Aplikasi Resmi Google Analytics pikeun iPhone sareng Android

google analytics ios

resmi The IPhone Google Analytics jeung Google Analytics Android aplikasi sélulér parantos dileupaskeun sahingga anjeun tiasa ngaksés sadaya wéb Google Analytics sareng data aplikasi tina iPhone anjeun. Aplikasi na bahkan kalebet laporan Real Time.

Aplikasi na ngaoptimalkeun tata letak laporan Google Analytics sareng kontrol pikeun lingkungan mobile, janten anjeun kéngingkeun pangalaman pangsaéna henteu masalah naon waé alat anu anjeun anggo. Salaku conto, aplikasi sacara otomatis ngaluyukeun tampilan pikeun nyocogkeun sareng ukuran layar anjeun, sareng navigasi didasarkeun kana némpél sareng gesek tibatan ngetik keyboard tradisional.

Ieu sababaraha screenshot:

Hijina watesan pikeun Aplikasi nyaéta konfigurasi akun sareng setélan, sapertos nyiptakeun sipat atanapi pandangan, ngédit Tujuan atanapi saringan, nambihan pangguna, sareng ngarobih idin. Fitur-fitur éta meryogikeun anjeun lebet kana Akun Google Analytics anjeun nganggo panyungsi desktop.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.