Fomo: Ningkatkeun Konversi ngalangkungan Bukti Sosial

Fomo

Saha waé anu damel di rohangan ecommerce bakal ngawartosan anjeun yén faktor panggedéna pikeun méréskeun mésér sanés harga, éta amanah. Mésér tina situs balanja anu anyar nyandak luncat iman ti konsumén anu henteu pernah ngagaleuh tina situs sateuacanna.

Indikator kapercayaan sapertos SSL anu diperpanjang, monitoring kaamanan pihak katilu, sareng peringkat sareng ulasan sadayana kritis dina situs dagang kusabab aranjeunna nyayogikeun anu balanja yén aranjeunna nuju damel sareng perusahaan anu saé anu bakal ngajantenkeun janji. Aya deui anu tiasa anjeun laksanakeun!

Fomo mangrupikeun sarimbag online pikeun toko ritel anu sibuk, nganteurkeun buktina sosial pikeun saha waé anu nganjang kana situs anjeun. Bukti sosial ieu sering tiasa naekeun konvérsi ku 40 dugi ka 200%, anu mangrupikeun bursa permainan pikeun toko online mana waé. Ieu tangkapan layar tina tampilan Fomo di toko aktip:

Bukti Sosial Fomo Store

Ku méréskeun penjualan sakumaha aranjeunna lumangsung dina situs anjeun, anjeun gaduh tilu kaunggulan tibatan pesaing anjeun:

  • Nyiptakeun Rasa Urgency - Fomo méréskeun pesenan nalika éta kajantenan, ngajantenkeun toko anjeun lingkungan hirup anu pikaresepeun sareng ngadorong tindakan pembeli.
  • Palanggan Ngarasa Bagian tina Riungan - Pintonan Fomo sapertos testimonial real-time pikeun toko anjeun - ningali anu mésér anu sanés ngawangun kapercayaan instan.
  • Bukti Sosial + Kapercayaan - Pelanggan poténsial ningali pembelian anu dilakukeun ku batur - masihan kapercayaan ka toko anjeun sareng ngawangun kapercayaan sareng pangguna.

Fomo ayeuna diintegrasikeun sareng 3Dcart, Kampanye Aktip, Aweber, BigCommerce, Calendly, Celery, ClickBank, ClickFunnels, Cliniko, ConvertKit, Cratejoy, Delighted, Drip, Ecwid, Eventbrite, Facebook, Gatsby, Get Response, Google Review, Gumroad, Hubspot, Infusionsoft, Instagram, Instapage, Intercom, Judgeme, Kindful, Kalungguhan, Magento, Mailchimp, Neto, Privy, ReferralCandy, Selz, SendOwl, Tali sapatu, Shopify, Shopper Disatujuan, Squarespace, Dicap, Stripe, Bisa Diajar, ThriveCart, Trustpilot, Typeform, Unbounce, Universe, ViralSweep, Wix, Woo Commerce, WordPress, Yotpo, Zapier, Zaxaa, sareng aranjeunna ngagaduhan API.

Anjeun tiasa niténan kumaha pesen Fomo anjeun mangaruhan penjualan anjeun. Salah saurang pangguna Fomo ngabagi yén dina sabulan anjeunna parantos ningali 16 transaksi langsung dikaitkeun kana aplikasi kalayan ukuran rata-rata rata-rata di luhur, hasilna langkung tina $ 1,500 dina pendapatan tambahan. Éta pangasilan anu luar biasa dina investasi pikeun alat anu hargana sakedik $ 29 sabulan!

Mimitian Percobaan Fomo Gratis Ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.