Teu meunang parkir

There's nothing like getting to work and going to the garage you PAY for and there's no parking left! There was a conference downtown today so the garage messed up and sold all the spots. So all the regular PAYING customers had to either pay at another garage or squeeze in somewhere.

I chose to be a little creative with my parking job – I parked directly in front of the 6th floor doorway! If I get towed I'm really going to blow my lid. I wanted to get in early this morning to do a product review and spent 30 minutes trying to park! My co-worker and friend Emily thought it was so funny that she took a shot with her camera phone:

Teu meunang parkir

It's pretty bad customer service to mess with your paying customers in lieu of one-timers!

UPDATE: I wasn't towed, but someone left me a nice note on my windshield that I got a chuckle out of, “Ieu sanés titik parking, BODOH!"

2 Komentar

  1. 1

    Lalu lintas pikasieuneun tadi énjing. Kuring tungtungna naék kaluar tina mobil sababaraha blok tina padamelan supados pamajikan kuring tiasa rapat isuk-isuk. Garasi parkir kuring resep ngajual dirina kana konperénsi naon waé di kota. Sapertos anjeun, kuring henteu kantos ngartos naha garasi parkir condong teu maliré konsumén biasa na tibatan 1-waktos-pelanggan.

  2. 2

    Alesan naha aranjeunna ngalakukeun éta saderhana. Sapertos seuseueurna hubungan anu nyiksa pelanggan biasa tetep datang deui.

    Hal-hal sapertos kieu hanjakalna teras-terasan lumangsung, sababaraha réstoran ngutamakeun pangiriman / piktip dibanding pelanggan di bumi (kuring kantos ngantosan 2 jam kusabab ieu).

    Salaku palanggan hiji-hijina hal anu urang tiasa laksanakeun nyaéta sora nganggo suku urang, sareng nyarios pisan ngeunaan éta. Roda kukurayut meunang gajih.

    Hal anu hanjelu ngeunaan kaayaan garasi parkir nyaéta aranjeunna biasana mangrupikeun pilihan anu pangsaéna (harga atanapi lokasi) janten aranjeunna gaduh anjeun langkung tong.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.