Notablist: Desain Inspirasi sareng Panilitian Kompetitif pikeun Pemasar Email

lulugu notablist

Catetan pasar nyalira salaku Search Engine Newsletter Email, parantos ngaindeks langkung tina 5 juta buletin email milarian langkung ti 400,000 Penerbit. Alat sapertos ieu hebat pisan pikeun désainer anu hoyong kéngingkeun inspirasi tina mérek konci atanapi pemasar digital anu hoyong ningali nalika pesaingna ngirim sareng jenis buletin sareng tawaran anu dikomunikasikan.

Upami anjeun bisnis anu henteu ngagaduhan sumber daya pikeun diuji, alat-alat ieu tiasa ngabantosan khususna sabab panerbit ageung nerapkeun seueur usaha dina mastikeun emailna leres!

hasil pamilarian

Notablist ngagaduhan sababaraha fitur sareng manpaatna:

  • Milarian Canggih & Nyaring - Milarian dumasar subjek, nami pangirim, alamat email pangirim, téks awak atanapi bahkan URL. Saring dumasar titimangsa, pangkat Alexa bahkan warna.
  • Bagan Trending Kata Kunci - Tarékah titik sareng paningali garis waktu interaktif kami, teras ngazumekeun jangka waktuna penting sareng tanggal khusus pikeun katingal langkung caket.
  • Intisari poean - Ngahémat waktos sareng henteu kantos sono kampanye nganggo dicerna email sadidinten tina kampanye énggal pikeun mérek karesep anjeun.
  • Pembaruan Realtime - Kampanye sayogi pikeun milarian saatos aranjeunna dikirim, sareng diarsipkeun permanén.
  • Rojongan 24 / 7 - Aranjeunna di dieu nalika anjeun meryogikeunna, naha éta pikeun patarosan, laporan bug atanapi saran produk.

Anjeun bahkan tiasa mendakan masalah-masalah kapungkur urang sayogi!

pausahaan nu ngaluarkeun

Notablist ogé parantos nambihan Pro, tingkat pelayanan anu ditingkatkeun anu nambihan:

  • Hasil pamilarian real-time - Sacara instan kampanye sumping, éta tiasa dipilarian. Sumawona, tombol 'Apdet Langsung' dina halaman hasil teangan ayeuna ngamungkinkeun anjeun terus-terusan ngawaskeun iklan-hoc pikeun barang-barang anu énggal asup.
  • Dasbor langsung - Nyirian bookmark anu anjeun pikaresep mangrupikeun cara anu hadé pikeun tetep luhur, tapi henteu langkung saé upami anjeun tiasa ningali sadayana dina hiji tempat? Dasbor langsung ngan ukur éta: éta ngahijikeun hasil pikeun sadaya tetengger anjeun kana hiji tampilan garis waktu anu teras-terasan diperbarui nalika barang énggal sumping. Pikirkeun éta salaku feed Twitter pikeun kampanye newsletter anu dipikaresep ku anjeun.
  • Tanda email real-time - Sababaraha hal henteu tiasa ngantosan. Anu langkung penting, sababaraha hal henteu tiasa diloloskeun. Kalayan waspada real-time, anjeun tiasa nampi email instan nalika kampanye énggal sumping pikeun salah sahiji téténgger anjeun.
  • Alat-alat charting - Hasil pamilarian parantos kalebet grafik sparkline anu nunjukkeun trend 90 dinten pikeun istilah pamilarian anjeun. Tapi sering penting pikeun ngabandingkeun sababaraha istilah pikeun ningali naon anu nuju tren sareng naon anu nuju tren, atanapi bahkan anu diantara anu paling populer. Kalayan visualisator, anjeun tiasa ngalakukeun éta sareng ningali hasilna salaku garis atanapi pie diagram.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.