Pitunjuk 9 Léngkah pikeun Nyiptakeun Blog Anu Dioptimalkeun pikeun Milarian

milarian blog anu dioptimalkeun

Sanaos kami nyerat Blogging Perusahaan Kanggo Dummies sakitar 5 taun ka pengker, sakedik pisan anu robih dina strategi keseluruhan pamasaran kontén ngalangkungan blog perusahaan anjeun.

Numutkeun kana panilitian, sakali anjeun nyerat langkung ti 24 tulisan blog, generasi lalu lintas blog naék dugi ka 30%!

Infographic ieu ti Nyiptakeun Sasak ngalangkungan sababaraha prakték pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun blog anjeun pikeun milarian. Kuring henteu payu yén éta mangrupikeun panduan anu paling saé ... tapi lumayan saé.

Yayasan anu aranjeunna lasut ti mimiti nyaéta pikeun mastikeun yén anjeun nyerat dina a sistem manajemén eusi anu dioptimalkeun pikeun milarian mesin. Nulis eusi dina platform sub-standar nyaéta nyéépkeun waktos sareng bakal bermasalah henteu paduli kumaha anjeun nyerat.

Naséhat utami aranjeunna dina infographic nyaéta nulis eusi kualitas sareng nyeratna ogé. Éta nyalira henteu kéngingkeun anjeun dina hasil search engine, sanaos. Anjeun kedah ngawangun otoritas kana waktos sareng kontén anjeun kedah langkung saé tibatan saé - éta kedah luar biasa. Luar biasa eusi bakal dibagi - sareng eusi anu dibagi bakal réngking! Aya seueur kontén saé di ditu anu ditulis ogé anu teu tiasa dipendakan dina hasil teangan!

Infographic ogé nyatakeun yén anjeun kedah sahenteuna 2,000 kecap per tulisan. Kuring teu satuju kalayan sepenuh hati, angka ieu sanés aturan sareng mangrupikeun conto anu hadé tina korélasi kusabab sabab. Jumlah kecap dina pos anjeun moal kéngingkeun anjeun pangkat. Kaseueuran postingan kami aya di handapeun 2,000 kecap sareng kami pangkat dina istilah anu kalapa kalapa.

Kuring yakin yén jalma anu nempatkeun seueur panilitian sareng perencanaan kana pos komprehensif éta teu biasa mungkin gaduh kasempetan anu langkung saé pikeun ngabagi kontén na peringkat. Panjangna sanés supir pikeun peringkat di ditu, éta kualitas konténna. Abdi milih tulisan anu langkung pondok langkung sering tibatan henteu - anjeun henteu hoyong balikeun dimana anjeun tiasa nyerat singket.

Naséhat sésana padet - desain, kagancangan, résponsipitas, panggunaan média, tag judul, langganan email, promosi sosial… sadayana naséhat padet. Sedengkeun pikeun éja salah sareng kasalahan gramatikal - hatur nuhun pamiarsa kuring ngahampura kuring aya. Sareng upami panulis infographic katingali caket, aranjeunna bakal mendakan salah éjahan dina salah sahiji judul sorangan!

Pamustunganana, kasuksésan blog anjeun gumantung ngan ukur hiji hal: Naha anjeun nyayogikeun nilai pikeun pemirsa atanapi henteu. Upami anjeun, anjeun bakal ningali blog anjeun tumuh sareng mekar janten sumber pamasaran inbound anu hadé pikeun perusahaan anjeun - utamina ngalangkungan mesin pencari. Upami anjeun henteu nyayogikeun nilai, anjeun bakal gagal. Cara anu lepat atanapi leres pikeun nyerat blog gumantung ka pamirsa, sanés infographic ieu!

9-Léngkah-Pitunjuk-Ka-SEO-Infographic

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.