Antarbeungeut Non-Intrusive

Kuring masih ningali mantra UI vs Browser App dina artikel sareng paguneman ngalangkungan Internet. Google parantos ngabuktoskeun yén anjeun tiasa gaduh aplikasi client-server anu mantap nganggo panyungsi Wéb. Teu aya ragu dina pikiran kuring yén ieu masa depan pamekaran wéb sareng aplikasi. Sistem Operasi kapayunna ngan saukur tiasa janten panyungsi sareng pangguna tiasa ngamangpaatkeun, mindahkeun, sareng muka file ngalangkungan server tibatan di palanggan. Ieu bakal ngahémat bandwidth ogé panyimpenan lokal, panangtayungan virus, paningkatan, sareng sajabana

The Humane Interface: Pitunjuk Anyar pikeun Ngararancang Sistem InteraktifTangtosna, épolusi ieu ogé bakal ngarobih cara aplikasi dina jalan. Kuring maca ngeunaan Pusat Raskin online bahkan henteu sadar yén aya Lembaga anu diajar interaksi manusa sareng komputer. Wah. Abdi panginten kedah nyandak buku na.

Kuring ningali pidéo ieu dina Humanized sareng éta katingal saderhana dina olahtalatah dialog sareng kumaha éta bakal mekar aplikasi dina waktos anu caket. Nyatana, sababaraha interaksi ieu tiasa diwangun ayeuna ngamangpaatkeun JavaScript sareng CSS. Mangrupikeun cara saderhana pikeun ngajalankeun dialog inpormasi ka pangguna bari henteu lirén sareng pencét tombol. Panginten éta lumayan matak.

Apple parantos ngagarap téknologi pikeun digawé (kejutan!) Ngalangkungan perangkat kerasna ... urang kedah mimiti ningali paningkatan ieu dina parangkat lunak gancang-gancang:
Volume Overlay

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.