Omnify: Reservasi Online, Pesenan, sareng Platform Pamayaran

Sistem Reservasi Online Omnify

Upami anjeun gym, studio, trainer, tutor, coach, atanapi bisnis naon waé anu anjeun butuh pikeun nyéépkeun waktos, nyandak bayaran, ngatur panginget pelanggan, sareng komunikasi tawaran ka palanggan anjeun, Omnify mangrupikeun solusi anu diwangun khusus pikeun kabutuhan bisnis anjeun ... naha anjeun basis lokasi atanapi bisnis online.

Sistem Reservasi Omnify

Narima Pesenan, Pamayaran & Atur daptar Daptar tina wéb sareng sélulér. Nyiptakeun blok slot anu sayogi sadidinten, waktos panyangga, hadkeun jumlah anu sumping, pasihan aksés ukur kanggo anggota & langkung ku Omnify. Sumawona, mangga para hadirin anjeun satuju kana 'Liability Waiver' sateuacan ngalengkepan reservasi aranjeunna.

Sistem Reservasi Online Omnify

Fitur Omnify Kalebet:

  • Tunggal atanapi Multi-Lokasi - Nyiptakeun akun anu terpisah pikeun tiap lokasi, ngagaduhan anggota anu sami ngaksés sababaraha lokasi, gaduh paket kelas sareng kaanggotaan tiasa dibagi sakumaha anu anjeun pikahoyong.
  • Kalénder Staf sareng Penjadwal Online - ningali sareng ngatur jadwal masing-masing, ngatur hadirin, sareng ngaktipkeun konsumén ngarobih atanapi ngabatalkeun sakumaha diperyogikeun. Omnify bahkan nawiskeun daptar antosan pikeun ngabéjaan palanggan nalika slot dibuka dina jadwal anggota. Omnify ogé nyingkronkeun sareng Kalénder Google!
  • Pesenan sareng Pamayaran - Nampi pembayaran ti klien anjeun nganggo sababaraha pilihan gateway pembayaran patuh PCI. Fitur kalebet pambayaran anu teras-terasan, mayar engké, méja hareup-pos POS, sareng tautan pembayaran langsung pikeun email sareng SMS.
  • Ngalaporkeun Keuangan sareng Analytics - Lacak sareng ekspor pameseran pelanggan, pesenan, padumukan, pembatalan, pengembalian dana, sareng pendapatan anu diproyeksikeun pikeun tetep aya dina bisnis anjeun.
  • Manajemén Tim - Tambihkeun sareng cabutkeun staf anjeun, atur ijinna, nyingkronkeun kalénderna, sareng ngawartosan aranjeunna dina pemesanan atanapi pembatalan énggal kalayan panginget email.
  • Marketing - Ngaropea sareng ngahususkeun email anu nawiskeun diskon, panginget, sareng pamundut eupan balik. Omnify ogé ngahijikeun sareng Zapier pikeun nyingkronkeun pangkalan pelanggan anjeun sareng kajadian sareng platform pamasaran éksternal.
  • App Mobile - Omnify GO, aplikasi sélulér pikeun Omnify mangrupikeun cara paling saderhana pikeun ningali jadwal sareng pamiarsa anjeun. Cek aranjeunna lebet sareng ngajadwalkeun deui sareng hiji ketok. Anjeun ogé tiasa ngirim pesen instan, nelepon, atanapi ngirim surélék langsung tina aplikasi!
  • Ngabuburit - Gampang ngadamel waivers digital sareng kéngingkeun idin ti palanggan anjeun. Unggal waiver anu ditandatanganan bakal ngahémat anjeun waktos, usaha, sareng artos ngalangkungan penanganan sareng nyimpen pengabaian kertas. Ieu penting pisan ayeuna sabab usaha diidinan dibuka deui ku larangan dina pandemi.
  • WordPress plugin - Mimitian ngajual langsung tina blog WordPress anjeun atanapi halaman wéb nganggo Omnify's WordPress Plugin anu ngamungkinkeun ngajadwalkeun widget ditempatkeun dina sidebar.
  • Asihan Migrasi - Pindahkeun klien anjeun sareng pesenan anu tos aya ti platform pemesanan anjeun, unggah data anjeun, sareng ngirim bewara email ka klien anjeun.

Mimitian Percobaan Omnify Gratis anjeun

Panyingkepan: Kami apiliasi pikeun Omnify.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.