Iklan Nokia… Windows Phone Salajengna

sebaran nokia

Boh Nokia sareng Microsoft parantos kaleungitan sakedik momentum di pasar mobile Amérika Serikat, pasar anu didominasi ku iPhone sareng Android. Jalma-jalma henteu kedah ngitung organisasi boh. Mimiti, Nokia ngadominasi pasar internasional (40%) kalayan pangsa pasar anu beurat pisan di Éropa sareng Asia. Henteu ngan ukur Nokia ngalaksanakeun saé, pangguna na langkung saéna klik dina iklan berbayar.

ti Batin infographic: Jérman ningali tingkat eusian 98.9% dina Nokia, langkung ti 2% CTR sareng langkung $ 2.5 eCPM. Éta mangrupikeun nomer anu tiasa diimpikeun ku pangembang Apple.

inpo nokia

Minggu ayeuna, Nokia ngaluarkeun telepon pang anyarna pikeun Windows Phone. Ieu sigana henteu janten masalah ageung dugi ka ngahijikeun sababaraha hal… Nokia, Windows Phone, sarta Microsoft XBox 360. Telepon-teleponna didukung tinggi sareng dirancang kalayan indah. XBox 360 gaduh pangsa pasar anu hébat dina industri kaulinan. Sareng Windows masih gaduh pangsa pasar anu luar biasa di Perusahaan. Ieu mangrupikeun tilu pasar anu bénten sareng nguntungkeun pisan.

Nalika pasar perusahaan ngadopsi Windows Phone sareng Nokia nyayogikeun pakakas anu diperyogikeun ... urang bakal ningali sababaraha parobahan anu pikaresepeun dina pasaran. Sababaraha sentuhan anu langkung saé ... telepon ieu dikirimkeun kalayan navigasi otomatis Nokia, jasa musik (langkung ti 14 juta lagu dugi ka ayeuna), Facebook, Twitter, integrasi LinkedIn ogé SkyDrive… Solusi panyimpenan awan Microsoft.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.