Steve Jobs: Hayu Aranjeunna Ngeunaan Kasus!

Depositphotos 20566163 s

Abdi nyerat ieu dina keyboard Apple, sareng Apple MacBookPro kuring, dina Apple Cinema Display abdi, sareng mouse Apple kuring… nyambung ka Apple Time Machine kuring. Kuring henteu nganggap diri kuring fanboy Apple, tapi kualitas produkna sok hargana mahal tambihan dina pendapat abdi.

Henteu ngan ukur kaéndahan produkna anu kuring ngaapresiasi, éta ogé mistik yén kapinteran Apple salawasna saléngkah payun sareng léngkah saluhureun anu sanés. Pasti, iklan Apple ngalawan PC lucu, nyeri (pikeun PC) sareng ngabandingkeun dua sistem. Tapi aranjeunna ngabandingkeun celah luar biasa antara sistem, sanés kumaha sami-sami.

tepi ayeuna.

Steve Jobs nganyahokeun dua dekade pamasaran merek Apple anu sampurna sareng mistik dinten ayeuna ku ngaku yén Apple iPhone 4 éta sapertos telepon anu sanés, nyatakeun, "Éta pastina henteu unik pikeun iPhone 4… anjeun tiasa lebet Youtube sareng ningali telepon Nokia sareng telepon Motorola ngalakukeun hal anu sami."

Tukangeun anjeunna dina layar:

Henteu unik pikeun iPhone

Wah. Kalayan langkung ti 170,000 kecap dina kamus Inggris, Steve Jobs mutuskeun pikeun nganggo kecap pangpentingna anu kuring anggap sinonim sareng mérek Apple. Unik. Nalika kuring mésér putri abdi iPhone sareng tagihan abdi 30% langkung seueur tibatan tagihan Verizon (Droid) kuring, panginten unik éta pisan anu kuring mayar. Teu paduli mayar tambahan kanggo unik ...

apel ieu unik. Dugi ka ayeuna. Ayeuna aranjeunna ngan ukur pabrik anu sanés terang aranjeunna ngagaduhan masalah, Tapi sombong pisan anu aranjeunna mutuskeun pikeun ngaleupaskeun produk na kumaha ogé. Jobs nyatakeun yén tulisan Bloomberg "was a crock", anu ngasongkeun patarosan naon jinis tés anu saéstuna dilakukeun ku Apple?

Janten dinten ayeuna, waleran Jobs kanggo balaréa? "Hayu aranjeunna tuang jajan!". Anjeunna henteu leres nyarios éta ... tapi éta caket: "Hayu aranjeunna gaduh kasus gratis!"

4 Komentar

  1. 1

    Duh Gusti, kuring henteu kantos sadar nalika anjeunna nyarios kitu tapi anjeun leres. Héy sadayana mayar dua kali pikeun produk kami sabab ku barang kami anjeun henteu ngan ukur mayar produk tapi mayar hak janten hip sareng keren. Duh antosan, upami dipikir deui, urang sami sareng batur. Tapi kami bakal nyimpen duit anjeun. hatur nuhun.

  2. 2

    Salaku catetan samping, Doug, naon waé anu anjeun tuang atanapi nginum dina sababaraha dinten kapengker, teraskeun. Sababaraha tulisan blog terakhir anjeun mangrupikeun sababaraha anu pangsaéna anu kuring kantos maca. Saé!

  3. 3

    Hatur nuhun Patric! Nyaan ngahargaan kecap alus. Abdi saleresna ngagaduhan sababaraha jinis kutu burih… panginten langkung saé nalika kuring macét di kamar ubin leutik sadinten. :-[

  4. 4

    Abdi bogoh titik anjeun ngeunaan kecap "unik,"Tapi kuring kudu teu satuju sareng anjeun dina nyokot anjeun nu hiji ngembangkeun ieu knocks Apple handap rung kana tong sesa monyét. Ieu bakal kawas nyebutkeun Apple ngahontal kasuksésan alatan anteneu.

    IPhone ngabagi seueur kamiripan sareng telepon bata motorola anu munggaran - nomer, konci, prosesor leutik anteneu, tapi bédana nyaéta inovasi sareng parangkat lunak. Anteneu henteu ngaleungitkeun kanyataan yén iphone leres-leres ratusan alat - buku, alihan (kaulinan) alat ustream bahkan plumb-bob atanapi tingkat pikeun ceurik nyaring.

    Reputasi pikeun keunikan sareng kabutuhan pikeun Next Big Thing panginten parantos ngahasilkeun 20% tina penjualan awalna tapi saleresna nganteurkeun janjina janten alat transformasional anu ngamungkinkeun éta ngagaur ka luhur. Sadaya smartphone sanés anu gaduh masalah anteneu tetep pengikut.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.