Nudgify: Ningkatkeun Konversi Shopify Anjeun Ku Platform Bukti Sosial Terpadu Ieu

Nudgify: Bukti Sosial pikeun Shopify

Perusahaan kuring, Highbridge, Anu ngabantosan perusahaan fashion ngaluncurkeun na langsung-ka-konsumén strategi domestik. Kusabab aranjeunna perusahaan tradisional anu ngan ukur nyayogikeun pangecér, aranjeunna peryogi pasangan anu bakal ngabantosan panangan téknologi sareng ngabantosan aranjeunna sareng unggal aspek pangembangan merek, e-commerce, pamrosésan pamayaran, pamasaran, konvérsi, sareng prosés minuhan.

Kusabab aranjeunna gaduh SKU terbatas sareng henteu ngagaduhan mérek anu dikenal, kami ngadorong aranjeunna pikeun ngaluncurkeun platform anu parantos siap, tiasa diukur, sareng diperyogikeun sakedik nanem modal dina tumpukan anu lengkep .. kami milih Shopify.

Kusabab aranjeunna ngamimitian usaha ieu ti mimiti, kéngingkeun kapercayaan ti pengunjung urang bakal kritis. Marengan strategi hubungan masarakat, otomatisasi pamasaran (via Klaviyo), layanan palanggan anu kuat, sareng pengiriman gratis ... kami peryogi indikator dina situs ecommerce éta sorangan anu ngamungkinkeun para pengunjung terang yén situs éta populér sareng dianggo ku para pengunjungna. Kami peryogi a buktina sosial solusi anu ngahiji sacara mulus sareng Shopify.

Naon Bukti Sosial?

Bukti sosial mangrupikeun fenomena sosial dimana jalma nyonto kalakuan batur dina usaha ngalaksanakeun paripolah dina kaayaan anu ditangtoskeun. Pondokna, jalma-jalma ngalakukeun naon anu ditingali ku batur. Éta kaamanan dina jumlah. 

Robert Cialdini, Pangaruh, Psikologi Persuasi

Kalayan situs ecommerce, kuring parantos niténan karya buktina sosial saluareun ngan ukur sémah anu silih sambungkeun. Bukti sosial nyayogikeun cara séjén pikeun ngajalankeun konversi:

  • kapercayaan - Ningali yén pangunjung anu sanésna browsing sareng ngagaleuh mangrupikeun indikator anu kuat yén mérek, produk, atanapi situs tiasa dipercaya.
  • Pentingitas - Dina situs anu gaduh inventarisasi terbatas, pengunjung didorong pikeun ngarobih langsung tibatan ngantosan. Sieun Leungiteun (FOMO) nyaéta téhnik konvérsi anu kuat.
  • popularitas - Ku ngamajukeun produk anu paling seueur dijual, hiji pengunjung anu teu pasti bakal langkung condong mésér upami aranjeunna ningali anu sanés parantos ngasilkeun.
  • nawaran - Naha anjeun ngagaduhan jual atanapi diskon ayeuna aktip? Nyiptakeun Nudges ieu tiasa ngajalankeun tingkat konvérsi kana tawaran populér anu anjeun gaduh.
  • hal nu dihasilkeun - Sanaos pangunjung anjeun henteu siap mésér, anjeun ogé tiasa nyorong pengunjung pikeun milih-milih tawaran, buletin, atanapi bahkan pesen téks.

Ngabodor

Ngabodor parantos ngabantosan langkung ti 1,800 situs wéb di langkung ti 83 nagara ningkatkeun tingkat konvérsi na - kalayan sanés data anu ngan ukur real-time. Fitur tina platform komprehensifna diantarana:

Bukti Sosial Pop-Up

  • Kagiatan panganyarna - kumaha kaluar konvérsi panganyarna atanapi sign-up panganyarna sareng ningkatkeun kapercayaan
  • Saham Data Saham - Tembongkeun data saham real-time sareng feed otomatis
  • Formulir Autocapture - Otomatis nunjukkeun pendaptaran anyar
  • Témplat nuding - Nudges anu tos dikonfigurasi pikeun e-Dagang, Perjalanan, SaaS sareng seueur deui
  • Nudge Pangwangun - Ngadamel Nudges énggal ku kecap sareng gambar anjeun nyalira
  • Aturan tampilan - Putuskeun halaman sareng alat mana anu Nudges anjeun tampil
  • Setélan Paripolah - Atur pemicu, reureuh sareng lilana pikeun Nudges anjeun ku nyaluyukeun slaider.
  • Nyiptakeun Tujuan - Atur halaman konfirmasi anjeun salaku tujuan pikeun ngalacak konvérsi anu ditulungan. Anggo statistik internal pikeun ngaoptimalkeun sareng kéngingkeun langkung seueur penjualan.
  • Gaya Adat - Saluyukeun téma anjeun pikeun nyetél nada anu leres
  • 29 Basa - Nudgify ngadukung pinuh 29 basa anu béda
  • Sered & Serelekkeun Aliran - Nyiptakeun aliran sareng nunjukkeun Nudges anjeun dina urutan
  • Nudge Analytics - Candak kunjungan, interaksi, sareng konvérsi ditulungan pikeun ngukur laba dina investasi buktina sosial anjeun.

Analisis Bukti Sosial

Algoritma Nudgify teras-terasan diajar anu Nudge ngarobih pangsaéna dina unggal tahapan perjalanan palanggan. Langkung lami anjeun nganggo Nudgify, artina langkung berharga.

Mimitian Percobaan Nudgify Gratis anjeun

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun Ngabodor, Klaviyo, Shopify, sareng Amazon sareng ngagunakeun tautan éta ngalangkungan tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.