Old Spice Inspires: Nalika di Ragu, Go Dumb

lalaki bungbu lami

Kadang-kadang kuring resep pamasaran sareng ngembangkeun strategi jangka panjang anu ngarobih persépsi bisnis, ningkatkeun panarimaan mérek, ngadorong penjualan sareng ningkat kasuksésan perusahaan. Dinten ayeuna sanés salah sahijina.

Dunya pamasaran online kabeuleum di abar strategi tina Lalaki Spice Heula.

Upami anjeun salah sahiji ti saeutik anu henteu kantos nguping, jalma Old Spice atos damel damel ngajawab Youtube liwat saluran Youtube na sacara pribadi. Anjeunna ngaréspon jalma anu nuturkeun seueur pisan dugi ka jalma anu nuturkeun saeutik (tapi kalolobaanana nuturkeun ageung).

Naha urang leres-leres cetek sareng belet? Buang hiji lalaki anu katingali saé kalayan pangambung sora anu hébat dina anduk sareng pasihkeun anjeunna sababaraha comebacks anu ngagurilap sareng dunya katingali salaku genius murni. Ieu asli? Naha ieu ngan saukur di Buka kampanye boob Ayah diciptakeun deui? Naha leres yen endah pisan?

Sore? Seks sareng Kota? Bangkong dina Komérsial Bir? Badé Pa Boobs? Lalaki Spice Heula? Meureun urang sadayana kedah liren nyobian janten pinter pisan sareng belet sakedik.

PS: Abdi anu deet sareng belet. Abdi resep komérsial ieu sareng kuring janten jalma munafik. Nanging, kuring bakal tahan kanyataan yén kuring henteu ngambeu Old Spice ti saprak ningali Ayah kuring nampi éta salaku bahan stok dina 70an. Sigana mah anjeunna henteu kantos nganggo éta. Éta janten patarosan, "Naha kampanye ieu saleresna ngajual Spice Tua?"

44 Komentar

  1. 1

    Abdi bogoh kampanye ieu! Naha anjeun parantos ngiringan mundur antara Old Spice Guy sareng Alyssa Milano? Alyssa malah geus syuting respon video dirina sorangan nanya Old Spice Guy ngirim $100k ka dana relief tumpahan minyak sanggeus anjeunna dikirim dirina belasan mawar.

    balesan nya di http://www.alyssa.com/

  2. 2

    Kuring sagemblengna ngaku ka asih eta, teuing, Patric. Éta titik kuring, sanajan. Naha urang kedah ngantunkeun sadaya kampanye nargetkeun sareng netes canggih urang sareng ngan saukur nyerat sababaraha garis lucu sareng kéngingkeun batur nunjukkeun sababaraha kulit pikeun ngalakukeun pamasaran urang?

  3. 3

    Nya kuring lalaki jadi écés faktor kulit teu nanaon pikeun kuring. Gantina, éta dialog witty aranjeunna masihan anjeunna jeung cara anjeunna speaks eta ngajadikeun eta lucu keur kuring. Ayeuna awéwé di sisi anu sanés tiasa gaduh pendapat anu béda.

    Janten kuring henteu nyangka ieu ngeunaan kulit. Éta ngeunaan pinter. Jigana video Toyota "Swagger Wagon" mangrupa salah sahiji video paling kreatif sarta downright funniest (komérsial?) Kuring geus kungsi katempo. Na enya, eta ngajadikeun kuring hayang meuli Toyota Sienna.

    Sedengkeun pikeun GoDaddy, tangtu daya tarik kulit téh éféktif. Tapi jujur, kuring mésér ti GoDaddy sateuacan iklan éta kaluar sareng kuring henteu ngagaleuh deui kusabab iklanna. Upami isukan HostGator mimiti nunjukkeun iklan "kulit" kuring bakal ngalihkeun sadayana ka aranjeunna kusabab iklanna. Atawa bakal Kuring meuli domain kuring salajengna ngaliwatan aranjeunna.

  4. 4
  5. 5

    “Éta maksud kuring. Naha urang kedah ngantunkeun sadaya kampanye nargetkeun sareng netes canggih urang sareng ngan saukur nyerat sababaraha garis lucu sareng kéngingkeun batur nunjukkeun kulit pikeun ngalakukeun pamasaran urang? - Doug, henteu ngalanggar tapi anjeun jauh tina dasar ieu. Old Spice ieu repositioning brand maranéhna pikeun panongton ngora kalawan sababaraha pamasaran pisan kreatif. Aranjeunna nganggo sababaraha medium, citak, televisi, online (YouTube), sareng média sosial pikeun ngahontal pamirsa targétna. Kumaha, salaku marketer a, anjeun tiasa nyebutkeun ieu teu sahanteuna hiji mimiti alus kampanye pohara alus? Ngan kusabab aranjeunna henteu gaduh kampanye netes sanés hartosna éta pamasaran anu goréng.

  6. 6

    Jigana 'ieu bakal ngajual langkung Old Spice' nyaéta patarosan seueur jalma anu sieun dijawab ayeuna 🙂

    Jigana bakal. Ieu sadayana positip pikeun merek. Jigana loba nu bakal nempo anyar Old Spice ngan kusabab urang geus mikir ngeunaan eta salila 2 poé kaliwat lempeng… utamana lamun maranéhanana ngagunakeun nyeuseuh awak Scented nona 🙂

    Nanging, éta merek ngalakukeun nanaon pikeun kuring nyambungkeun émosional sareng éta? Naha éta ngawangun kasatiaan? Sajaba ti keur ngalakonan, teu bener. Jigana kampanye ieu ngan hiji sapotong naon acan datang ti naon urang geus resmi disebut iklan.

  7. 7

    Douglass, kampanye pasti lucu. Ieu meunang urang ngobrol ngeunaan merek. Nu mibanda hiji merk dianggap salaku hal ngan dad Anjeun atawa akina dipaké, mangrupa lengkah kahiji pikeun meunangkeun jalma pikeun nyobaan deui. Old Spice geus robah pisan saprak ngan sanggeus cukur. Jigana Old Spice bade leuwih pikeun lucu jeung comment provoking ala The Guy paling metot di Dunya, ti hal sejenna kawas kampak.

    Abdi teu tiasa satuju sareng anjeun dina ngabandingkeun kana GoDaddy. Jelas, GoDaddy nargétkeun Lalaki sareng iklan éta. Upami Old Spice badé nganggo Sex Appeal pikeun ngajual, aranjeunna bakal ngagaduhan budak awéwé GoDaddy ragrag di sakumna anjeunna, sami sareng Axe.

    Kuring satuju jeung loba titik Patric nyieun, sarta "Swagga gerbong" mangrupakeun komérsial hébat, sarta commercials Batang Monyét ogé Heboh. Jigana Lucu lasts leuwih panjang sarta leuwih memorable.

  8. 8

    Kuring ngan kudu nyebutkeun kahiji yén kuring ogé cinta kampanye ieu. Éta ngahibur sareng jalma-jalma hoyong aub. Naon deui anu aranjeunna tiasa dipénta.
    Ayeuna, ngeunaan patarosan anjeun ngeunaan naha éta leres-leres ngajual Old Spice, éta tiasa debat. Jigana paling jalma boga pikiran anu sarua ngeunaan anjeun yén "éta naon dad kuring dipaké dina 70 urang" tapi kuring mikir yén kampanye ieu nyoba ngarobah éta gambar. Ieu nyobian sangkan jalma ngora nganggap éta salaku merek senang tinimbang hiji keur bapa kuring.
    Sabenerna kuring perhatikeun batur dina aliran twitter kuring isuk-isuk nyarios yén saatos ningali kampanyena langkung kabuka pikeun merek ti sateuacanna. Naha éta hartosna aranjeunna badé mésér? Tiasa waé. Éta bakal turun kana kumaha aranjeunna resep bau éta, tapi kuring pikir éta langkung seueur jalma sahenteuna ningali rempah-rempah kuno di toko obat tibatan sateuacanna.

    Cheers,

    Sheldon, manajer komunitas pikeun Sysomos

    Ayeuna kuring dina kuda!

  9. 9
  10. 10

    Leres, kuring cukup bodo mikir yén Old Spice keren sareng tiasa dianggo. Mertimbangkeun yén kalolobaan jalma masih japati-liang Old Spice salaku merek Old Man urang - eta begs patarosan - Naha salah sahiji branded fancy, commercials, sarta Iklan citak jalan? Kuring ngajamin yén maranéhanana éta leuwih mahal batan Old Spice YouTube usaha .

  11. 11

    Abdi sareng anjeun, panginten éta ngahibur, pikaresepeun sareng saé, tapi kuring hoyong pisan ningali dampak kana penjualan sateuacan urang sadayana nyatakeun éta kasuksésan média sosial anu saé…

    (Kuring bloged ngeunaan eta di dieu: http://bit.ly/9SiQ3L)

  12. 12

    Kabogoh kuring sumping ka bumi tadi wengi sareng nyarios ka kuring yén anjeunna ngajemput Old Spice sareng ngambeu pikeun kahiji kalina kamari kusabab pidéo éta. Tétéla anjeunna resep éta, sareng hoyong kuring nyobian éta.

    Ieu ukuran sampel hiji, diaku, tapi dina sampel éta jalan. 🙂

  13. 13

    Aranjeunna pasti ngahontal naon anu paling merek bakal resep dinten ayeuna (kampanye anu didorong sareng disebarkeun ku konsumen), sareng Old Spice parantos janten 'keren' deui. (Eumh… naha éta saé? Jigana kuring ngora teuing teuing terang ngeunaan Old Spice ..)

    Pikeun kuring, iklan jenis ieu henteu merta ngajadikeun anjeun 'percanten' merek, sapertos dina kasus GoDaddy (hosting wéb mangrupikeun hal anu peryogi tingkat kapercayaan - bau lalaki; henteu langkung) tapi upami kuring ningali Old Rempah-rempah dina rak toko ubar, kuring sigana bakal ngambeu ayeuna, ngan ukur ningali naon bau anjeunna leres-leres 🙂 Kuring kalibet sareng merekna, kuring resep kana merek…éta sadayana penting, leres?

    Bodo alus. Belet dideukeutan; mainstream. Belet mangrupikeun kabur. Tapi anjeun teu bisa nyebut ieu bodo. Éta palinter, sareng éta séks. Kombinasi anu teu mungkin dilawan. 😉

  14. 14

    Hadé pisan ngadangu sudut pandang anu sabalikna, tapi kampanye ieu béda pisan sareng iklan GoDaddy Super Bowl. Teu perbandingan adil IMO. Henteu apel kana apel, éta apel pikeun ribeye.

    Hiji-hijina kasaruaan sareng kampanye GoDaddy nyaéta bagian "némbongkeun kulit".

    Kuring satuju yén kulit pikeun kulit urang téh inane tur belet lamun éta sakabéh éta tapi dina hal ieu dipaké dina fashion pelengkap pikeun kampanye leuwih ngalakonan.

    Buktina? Ku teu sangka loba budak awéwé babagi iklan gratuitous GoDaddy gratuitous kalawan babaturan na jaringan maranéhanana. Alternatipna, loba guys dibagikeun sarta nuluykeun babagi Iklan Old Spice, sanajan ngabogaan lalaki shirtless salaku unsur visual primér. Kanyataan yén aranjeunna daék ngalakukeun éta nunjukkeun yén "kulit" sanés alesan anu aranjeunna bagikeun.

    Iklan GoDaddy mangrupikeun iklan tradisional, leres? Henteu aya personalisasi sareng teu aya jalan pikeun kuring "kalibet" sareng Danica Patrick langsung. Sami sareng conto anjeun anu sanés. Sanaos lalaki Old Spice henteu ngabales ka jalma anu naroskeun patarosan ka anjeunna, éta harepan yén anjeunna bakal sareng kanyataan yén anjeunna ngabales seueur anu ngabédakeunana tina GoDaddy, Twilight, Sex and the City sareng bangkong dina iklan bir. .

    Éta papacangan sareng personalisasi anu ngajantenkeun ieu béda. A marketer wijaksana sakali ngawartoskeun kuring yén sakabéh pamasaran email kedah 1) diantisipasi 2) pribadi tur 3) relevan. Kaseueuran perusahaan bahkan henteu tiasa ngalakukeun sareng email sareng Old Spice junun ngalakukeun éta kalayan kampanye iklan.

    Naon anu anjeun pikirkeun?

  15. 15

    Saméméh minggu kamari, kuring teu percaya yén kuring geus uttered kecap 'Bumbu Tua' iwal guyonan ngarujuk kana bau hiji lalaki heubeul. Nanging, kuring ogé parantos nginum kampanye média sosial 'Old Spice' Kool-Aid. Abdi resep pisan éta. Éta pikaresepeun. Éta ngajadikeun kuring hoyong lumpat ka Twitter sareng mendakan anu leres-leres licik kalayan harepan yén Old Spice Guy bakal ngadamel pidéo ngan pikeun kuring. Naha éta aya hubunganana sareng daya tarik kelamin na? Henteu. Ieu pamikiran Kinérja sakedapan (enya, kuring éta deet), papacangan bener tiis kalawan merek (naha kuring meuli atawa henteu) jeung hal bener fun babagi kalawan babaturan. Naha sadayana pikagumbiraeun ieu ditarjamahkeun kana penjualan pikeun kuring? No Tapi kuring bakal ngabejaan Anjeun yen waktos salajengna Abdi di rak, Kaula bade pop luhureun salah sahiji bungkusan maranéhanana budak goréng sarta nyandak whiff a. Aya hiji halangan anu penting pisan antara kampanye anu hébat sareng kuring ngaluarkeun artos di toko obat. Éta produk. Lamun teu bau alus, dianggo ogé sarta nyadiakeun nilai duit Kuring teu ngalakukeun transaksi. Alus dina Old Spice pikeun compelling kuring nempatkeun brand maranéhanana dina set tinimbangan kuring.

  16. 16

    Pikeun @davefleet:

    – Kasadaran: Cék
    – Paguneman: Cék

    Ieu sajauh sabagéan ageung kampanye iklan tiasa angkat, tapi pikeun kuring ieu langkung tebih:

    - Pertimbangan (tingali dina rak sareng PERHATOSAN éta, pikirkeun ngeunaan éta): Cék
    - Mésér Tunggal: Cék

    Abdi tiasa ningali gf kuring (upami anjeunna aya di Kanada) lirén, ngambeu sareng hoyong nyobian kuring kusabab ieu. Éta ngan ukur tiasa ngadorong pameseran tunggal per 1/20 pemirsa, tapi dina waktos éta éta tugas produk pikeun ngadorong pembelian ulang.

    Éta kameunangan dina buku-buku kuring, anu saleresna sesah dicarioskeun sabab deet. Brilliantly dieksekusi, hilariously lucu, magically terpadu kana média sosial tapi masih deet. Jeung Abdi bogoh eta.

  17. 17

    Gagasan tina iklan ieu nyaéta:
    1. Ningkatkeun kasadaran. Réngsé.
    2. Mimitian paguneman. Réngsé.
    3. Meunangkeun jalma noticing Old Spice dina rak. Rengse (baca komentar di luhur kuring).
    4. Meunangkeun jalma mésér produk. Deui, rengse. Pasti jumlahna masih asup tapi kuring parantos perhatikeun yén réréncangan kuring nyobian éta sanaos bapakna biasa nganggo éta dina waktosna.

    TAPI kuring moal dugi ka nyauran éta carita kasuksésan média sosial acan. Naha éta suksés dina ningkatkeun kasadaran merek? Hellz enya. Nyatana, kuring ngagaduhan tally ngeunaan saha anu bakal meunang tawuran antara Old Spice guy sareng Dos Equis guy (asumsina Chuck Norris henteu aya sabab urang sadayana terang anjeunna bakal meunang) TAPI dugi ka kuring ningali angka dina penjualan produk anu dugi ka ayeuna ngan ukur dianggo salaku kampanye kasadaran.:) Patarosanna naha anjeun tiasa dipikacinta tapi ogé mindahkeun produkna?

    Anjeun tiasa bogoh ka bodo Dos Equis, tapi naha anjeun resep bir Dos Equis? Naha anjeun mésér sakali saatos sababaraha iklan munggaran? Naha anjeun neraskeun mésér éta saatosna? Upami aya panyambungan antara merek sareng produk anjeun ngan ukur bakal nampi pameseran sakalian anu sanés tujuan akhir. Rék nyieun kasatiaan brand - euweuh urusan kumaha catchy slogan (s).

    Pikir kuring kaluar-base?
    Nelepon kuring kaluar tapi kudu ngingetkeun: Abdi lover lain bajoang tapi kuring ogé bajoang jadi teu meunang gagasan nanaon.
    Ayeuna tingali awéwé anjeun, ayeuna tingali kuring. Abdi kana kuda.

    Cheers.

  18. 18

    Peuting séjén leumpang dina aisles sahiji toko grocery kuring datang di sakuliah Old Spice. Upami kuring henteu cekap pikeun alat mandi, kuring badé ngagaleuh pikeun nyobian. Kampanye pasti ngadorong éta ka luhur pikiran sareng bukti anekdot bakal nunjukkeun yén éta nuju dijual atanapi dua.

    Anu kuring resep ngeunaan kampanye éta nyaéta ngartos sipat unik tina budaya internét. Tim éta henteu ngan ukur ngalaksanakeun, aranjeunna ngadangukeun sareng ngaréspon. The flirtation kalawan Alyssa Milano, katuhu ka handap pikeun ngirim mawar ka imahna. Pangiriman proposal nikah. Réspon langsung ka jalma anu teu aya pengikut anu ageung anu ngahina yén Old Spice Man ngan ukur ngobrol sareng jalma anu kasohor. Pangiriman soundbites supados komunitas reddit tiasa nyiptakeun http://oldspicevoicemail.com

    Ieu seni luhur? No Tapi lajeng, ieu ngajual sabun ever high art?

    Kami pasti kabetot dina diajar naon nurun tina hasil P & G bakal ningali tina kampanye jeung bakal cinta pikeun neuleuman kumaha manteng panganyarna ieu kampanye compares ngalawan iklan super-mangkok awal, boh dina watesan tayangan jeung dina watesan jualan.

    …monocle seuri P_^

  19. 19

    Anjeun terang kumaha anjeun terang ieu kampanye unggul badag?
    Kusabab réaksi anu ditampi. Anjeun leres-leres leres dina analisa anjeun tapi dina ahir dinten iklan sapertos seni. Lamun jalma nganggap éta alus, mangka alus teu paduli keur deet, norak, smarmy, hackneyed, capé, pincang, naon. Lucuna pikaseurieun, alus téh alus jeung hasil nu penting.

    Seueur jalma di handap ieu parantos kasaksian yén jalma-jalma parantos nimbang-nimbang, nyobian sareng ngagaleuh produk anu teu aya anu sahandapeun 60 taun anu mésér salami 20 taun.

    Jalma-jalma ieu ngamotivasi sababaraha influencer média sosial anu paling berpengalaman sareng sinis pikeun ngaluncat kana kapal sareng ngamajukeun kampanyena sareng masihan kredibilitas jalan anu nyata. Hal anu sakedik pisan merek anu kantos dilakukeun.

    Éta home run!

  20. 20

    Kuring terang yén ayeuna kuring nganggo produk rempah-rempah kuno sareng yén kuring mimiti ngagaleuhna dina waktos komersil anu kasohor 'Kuring nuju kuda'. Éta sagemblengna berkat iklan? Abdi henteu yakin.

    Naha urang tiasa ngukur bisnis anyar sareng kampanye ieu atanapi henteu pikeun kuring, sanés hasil anu paling penting. Jigana éta, sakumaha Jeremy Wright nunjukkeun dina koméntarna, yén paguneman kedah dianggap métrik anu pantes sabab paguneman positip ngahartikeun pangalaman merek sareng kumaha posisina sareng masarakat. Media Sosial mangrupikeun cara anu saé pikeun ngantepkeun merek dipangaruhan ku konsumen, anu ngamungkinkeun éta langkung resonate sareng anu mésér. Kuring ngarasa yén Old Spice geus stumbled kana sentimen sarupa dimana aranjeunna customer ngarasa 'bagian tina tim' jadi mun nyarita.

  21. 21

    Satuju sareng Clay di handap… GoDaddy gagal sabab teu nawiskeun ngahibur jarak jauh, sans boobs, sareng anjeun terang naon ... nunjukkeun boobs di 2010 sami épéktip salaku 'Blockbuster' Hollywood anu gaduh 'épék khusus' anu saé tapi henteu aya carita ... Jurassic Park ngarobih kapang (sareng gaduh carita anu cukup pikaresepeun pikeun ngalaksanakeun dinten éta) ... tapi anjeun émut, oh kuring henteu terang remake tina 'Godzilla' ... pilem Matthew Broderick pasti ngaharepkeun anjeunna henteu kantos, kantos, kantos, kantos nguping ... pikeun éra Mateus.

    Iklan GoDaddy = remake pikareueuseun Godzilla ... Old Spice = pilem anyar Inception (ngan tohan éta padet, teu acan ningali)…

    Dina hal ieu, iklan Old Spice pikaseurieun pisan sareng metode sareng cara aranjeunna ngahubungkeun sareng individu saleresna 'cemerlang' ... éta saé pisan, jaman.

  22. 22

    Hapunten Chris! Abdi henteu nyangka @GuyKawasaki sareng @AlyssaMilano sanés pamirsa anu 'leuwih ngora'. Ogé, média sosial sanés pamirsa anu 'muda'. Tren nunjukkeun yén pertengahan 30an sareng langkung ageung gaduh tingkat nyoko panggancangna dina média sosial. Ieu kaulinan viral murni ... nunjuk ka jalma online kalawan panongton badag, néwak perhatian maranéhanana (jeung EGO maranéhanana) sarta ngalakukeun hiji hal anu ngajadikeun aranjeunna ngobrol ngeunaan Old Spice.

    Kuring henteu nyarios éta pamasaran anu goréng, kuring ngan ukur panasaran upami éta pamasaran anu leres-leres bakal jalan.

  23. 23
  24. 24

    Analisis anjeun tina stunt Old Spice = PALSU.

    The Old Spice video éta cemerlang teu bc nanaon dina layar, tapi bc naon anjeunna nyebutkeun Heboh. Kuring yakin éta dua hal: (a) anjeunna nyarios ka urang sareng (b) naon anu anjeunna nyarioskeun pinter. Jumlah pangaweruh diffuse aranjeunna dibawa kana réspon saeutik maranéhanana duanana singket tur incisive. Aranjeunna terang persis naon anu kedah dicarioskeun, sareng waktos sareng waktos réspon éta mangrupikeun anu urang pikaresep. Kami geus jadi dipaké pikeun dehumanized, pangalaman anonim bari surfing web, yén sagala usaha pikeun ngobrol deui Joe Everyman (ie megatkeun monotony nu) disambut kalayan leungeun kabuka. Naha flash mobs populer ayeuna? Pikeun alesan anu sami (tapi aya hubunganana sareng pangalaman urang anu teu sopan dina polis). Ieu ampir kirang diperkirakeun dina internét saprak éta ampir alam kadua pikeun leungit dina fray nu. Old Spice nyieun kamungkinan keur diajak ngobrol incredibly dibuktikeun, sarta lamun urang ilubiung, urang hayang kaasup jeung Joe Everyman Jadi hehehehe.

  25. 25
  26. 26

    Kuring make produk Old Spice pancuran. Henteu aya deodorant atanapi anu sanés. produk pancuran maranéhanana bener alus. Kuring kapanggih eta hilarious nalika commercials ieu dimimitian dina adegan.

  27. 27

    Aranjeunna ngora ti bapa kuring, jadi enya panongton ngora! 🙂 Aranjeunna ngagaduhan tempat TV ngagulung sateuacan aspék média sosial…éta masih usaha pamasaran multi-saluran anu sigana janten bagian tina kampanye anu langkung ageung. Buktina sok aya dina # janten urang kedah ngantosan sareng ningali upami éta tiasa dianggo. Ayeuna sigana yén éta tiasa dianggo ... éta ngagaduhan anjeun nyerat ngeunaan éta ... sareng terang yén anjeun mangrupikeun pemasar pinter nyalira, kuring bet anjeun terang yén tulisan ieu bakal kéngingkeun seueur diskusi sareng jus link ogé 🙂

  28. 28
  29. 29

    Naha nyetir pendapatan mangrupikeun faktor anu nangtukeun naha kampanye ieu mangrupikeun kasuksésan média sosial? Kuring bisa menta béda sabab bakal sigana kuring nu 26 komentar on artikel anjeun nyalira, countless (jutaan meureun) tweets sarta interaksi média sosial lianna kabeh nunjuk ka carita kasuksésan pamasaran média sosial.

    Sanaos henteu aya paningkatan penjualan langsung, sesah nyarios yén paningkatan kasadaran merek sareng perkenalan ka pasar énggal henteu gaduh nilai sareng nyayogikeun platform pikeun usaha salajengna.

  30. 30

    Aleksandra,

    'Sababaraha purchases' atawa malah spike dina purchases masih bisa jadi teu boga Return on Investment diperlukeun pikeun nunjukkeun kasuksésan dina kampanye kawas kieu.

    Doug

  31. 31

    Abdi bet ngajual langkung Old Spice - sabab éta nyiptakeun kasadaran ku kituna waktos salajengna anjeun di toko anjeun bakal perhatikeun Old Spice ayeuna sanés sami sareng Old Spice anu dianggo ku bapa anjeun dina taun 1970-an. Aranjeunna parantos ngalegaan jalurna sareng sababaraha barang énggal leres pisan.

  32. 32
  33. 33

    Martin,

    Urang kolot anu parantos lami-lami ningali seueur kampanye sapertos kieu datang sareng angkat. Kami parantos ningali sadayana ngajerit ti atap dina kampanye anu saé, ngan ukur ningali harga saham sareng penjualan teras turun engké. Éta sababna kuring kritis kana kampanye ieu. Kuring resep éta sacara pribadi sareng kuring kagum kana sabaraha sora anu kuring kadenge… tapi kuring heran naha dampak jangka panjang bakal aya.

    Doug

  34. 34

    Sapuk kana sadaya poin ... iwal patarosan atanapi pesenan ngeunaan naha kampanye ieu suksés atanapi henteu.

    Slam dunk, pikeun perusahaan naon waé, nyaéta gaduh pamasaran luar biasa AND produk anu luar biasa. Kuring yakin yén kampanye ieu bakal ngadorong jalma pikeun ngagaleuh ... tapi upami produkna "bau" (pun dimaksudkeun 😛 ), maka anjeun moal tiasa nyalahkeun pamasaran.

    Kalayan kecap sanésna, kuring yakin tujuan kampanye - pikeun Old Spice atanapi Dos Equis - nyaéta 'Coba produk kuring' ... sanes 'Janten anu ngajengkeun pikeun produk kuring'. Dina hal éta, kampanye Old Spice ieu WILDLY suksés!

  35. 35

    Leres tapi éta tujuan pikeun usaha khusus ieu? Aranjeunna écés nyobian hal anu énggal, nyobian ngarevitalisasi merek Old Spice sareng ngajantenkeun langkung pikaresepeun pikeun generasi ngora. Pamustunganana ieu bakal ngakibatkeun jualan tapi éta yén tujuan pikeun usaha ieu atawa éta tujuan nu langkung lengkep ihwal kasadaran sarta ulang branding hiji produk nu ieu katarima salaku hiji produk mans heubeul? Ayeuna aranjeunna gaduh platform anu saé pikeun ngaléngkah sareng ngamajukeun produk kalayan nyetir pendapatan dina pikiran. Éta henteu suksés? Naha éta henteu disetir ku média sosial?

  36. 36

    Bogoh eta? Sumuhun. Upami teu kitu, éta moal viral. Ieu skenario dunya nyata. Kusabab Old Spice ngaluncurkeun kampanye viralna pikeun merangsang diskusi non-iklan sapertos kieu, sababaraha lalaki anu kuring terang aya di dieu nyarioskeun kumaha hebatna produkna. Ayeuna kuring ngarasa kapaksa pariksa kaluar bagian Old Spice tina rak dina waktos salajengna basa kuring indit ka toko. Éta ngan meunang customer anyar.

  37. 37

    Kuring satuju sareng Adam, carita kasuksésan nyata perenahna dina kampanye rebranding pausahaan kawas Dominoes na Old Spice anu bisa narik ngaliwatan nu ngahasilkeun buzz dipikabutuh pikeun jalma kalibet jeung evaluate- lajeng aranjeunna mudahan ngarobah pamadegan maranéhna dina ni'mat produk. Leres, seueur kagiatan dina platform média sosial ku usaha ageung sesah diukur ku parobihan pendapatan langsung, tapi nilai anu ngahasilkeun paguneman anu saé pisan.

  38. 38

    Upami éta bodo sareng gampang pisan, naha henteu langkung seueur ngalakukeunana? Bintikna cemerlang sabab jalma-jalma nyarioskeun ngeunaan Old Spice. jaman. Tanda seru.

    Poin anjeun sah tapi teu relevan. Ieu pamasaran & éta cemerlang dina éta dumbness. BTW, Jigana nu repartee dina iklan Old Spice téh saeutik smarter ti GoDaddy.

  39. 39
  40. 40

    Tuan-tuan, anjeun leungit bagéan pasar anu penting… Kampanye ieu henteu ditargetkeun ka lalaki…Ditujukeun ka awéwé. Urang meuli barang keur salaki urang, jeung kabogoh. Jeung urang resep kampanye.. :*

  41. 41
  42. 42

    Leres, kampanye ieu ngajual langkung seueur produk Old Spice.

    Numutkeun Neilson Co Penjualan naek ku 11% leuwih 52 minggu, sarta leuwih tilu bulan kaliwat, jualan ucul 55 persen na di bulan kaliwat, aranjeunna acuk 107 persen. http://bit.ly/brandweek-old-spice (Brandweek 25 Juli 2010)

    Penjualan pikeun Zona Beureum pencét $ 1.6 juta pikeun période opat minggu réngsé 11 Juli, luncat 49 persen dina periode opat minggu réngsé 21 Pebruari, data SymphonyIRI nunjukkeun. Opat produk Old Spice Body Wash sanésna ogé nunjukkeun angkat. Gemblengna penjualan pikeun Old Spice Body Wash naék 105 persén kanggo waktos éta

    Upami nomer ieu leres, sigana mah kasuksésan anu luar biasa pikeun kuring.

    Pra 2010 "Bumbu Old = Old Man Gross!"
    Pos 2010 "Rempah-rempah Kuno = Lalaki dina Kuda anu diomongkeun ku sadayana sareng dibagikeun via Jaringan Sosial"

    RESEP PISAN!

    Harrison

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.