NoIndex eupan anjeun kana FeedBurner

Nembe, kuring nuju damel dina situs abdi deui kanggo ningkatkeun panempatan Search Engine. Parobihanna parantos ngahasilkeun sababaraha parobihan anu bertahap dina panempatan Search Engine kuring. Kuring bakal teras ngabagi hasilna sareng anjeun nalika kuring maju. Salah sahiji parobihan anu ayeuna dilakukeun nyaéta alihan patalimarga naon waé ti http://dknewmedia.com ka http://martech.zone. Abdi hoyong www janten domain utami kuring dimana artikel abdi diidentipikasi ti. Kuring henteu yakin naon jinis pangaruh ieu - kami bakal ningali.

Kuring maca tulisan dinten ayeuna di Pilgrim Marketing dina ngaoptimalkeun pakan anjeun. Lumayan pikaresepeun, kuring henteu sadar yén anjeun leres-leres dibales ku mesin pencari pikeun duplikat eusi kusabab anjeun RSS eupan aya di ditu! Artikel nyatet yén nyayogikeun noindex meta tag dina feed anjeun bakal nyegah mesin pencari tina ngaindeks halaman feed anjeun.

Pasti, kuring mendakan setting di FeedPress anu ngamungkinkeun ieu. Kieu tangkepan layar. Pilihanna ditumpurkeun janten anjeun kedah ngahurungkeun NoIndex sareng nyimpen setelan anjeun.

Noindex on FeedBurner

Feedburner nyaéta layanan anu luar biasa. Beuki kuring ngagunakeunana, beuki kuring kataji. Anjeun bakal mendakan sajumlah tulisan dina situs abdi ngeunaan jasa aranjeunna sareng ngahijikeun kana situs anjeun. Palaksanaan undak-usukna aya dina Blogging E-métrik pituduh kuring nulis.

15 Komentar

  1. 1
    • 2

      Anjeun bet, Tracy. Sabenerna kuring henteu pernah merhatoskeun dugi ka ayeuna! Kuring kantos nyarios yén Feedburner mangrupikeun alat anu luar biasa, ngan sesah pikeun ngubaran.

  2. 3

    Hébat tip Douglas!

    Kuring perhatoskeun pilihan éta nalika kuring mimiti ngonfigurasi eupan Feedburner abdi, tapi kuring pikir "yakin… naha henteu ngantep mesin pencari ngaindéks eupan kuring, éta ngan ukur bakal ngabantuan, leres!"

    Tétéla kuring salah. 🙂

  3. 4
  4. 5

    Lain hatur nuhun kana tip na, Douglas. Kuring ngalaksanakeunnana langsung. Éta pikaresepeun pikeun ningali yén aranjeunna ngagaduhan kotak centang pikeun nerapkeun nofollow anu tos diparios, tapi henteu diaktipkeun.

  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 11

    Anjeun peringkat ogé dina milarian Technorati. Éta kumaha kuring mendakan blog anjeun - dua kali - teu dihaja unggal waktos.

    Kuring terang upami barang anu kuring milari ngabawa kuring ka anjeun dua kali dina saminggu, éta pantes ditandaan 🙂

    • 12

      Éta saé kanggo didangukeun, Thor. Kuring miharep yén kuring tiasa nohonan harepan anjeun! Kuring ogé bakal mariksa blog anjeun ogé! Kuring nyobian ngalakukeun éta sareng sadayana anu cukup saé pikeun masihan koméntar.

  10. 13
  11. 14
  12. 15

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.