Pangaruh sareng Otomatisasi… WordPress Mobile Edition

PDAHatur nuhun ka Alex King, saha anu nyerat hébat WordPress plugin pikeun ditingali hapé.

Kuring masang plugin dina sababaraha detik sareng éta jalan lancar sareng PDA kuring! Kuring ogé masang éta dina blog Pat Coyle sareng Kuring Pilih Indy!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.