Marketer Heula ngalawan Marketer Anyar. Anjeun saha?

Nalika kuring maca sababaraha panilitian kana situs Alterian, kuring kajantenan dina diagram anu saé ieu pikeun aranjeunna papacangan customer halaman. Diagram sacara efektif ngagambarkeun kumaha pamasaran parantos robih. Tinjauan diagram ieu, éta kedah jelas naha pamasaran anjeun parantos mekar atanapi henteu.
OldvsNew_Diagram_RGB.jpg

Naha anjeun parantos mekar salaku Marketer? Boga perusahaan anjeun?

Dinten ayeuna kuring nyéépkeun waktos nganggo 3 prospek anu béda sareng alesan umum kunaon aranjeunna henteu mekar sieun, sumberdaya, sarta kaahlian. Jigana ieu nunjuk naha penting pisan pikeun nahan bantosan hiji konsultan pamasaran online. Aranjeunna tiasa nyayogikeun perusahaan anjeun hasil anu kaukur sareng cara épéktip pikeun ngirangan sumber daya anu diperyogikeun ... sadayana bari ngaleungitkeun rasa sieun.

7 Komentar

  1. 1

    Pamasaran dinten ieu ogé ngalibatkeun dosis téknologi anu beurat kusabab cara komunikasi parantos janten bagian integral lingkungan urang. Sadayana "anu nganggo jam tangan". langkung ti 50 riungan henteu raoseun ku téknologi sareng tetep teu ngartos blogging langkung kirang tweeting sareng sadayana sesa 'barang' anu teras-terasan sumping ka urang. Sakumaha anjeun nyatakeun, Doug, konsultan online penting pisan sareng ngagaduhan dua kalungguhan utama dinten ieu: latihan sareng jaminan .. Ngan éta bakal sieun mimiti dibébaskeun.

    • 2

      Jim,

      Kuring henteu yakin yén 'langkung ti 50' sesebutan leres deui. Tumuwuhna jaringan sapertos facebook ningali pertumbuhan anu gancang dina jalma anu langkung sepuh tibatan ngora. Ngora gancang diadopsi, tapi jalma anu langkung lami nganut nalika ningali nilaina. Abdi ngagaduhan jaringan sosial Navy Vets dimana umur rata-rata di luhur 50 - sareng jalma-jalma nuju unggah poto, ngajalankeun blogna nyalira, ngiringan dina forum ... aranjeunna leres-leres nyambung!

      Doug

    • 3

      Abdi langkung ti 50 taun sareng resep nonton jam tangan kuring. Kuring gaduh bisnis hosting ePortofolio gratis tapi kuring satuju sareng Jim yén langkung ti 50an teu nyaman sareng téknologi. Salaku dosén dina Élmu ogé sanaos kuring parantos berjuang mangtaun-taun sareng mahasiswa anu teu pikaresepeun sareng éta ogé. Hatur nuhun Gusti pikeun Facebook sabab parantos ngarobih bentang. Ayeuna kuring nyarios - naha anjeun nganggo Facebook sareng upami jawabanana enya (anu biasana éta) maka kuring ogé leres anjeun tiasa nganggo blog, wiki, twitter atanapi média anu sanés. Ieu dimimitian ku langkung ti 50an tapi éta laun. Masalah pangbadagna anu kuring nyorong panggunaan ePortofolio nyaéta guru, sanés murid. Kuring parantos ngenalkeun bimbingan murid pikeun guru sareng éta jalan saé pisan. Latihan sareng kapercayaan mangrupikeun kuncinya. Nuhun kana tulisanana. Salam, Ian Knox

  2. 4

    Kuring satuju sareng sadaya poin anjeun, kecuali, Kami NYAHO - Salaku pamasar, urang terang langkung seueur ngeunaan pasar sareng klien kami maka urang dilakukeun dina pendekatan anu lami, tapi masih aya kabutuhan interpertasi sareng lépasan iman dina pamasaran ayeuna.

    • 5

      Leres, panginten aranjeunna bakal langkung saé nyatakeun 'Kami tiasa mendakan'. 🙂 Saur akarna nyaéta urang henteu kedah deui meta dina intuisi nyalira. Dinten ieu kami langkung hadé ngalakukeun sababaraha panilitian pikeun ngabantosan kaputusan pamasaran kami!

  3. 6

    Satuju sareng anjeun Lorraine. Urang tiasa ngadeukeutan "terang" ku gaduh data anu langkung saé tina analitik. Henteu aya tebakan anu kalebet. Dina sababaraha hal, pamasaran dina dinten pra-online langkung gampil ku gaduh sababaraha pilihan anu diperhatoskeun: TV, média cetak, pamasaran langsung ngalangkungan mail & solicitation telepon. Ayeuna ku seueur pilihan pikeun pamasaran online, khususna ngagaduhan média sosial dina campuran, pilihan pamasaran jauh langkung beragam. Masih sababaraha tebakan pakait sareng pilihan mistis teu dipikaterang anu ngundang kasempetan boh résiko.

  4. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.