Nirlaba sareng Hasil Média Sosial

média sosial nirlaba

Kami parantos damel sareng sababaraha organisasi nirlaba salami mangtaun-taun sareng sigana sigana aya dua jinis anggaran nirlaba ... nol atanapi ton. Kalayan kaduana, kuring jujur ​​parantos kaget kumaha sababaraha anu ngahijikeun jejaring sosial sareng média sosial kana campuranana. Pamingpin nirlaba mangrupikeun master dina jaringan, tapi sigana henteu mendakan kasempetan pikeun ngembangkeun jaringan éta online.

Panilitian tina Laporan Patokan Jaringan Sosial Nonprofit 2012 nunjukkeun yén Lembaga Nirlaba tetep ngembang ayana dina jaringan sosial tanpa nyéépkeun seueur waktos atanapi artos. Teuleum jero kumaha nirlaba ngahontal hasil ieu parantos mendakan wawasan anu berharga.

Upami aya angka anu kedah diseru tina hateup, éta data nunjukkeun yén rata-rata Facebook Like hargana $ 3.50 tapi penghasilan anu dihasilkeun nyaéta $ 214.81. Éta lumayan lumayan lumayan pikeun investasi. Konci pikeun stat anu luar biasa ieu nyaéta nirlaba ngarobah kahirupan sareng biasana gaduh carita anu luar biasa pikeun dibagi ... ngambah sumberdaya sosial bakal ngulinkeun carita éta sareng ngabagi éta sareng komunitas anu sanés anu bakal ngaréspon.

panén sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.