Pembaruan Jaringan Sosial Harian tina NutshellMail

nutshellmail

Hiji layanan anu parantos aya sababaraha taun nyaéta NutshellMail. Upami anjeun jalma sibuk anu hoyong jasa gratis anu nyayogikeun email unggal dinten anu bakal ngajantenkeun anjeun tetep anyar dina jaringan anjeun, NutshellMail kedahna. NutshellMail ti Kontak Konstan sareng ngawaskeun Twitter, Facebook, LinkedIn, Youtube, Foursquare, Yelp, sareng CitySearch.

NutshellMail ti Constant Kontak ngalacak kagiatan média sosial mérek anjeun sareng nganteurkeun kasimpulan kana koropak email anjeun dina jadwal anjeun.

  • Ngalacak Facebook - Atur Halaman Facebook anjeun. Tetep ngalacak Suka, Tulisan, Koméntar, sareng Wawasan. Atur propil Facebook pribadi anjeun ogé, sareng sadaya Ulang taun Facebook, Poto, Pénta Babaturan, Tulisan Tembok, News Feed, Acara & Ujang Grup, sareng Pesen dina hiji email interaktif.
  • Twitter nyukcruk - Tingali sebutan anjeun, pengikut anyar, quitters, hasil pamilarian, sareng tweet tina daptar favorit anjeun dina kasimpulan Twitter anjeun. Tweet, Balas, Retweet, sareng DM tanpa ngantunkeun koropak anjeun.
  • Ngalacak LinkedIn - Tingali pembaruan profil sareng rekomendasi ti sadayana jaringan anjeun sareng pantau sadaya grup diskusi anjeun ngalangkungan email anu disatukan.
  • Peunteun & Panilitian Panilitian - Lacak peringkat, ulasan, sareng cek-in ti Yelp, CitySearch, sareng Foursquare.

Ieu laporan Twitter ti NutshellMail:

Twitter NutshellMail

Ieu laporan Facebook tina NutshellMail:

Facebook NutshellMail

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.