Teu meunang parkir

Teu aya anu sapertos damel sareng angkat ka garasi anu anjeun BAYAR sareng teu aya tempat parkir deui! Aya konperénsi di kota ayeuna janten garasi ngaco sareng ngical sadaya tempat. Janten sadaya pelanggan PAYING biasa kedah mayar di garasi anu sanés atanapi meres di tempat sanés.

Kuring milih janten sakedik kreatif sareng padamelan parkir kuring - kuring parkir langsung di payuneun panto panto lantai 6! Upami kuring katarik Abdi leres-leres badé niup tutup kuring. Kuring hayang asup mimiti isuk ieu pikeun ngalakukeun tinjauan produk sareng nyéépkeun waktos 30 menit pikeun parkir! Rerencangan sareng rerencangan kuring Emily panginten éta lucu pisan anjeunna nyandak gambar nganggo telepon kaméra na:

Teu meunang parkir

Jasa palanggan anu saé pisan goréng pikeun mess sareng konsumén mayar anjeun tinimbang hiji-timers!

UPDATE: Kuring henteu nyeret, tapi aya anu ngantunkeun kuring catetan anu hadé dina kaca depan kuring yén kuring ngagaduhan seuri, "Ieu sanés titik parking, BODOH!"

2 Komentar

  1. 1

    Lalulintas énjing-énjing énjing-énjing. Kuring réngsé nepi hopping kaluar tina mobil sababaraha blok ti pagawean ngan jadi pamajikan kuring bisa nyieun pasamoan subuh. Garasi parkir kuring resep ngajual diri kana konperénsi naon waé anu aya di kota. Sapertos anjeun, kuring henteu kantos ngartos naha garasi parkir condong teu malire palanggan biasa na langkung ti 1-waktos konsumén.

  2. 2

    Alesan naha maranéhna ngalakukeun éta basajan. Sapertos seueur hubungan kasar, para nasabah biasa tetep uih deui.

    Hal kawas kieu hanjakalna lumangsung sadaya waktu, sababaraha réstoran méré prioritas pangiriman / pickup versus konsumén di imah maranéhanana (Kuring sakali kungsi 2 jam antosan kusabab ieu).

    Salaku palanggan hiji-hijina hal anu urang tiasa laksanakeun nyaéta milih kalayan suku urang, sareng janten vokal pisan ngeunaan éta. Kabayang squeaky meunang gajih.

    Hal hanjelu ngeunaan kaayaan garasi parkir nyaeta aranjeunna biasana mangrupa pilihan pangalusna (harga atawa lokasi) ngarah boga anjeun leuwih tong.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.