Anjeun Henteu Seksi, Ayeuna Naon?

lalaki pareum

Kami pernah ngalaman batur nyaritakeun yén kami, atanapi langkung saenyana aplikasi ngawangun formulir, sanés "seksi". Dina sababaraha hal kuring nebak jalma éta leres. Formulir, ku nyalira sanés seksi, tapi pikeun jalma anu ngagunakeunana sareng gumantung kana aranjeunna pikeun ngumpulkeun data, éta, upami henteu seksi, penting pisan.

Janten kumaha anjeun, pamilik bisnis, pamasar, jst, anu ngagaduhan produk atanapi jasa anu henteu "seksi" ngajantenkeun "seksi"? Ieu sababaraha cara.

Caritakeun Carita Pelanggan anjeun: Kamungkinan anjeun gaduh sababaraha perusahaan anu pikaresep nganggo jasa atanapi produk anjeun. Nyiptakeun studi kasus. Hayu palanggan tamu posting dina blog anjeun, ngalakukeun wawancara video sareng aranjeunna sareng pasang dina jaringan sosial anjeun. Ngahontal blogger di rohangan anjeun ku caritaanna, kasuksésanna. Ku difokuskeun kagunaan keren sareng inovatif produk anjeun anjeun ngajantenkeun jalan anu langkung saé langkung pikaresepeun sareng kabuka pikeun jalma pikeun nyarios sareng atanapi nyerat ngeunaan anjeun.

Buka Hood: Gaduh téknologi anu saé pisan nyetir bisnis anjeun? Naha anjeun parantos nyiptakeun sistem anu unik pikeun ngabantosan bisnis anjeun? Kasempetan anjeun bisnis gaduh hal anu unik anu ngajalankeun éta (atanapi anjeun moal suksés). Sorotan aspék unik tina bisnis anjeun sareng pasihan jalma-jalma ngintip di tukangeun hordéng. Paling dipikaresep ieu bakal janten hal anu konsumén poténsial atanapi anggota pencét pencét bakal pikaresepeun.

Hayu Palanggan Anjeun Ngalakukeun Panawaran Anjeun: Ieu sakedik béda tibatan anu munggaran. Kaéndahan jaringan sosial nyaéta ngamungkinkeun para palanggan anjeun nyarios ngeunaan anjeun. DiFormstack urang ngawaskeun naon anu diucapkeun jalma ngeunaan urang Twitter. Daripada ngan tetep ngajaga sagala rupa anu saé pikeun diri urang sorangan, urang didamel a Kawentar Terkenal Kami nyitak sareng ngabingkai tweets positip éta sareng nempatkeunana di lorong kantor kami. Kami ngencét deui aranjeunna sareng ngeposkeun sababaraha tweet tina témbok dina halaman Facebook sareng blog kami. Ieu ngajantenkeun jalma nyarioskeun perkawis urang deui sareng narik sababaraha jalma anu nyerat koméntar aslina pikeun ngeposkeun deui tweet kami. Éta nyiptakeun pikagumbiraeun ngeunaan mérek anjeun sareng produk anjeun sabab asalna ti pangguna asli jasa anjeun. Éta ngajantenkeun palanggan anjeun nyarioskeun perkawis anjeun, nyarios ka babaturanana kumaha "seksi" anjeun sareng kunaon aranjeunna resep anjeun.

Ngan kusabab anjeun henteu ngagaduhan gadget pangénggalna atanapi aplikasi jejaring sosial paling populér di internét sanés hartosna bisnis anjeun henteu pikaresepeun. Ngali sakedik langkung jero tina permukaan sareng tingali naon anu bakal disababkeun ku jalma-jalma. Kasempetan anjeun henteu kedah ngagali jero teuing.

3 Komentar

  1. 1

    Saur 'Henteu Seksi' mangrupikeun lencana kahormatan di dieu di Indiana. Seueur perusahaan di dieu ngadamel aplikasi anu henteu teuing seksi ... tapi éta tiasa dianggo. Aranjeunna aman, aranjeunna skala, aranjeunna ngalaksanakeun naon anu dipiharep ku klien. Seksi anu saé nalika anjeun milari kencan, tapi ieu bisnis!

  2. 2

    Anjeun tiasa ogé ngamajukeun pikagumbiraeun batur anu leres-leres ningali "kasarakahan" tina naon anu anjeun lakukeun. Éta tiasa janten palanggan, padamel, mitra industri, atanapi anu sanés sapinuhna.

    Kuring ngagaduhan guru kalkulus anu sacara luar biasa nyatakeun ngeunaan cara kerja matématika. Anjeunna bakal nempatkeun persamaan sareng diagram dina papan tulis sareng sacara praktis gelembung ku kabagjaan kumaha endahna sadayana. Anjeunna ngagaduhan seuri budak dina natal énjing. Upami anjeun aya di rohangan sareng anjeunna anjeun moal tiasa ngabantosan ningali sababaraha kaanggunan dina hubungan antara nomerna. Sumangetna nular. Anjeunna ngadamel kalkulus seksi.

  3. 3

    Liat titik anu saé sareng kuring satuju. Pikagumbiraeun, karep, saha waé pikeun produk atanapi perusahaan pasti tiasa diungkit. Nanging, kuring henteu yakin kuring kantos ningali kasihatan dina kalkulus!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.