Naha anjeun terang yén "Dianggo Pamasaran" Ayana?

Depositphotos 60832133 s

Kuring bakal jujur. Nalika Steve Hashman, Diréktur, Pamasaran & Produk di Exponential Solutions di KUBI, nyerat kuring sareng nada infographic ngeunaan Tahan Marketing, Saur kuring kuring gogorowokan seuseurian sareng gumulung nyalira, Dupi anjeun ngaheureuyan abdi?.

Tapi, sapertos pamasar naon waé anu saé, Steve ngalaksanakeun padamelan di bumi sareng ngahijikeun infographic anu ngajantenkeun kasempetan éta jelas pisan.

  • 70% anu nelepon telepon bisnis nyaéta ditahan.
  • 60% jelema bakal ngagantung nalika teu aya pesen atanapi musik anu ditahan.
  • 30% jalma anu nelepon tong nelepon deui!
  • Kalayan musik sareng pesen ditahan, jalma-jalma bakal méakkeun 3 menit deui ngantosan aya anu ngajawab!

Kadang-kadang pemasar nyéépkeun waktos pisan pikeun akuisisi, aranjeunna ngalalaworakeun kana kagiatan anu lumangsung saatos prospek nyambung! Nyatana, perusahaan nyéépkeun 94% anggaran pamasaranna pikeun ngajantenkeun konsumén nelepon ... tapi ngan ukur 6% anu diséépkeun nalika telepon ditampi.

Naon anu didangukeun konsumén anjeun nalika aranjeunna ditahan? Infographic ieu sanés ngan ukur nyayogikeun stats, tapi ogé nyayogikeun solusi pikeun nerapkeun anu épéktip Di-Tahan Marketing strategi:

Di-tahan Marketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.