10 Léngkah Ngatur Komunikasi Krisis

Naha anjeun kantos ngalaman kaayaan krisis anu aya hubunganana sareng perusahaan anjeun? Nya, anjeun henteu nyalira. Komunikasi krisis tiasa janten luar biasa - tina réspon anu reureuh kana naon anu anjeun kedah sebutkeun ka sadayana perkawis sosial anu sumping pikeun nangtoskeun naha éta mangrupikeun krisis anu leres. Tapi di tengah-tengah huru-hara, sok penting aya rencana. Kami damel sareng sponsor platform monitoring sosial urang

Ngawangun atanapi Mésér? Ngabéréskeun Masalah Usaha Ku Parangkat Lunak Anu Katuhu

Masalah bisnis atanapi tujuan kinerja anu nekenkeun anjeun akhir-akhir ieu? Kasempetan mangrupikeun solusi na dumasarkeun kana téknologi. Salaku tungtutan kana waktos anjeun, anggaran sareng hubungan bisnis ningkat, hiji-hijina kasempetan anjeun tetep payuneun pesaing tanpa kaleungitan pikiran anjeun nyaéta ngalangkungan otomatis. Pergeseran dina paripolah paménta automation automation Anjeun parantos terang automation mangrupakeun no-brainer dina hal efficiencies: pangsaeutikna kasalahan, biaya, reureuh, sareng tugas manual. Sarua pentingna, éta anu diarepkeun pelanggan.

TinEye: Pilarian Gambar Balik

Kusabab beuki seueur blog sareng halaman wéb anu diterbitkeun sapopoé, anu janten perhatian umum nyaéta maling gambar anu anjeun parantos ngagaleuh atanapi didamel kanggo panggunaan pribadi atanapi propésional. TinEye, mesin pencari gambar tibalik, masihan pangguna kamampuan pikeun milari url khusus pikeun gambar, dimana anjeun tiasa ningali sabaraha kali gambar-gambar éta dipendakan dina wéb sareng dimana éta dianggo. Upami anjeun ngagaleuh gambar saham tina sumber sapertos urang

Pitunjuk Liburan Libur Email Pamungkas Infographic

Ieu usum pikeun pamasaran liburan, sareng sponsor parangkat lunak verifikasi email kami NeverBounce parantos nyiptakeun panduan pamasaran email liburan pamungkas pikeun kasenangan anjeun. Data Federasi Ritel Nasional teras-terasan nunjukkeun yén pengeluaran badé angkat taun ayeuna, khususna online sareng didorong ku usaha digital. Pamasaran email khususna maénkeun bagian ageung, sareng pangecér kedah tetep luhur ngajaga daptarna beresih sareng seger pikeun ngajagi reputasi sareng pangirimana. Sababaraha

Naha Formulir Timah Maot?

Jawaban pondok? Yap. Sahenteuna dina pengertian tradisional, sareng ku "tradisional" urang hartosna nungtut inpormasi pengunjung sateuacan anjeun nyayogikeun nilai, atanapi nganggo basi, eusi statis salaku insentif. Hayu urang nyadangkeun truk éta pikeun sababaraha latar tukang: Dina padamelan urang ngabantosan klien ningkatkeun konvérsi online na, urang perhatoskeun penurunan anu signifikan sareng konsisten dina pangunjung wéb anu ngeusian formulir kalungguhan tradisional. Aya alesan anu saé pikeun éta. Paripolah anu ngagaleuh robih, ageung kusabab téknologi, inpormasi