Rencanana Netflix Ngadopsi Pidéo Berbasis Iklan On Demand (AVOD) nunjuk kana Tren anu Langkung Lega Dina Layanan Streaming

Langkung ti 200,000 palanggan parantos ngantunkeun Netflix dina kuartal kahiji 2022. Panghasilanna turun, sareng perusahaan ngirangan karyawan pikeun ngimbangan. Sadaya ieu kajantenan dina waktos platform Converged TV (CTV) ngaraosan popularitas anu teu aya tandinganna di antawis pemirsa umum sareng internasional Amérika, tren anu katingalina stabil sareng kamungkinan nunjukkeun kamekaran. Kasulitan Netflix, sareng kumaha dugi ka titik ieu, panjang deui