Priming Omnichannel pikeun Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén

Dijual Jumaah Hideung Sareng Cyber ​​Senén

Teu aya patarosan perkawis éta, ritel ngalaman transformasi dinamis. Fluks anu tetep di antara sadaya saluran nyaéta maksa pangecér pikeun ngasah strategi penjualan sareng pamasaranna, utamina nalika aranjeunna caket kana Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén.

Penjualan digital, anu kalebet online sareng sélulér, jelas mangrupikeun tempat anu hadé dina ritel. Cyber ​​Monday 2016 ngaku gelar pikeun dinten penjualan online panggedéna dina sajarah AS, kalayan $ 3.39 milyar dina penjualan online. Hideung Jumaah sumping dina detik anu caket pisan sareng $ 3.34 milyar dina penjualan online, nyetir rékaman $ 1.2 milyar dina pendapatan hapé. Sadaya tanda nunjukkeun penjualan digital anu langkung saé dina usum liburan taun ayeuna.

Sedengkeun penjualan ritel sacara umum naék, pesenna rada dicampur pikeun ritel bata-sareng-mortir. Numutkeun tank mikir ritel Retail Fung Global sareng Teknologi, langkung ti 5,700 panutupan toko parantos diumumkeun ku 1 Séptémber 2017. Éta kanaékan 181% langkung ti 2016. Nanging Laporan panilitian IHL perkiraan yén pangecér bakal muka 4,080 langkung toko di 2017 tibatan aranjeunna nutup sareng ngarencanakeun dibuka langkung ti 5,500 deui di 2018.

Janten, naon anu kedah dilakukeun ku pangecér nalika nuju usum liburan taun ayeuna? Kumaha carana aranjeunna kedah nyaluyukeun penjualan sareng pamasaran pikeun mastikeun yén aranjeunna pencét sadaya catetan anu leres? Dimimitian ku ngalacak sareng nganalisis data nasabah teras saluyukeun sasuai, kalayan perhatian khusus kana strategi omnichannel anu henteu ngorbankeun saluran individu atanapi palanggan individu. Sareng nyarios ngeunaan palanggan masing-masing, nanemkeun sababaraha waktos sareng usaha dina personalisasi nalika anjeun nyaluyukeun strategi pemasaran penjualan anjeun.

Sadayana Ngeunaan Omnichannel

Pikeun nganapigasi pergeseran sareng kontradiksi ieu, pangecér ngamanpaatkeun jasa, téknologi sareng usaha pamasaran sasaran pikeun ngawasa omnichannel, pendekatan multi-saluran anu ngaburukeun garis antara toko, online, sélulér bahkan katalog kana pangalaman anu terintegrasi sareng kohesif. Éta sabab ritel omnichannel mangrupikeun artos. Numutkeun ka a ngalaporkeun ti eMarketer, 59% pangecér nyatakeun konsumén omnichannel langkung nguntungkeun dina 2016 tibatan konsumén saluran tunggal, vs 48% dina 2015.

Amazon nembé ngalegaan tapak suku omnichannel ku ngaluncurkeun garis pakeanna nyalira, kumplit jeung Perdana papakéan anu ngamungkinkeun pangguna nyobian sateuacan aranjeunna ngagaleuh. Éta ogé kéngingkeun Utuh Pangan sareng muka sakedik toko buku ritel Amazon. Salaku tambahan, parusahaan ieu scooping up rohangan gudang di daérah perkotaan di sabudeureun nagara sahingga tiasa nawiskeun pangiriman dinten-sami ka konsumén anu mésér via saluran online tur mobile.

Acara penjualan Amazon Prime Day pangecér na parantos suksés pisan. Taun ayeuna, Amazon Prime Day disebat salaku dinten penjualan panggedéna perusahaan, ngembang 60% ti 2016 sareng ngaleungitkeun penjualan Amazon's 2016 Black Friday sareng Cyber ​​Monday. Sareng Amazon ngalakukeun padamelan anu hébat pikeun nargétkeun barang mérekna, ngémutan seueur barang anu dijual dina Perdana Day mangrupikeun produk mérek Amazon. Peryogi langkung seueur buktina? Numutkeun kana panalungtikan ti Slice Intelligence, 43% sadaya penjualan ritel online di Amérika Serikat ngaliwat Amazon dina 2016. Kalayan ékspansi produk énggal ieu Amazon milari ngamankeun potongan pai anu langkung ageung, panginten dugi ka 50% pangsa pasar taun 2021, numutkeun firma Wall Street Needham.

Samentawis éta Walmart, kalayan langkung ti 5,000 toko, parantos ngawangun ayana online na. Sanaos panginten janten sakedik di tukangeun Amazon dina ékspansi omnichannel, pameseran pangecér pangénggalna Jet.com, sareng akuisisi pangecér online na langkung alit ModCloth, Bonobos sareng Moosejaw, parantos nyababkeun kamekaran penjualan online utama. Kanggo langkung bersaing sareng peluncuran Amazon kana rohangan toko, Walmart ayeuna nawiskeun mesen toko online sareng ngajemput, sareng nembé ngumumkeun gawé bareng Google dina awal Séptémber pikeun langkung ngalangkungan pangsa pasar Amazon. Dina sasih Méi, Walmart ngumumkeun pertumbuhan 63% dina penjualan kuartalan e-commerce.

Personalisasi Éta

A trend konci dina ritel ayeuna - sareng salah sahiji anu parantos ngasilkeun hasil nyata - nyaéta personalization. Seueur pangecér anu parantos nganggo personalisasi, sareng sababaraha gaduh salami sababaraha taun. Panilitian nunjukkeun personalisasi ngagaduhan pangaruh anu kuat. Nyatana, nembé diajar ti Infosys mendakan yén 86% konsumén nyarios #personalization sahenteuna ngagaduhan pangaruh kana kaputusan paméséran, sareng ampir sapertilu konsumén hoyong langkung personalisasi dina pangalaman balanja na.

Ladenan sareng aplikasi anyar nyayogikeun pangalaman balanja sareng pameseran anu inovatif, ogé. Aya Nordstrom's Trunk Club, salah sahiji seueur jasa anyar anu ngandelkeun modél langganan sareng nganggo penata gaya pikeun milarian baju dumasar kana karesep pelanggan, teras kirimkeun pilihan baju anu dikurasi langsung ka klien. Batur kalebet StitchFix, MM.LaFleur sareng Fabletics. Aya ogé aplikasi sapertos The Hunt. Ku ngeposkeun poto barang anu anjeun milari, dibarengan ku sarat anu khusus sapertos anggaran sareng ukuran, jaringan komunitas Hunt pikeun nyarankeun produk. Keep, aplikasi anu sanés, nyayogikeun keranjang balanja kalayan wéb anu disebut Keep One Cart sahingga para pembeli tiasa mésér produk naon waé ti toko mana waé, dimana waé, dina hiji pangalaman Checkout anu lancar. Sadaya jasa sareng aplikasi ieu nyarioskeun kahoyong konsumen pikeun pangalaman balanja anu langkung dipersonalisasi, sareng pangecér kedah mastikeun yén aranjeunna nganteurkeun pikeun nyumponan éta kahoyong.

Ukuran pikeun Ngukur

Dina raraga bersaing dina bentang ritel anu ayeuna nuju bergeser, perusahaan kedah ngan ukur terang sareng ngartos palangganna tapi ogé ngukur taliti sadaya saluran tina kampanye penjualan sareng pamasaranna pikeun ningkatkeun pamasaran target, distribusi sareng pamustunganana panghasilan.

Tangtosna, seuseueurna konsumén ngalawan iklan. Aranjeunna milarian cara pikeun nyingkahanana sareng ngalereskeunana, janten para pemasar kedah adaptasi sareng kreatif pikeun masihan konsumen inpormasi anu dipilarian ku aranjeunna. Dursasana média pangsaéna dinten ieu ngalacak sadaya titik touch sareng interaksi sareng konsumén pikeun mempermudah interaksi anu dipersonalisasi antara mérek sareng konsumén.

Henteu ngan ukur konsumén hoyong pangalaman pelanggan anu dipersonalisasi, aranjeunna ogé hoyong pangalaman ritel anu tetep di digital sareng bata sareng mortir. Sareng ku pangalaman anu saluyu, contona, pangecér langkung disiapkeun pikeun showrooming na webrooming.

Pikeun nganteurkeun pangalaman anu dipersonalisasi sareng konsisten dina omnichannel, anjeun kedah ngartos palanggan udagan anjeun. Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta nyaéta nganalisis data nasabah. Tangtosna, pikeun seueur pangecér, ayak ngaliwatan gerombolan data anu kakumpul ngalangkungan sistem point-of-sale sareng saluran online tiasa janten luar biasa. Malah langkung nangtang nyaéta ngahijikeun data pelanggan ngalangkungan saluran anu béda pikeun gambar anu langkung holistik, utamina kumargi seueur organisasi masih ngoperasikeun saluranna dina silo.

Salah sahiji cara pikeun méréskeun tantangan-tantangan ieu nyaéta damel sareng pasangan anu gaduh kaahlian anu ngakar dina data sareng analitik saha anu dilengkepan pikeun inpormasi kritis sareng langkung ngartos carita anu dicarioskeun ku data. Sababaraha kecap naséhat nalika nyokot pasangan pikeun damel: milari firma anu nanem modal sareng nganggo analytics anu mantep, sareng éta ngalacak data tina sajumlah sumber dina raraga nyieun hubungan anu jelas sareng ROI kampanye.

Kalayan pamasaran data-driven sareng gambar anu langkung lengkep ngeunaan target pelanggan anjeun, anjeun bakal tiasa mastikeun unggal titik touch mangrupikeun bagian tina cohesive jeung pangalaman balanja omnichannel khusus sumping Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén. Henteu janten masalah upami nasabah balanja hadiah liburan anu sampurna di toko di mall lokal, nyebarkeun katalog anu nembé sumping dina surat, atanapi ngagulung produk dina telepon sélulér. Anu penting nyaéta mésér.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.