Catetan ti Jalan

Douglas Karr di Utah

Taun kamari mangrupikeun taun anu saé pikeun kuring sareng bisnis. Fokus sareng perhatian ka palanggan kuring parantos ngahasilkeun sareng kuring ngucap sukur pikeun palanggan anu luar biasa anu kuring gaduh! Tantangan Kuring ngagaduhan padamelan nyaimbangkeun (anu kuring resep) kalayan kaséhatan (anu kuring teu paduli). Salami taun kamari, cilaka ditambah ku kabiasaan goréng parantos ngadorong limbah kuring dugi ka maksimal sareng ngaluuhan awak.

Waktosna kanggo unplug sareng fokus deui.

Kalayan perjalanan anu parantos diatur pikeun DellWorld, Kuring nyandak kasempetan pikeun mindahkeun rapat sareng netepkeun ekspektasi sareng klien yén kuring badé damel ti jalan. Kuring mutuskeun ngajalankeun ti Indianapolis ka Las Vegas, nyandak rute kidul anu sanés pondok tina ngarobah kahirupan.

Mikir Perkawis Téknologi sareng Masa Depan Kami

Kaseueuran waktos kuring pikeun perjalanan parantos nyéépkeun pikeun nalungtik masing-masing tina 10 urang atanapi anu diwawancara urang bakal ngalakukeun podcast pikeun Dell Luminaries. Kisaran topik sareng panggunaan téknologi saluareun imajinasi anjeun - pastikeun pikeun ngalanggan. Kuring ogé lungguh dina presentasi pangaruhan minggu ieu ngeunaan ramalan téknologi manusa - anu ngajantenkeun kuring mikir pisan ngeunaan perjalanan ieu.

Kusabab kuring mawa peralatan kuring, kuring nyéwa a Chrysler Pacifica 2018 kalayan sagala bél sareng peluit. Fitur kaasup:

  • maén mobil - papanjangan ios anu tiasa dianggo kalayan mini-van, ti arah navigasi, ka Siri, ka telepon, ka musik.
  • Adaptif Cruise Control - pikiran kuring leres-leres ditiup kana fitur ieu. Atur kadali pelayaran sareng mobilna otomatis bakal teras-terasan sareng patalimarga.
  • LaneSense - mobil ngadeteksi jalur anjeun sareng nyorong anjeun nalika anjeun ngalih jauh teuing ka kénca atanapi ka katuhu. Sareng tong nyobaan curang ku ngaleupaskeun setir anjeun - éta bakal ngagorowok ka anjeun.
  • 360 kaméra parkir - Kuring henteu terang naon sihir anu aranjeunna anggo, tapi bantosan cadangan kanggo parkir henteu sanés sihir.

Sedengkeun urang mikir ieu salaku Fitur, kanyataanna nyaéta ieu masa depan interaksi manusa-mesin. Teu nanaon nyandak padamelan kuring ti kuring ... sadaya fitur ieu ngabantosan sareng ningkatkeun interaksi kuring sareng mesin. Aranjeunna ngajantenkeun drive kuring langkung aman, ngabantosan kuring pikeun ngajaga jarak tempuh bénsin anu saé, sareng ngalegaan hiburan tina telepon abdi kana mobil. Ieu sababna kuring henteu hariwang ngeunaan masa depan, kuring ngarepkeun éta.

Mikir Perkawis Kurangna Téknologi sareng Masa Depan Kami

Nalika kuring dugi ka Texas, New Mexico, Arizona, sareng ayeuna di Utah, kuring ngalaman sababaraha waktos kalayan konéktipitas nol online. Kadang-kadang, éta pas di tengah navigasi! Kuring ngan ukur nyetir sareng nyandak éta sadayana. Henteu aya peringatan, suara bip, eupan balik haptik ... ngan tiiseun. Dina hiji waktos, kuring lirén di Jembatan Navajo saatos magrib, leumpang di luar, sareng kuring reuwas - teu aya nanaon. Teu aya sora, teu aya gangguan, teu aya jalma, bahkan anjeun henteu tiasa nguping angin. Kuring henteu terang yén kuring kantos langkung santai.

Nalika urang ngahijikeun sareng ngajadikeun otomatis masa depan urang, urang bakal peryogi waktos pikeun megatkeun. Kuring badé usaha langkung pikeun ngalakukeun éta unggal minggu. Sigana mah hubungan 24/7 téh séhat pikeun kuring. Éta moal pikeun anjeun, ogé.

Urang Badé Candak Deui

tuturkeun kuring Instagram upami anjeun hoyong ningali sababaraha tempat anu saé kuring parantos kantos sumping. Kuring disebatkeun dina Facebook yén kuring henteu tiasa ngapung deui - mikiran sadaya hal anu luar biasa anu urang sono di nagara anu saé ieu ngalayang ngalangkungan sabalikna nyetir ngaliwatan.

Kuring ngariksa unggal dinten, teras mampir périodik di warung kopi. Dinten, éta Pausahaan Rock Rock Roasting. Kumaha ieu pikeun ditingali:

Perusahaan Rover Rock Roasting

Janten, kuring ngan ukur hoyong ngawartosan anjeun kunaon - saatos 15 taun diterbitkeun - anjeun henteu acan ningali seueur teuing tulisan dina sababaraha minggu terakhir ieu. Kalayan diét kuring balik deui dina jalur, otak kuring ngagaduhan hawa seger, jiwa kuring terinspirasi, sareng konperénsi panggedéna abdi dina sataun dina bulan anu sami ... Kuring ngarepkeun sababaraha kasaimbangan dina kahirupan kuring dina Méi.

Antara ayeuna sareng teras, upami anjeun badé nyerat tulisan tamu ngeunaan penjualan atanapi téknologi pamasaran - kersaeun pencét éta ngalebetkeun halaman sareng eusian sadaya rinci dipénta. Punten teu aya backlinker.

Kudu indit ... kakuatan kuring aya dina 3%.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.