngamimitian ngagugat jalma-jalma kusabab ngabagi musik hébat! (Oh antosan ...)

Kuring kedah nganjang ka kantor pusat Google nalika dina perjalanan bisnis taun kamari. Kuring kagum ka kampus, skuter, dapur, korsi pijat, sareng sajabana Tapi ayeuna katingalina yén 'perusahaan' ayeuna sacara resmi di kampus. Salah sahiji petunjuk ieu nalika Imah Kambrian diturunkeun ti kampus saatos nyobian nyoco Google ku sarébu pizza.

Pikeun perusahaan anu leres-leres hasil dumasarkeun kana pamasaran viral, endah pikeun kuring yén nalika aya kasempetan pikeun bener-bener nunjukkeun kumaha 'asik' aranjeunna nyarios, aranjeunna ngan saukur bodo. Best Buy damel taun kamari ieu nalika Improv Everywhere ngagaduhan sababaraha ratus jalmi sapertos anu katingali sapertos karyawan Best Buy sareng aranjeunna teras kaganggu, pulisi nelepon, sareng aranjeunna dipasihan boot.

Intina, upami anjeun badé nyarios ka jalma yén anjeun énggal, pinggul, keren, bom, ketat, sareng sajabana ... maka langkung saé anjeun henteu ngaco éta dina hiji gerakan bodo. Google nembé turun 10 derajat dina coolmometer kuring.

Dear Mr. Google,

Punten tong dicabut email abdi, pamaca, analytics, pemetaan api, forum diskusi, atanapi akun halaman utama google. Kuring masih pikir anjeun cool. Ngan henteu as tiis.

Salam Hormat,
Doug

Yahoo! kedah ngamangpaatkeun kasempetan ieu. Dupi anjeun yahooing?

2 Komentar

  1. 1

    Google kedah mayungan nami na atanapi bakal kaleungitan hak cipta na sareng situs porno naon waé anu tiasa nganggo kecap pikeun narik patalimarga. Tangtosna Yahoo hoyong anjeun ka Yahoo! salaku kecap pagawéan. Émut iklan TVna anu naroskeun "Naha Anjeun Yahoo !?" Hanjakalna, teu aya anu ngalakukeun Yahoo. Tapi tanpa aya iklan, jalma ngamimitian Googling. Kumaha embarrasing pikeun Yahoo! Anjeun teu tiasa Ngaiklan atanapi memohon coolness, anu janten anjeun janten kecap pagawéan.

    Isu Gedong Kambrian nunjukkeun Sisi Gelap badag Google: Éta rahasia. urang sakabehna anu ngalengkah kana milik Google anu henteu diundang bakal boot. Abdi parantos booting. Éta rada pikaresepeun.

  2. 2

    Richard,

    Kuring condong satuju sareng anjeun ngeunaan Google peryogi ngajaga hak cipta éta; Nanging, kuring teras-terasan pikaresepeun yén perusahaan henteu ngeluh dugi artos ngalir. Google henteu ngangluh salaku ngamimitian nalika jalma mimitian nganggo istilah 'googling'; aranjeunna paling dipikaresep kalaparan pikeun perhatian. Nanging, ayeuna aranjeunna sanggup mésér jurusan hukum, sigana henteu tulus éta ayeuna aranjeunna badé nyobian mayungan nami anu saé na.

    Ieu sinonim sareng industri rékaman. Nalika anjeun musisi anu rusak, anjeun ngolo-ngolo jalma pikeun ngupingkeun ... nalika anjeun jutawan, anjeun kedah bobo sareng RIAA sareng mimiti ngagugat.

    Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.