Kana Pangaruh sareng Otomasi

keyboard blogging

Kapincut ku bab dina Paguneman Buligir, Kuring mutuskeun badé ngadamel deui blog kuring ayeuna. Kuring ngan saukur namina Douglas A. Karr, pamasaran digital sareng basis data. Éta leres henteu nyarios seueur ngeunaan saha kuring sareng naon anu kuring nyobian pikeun ngalangkungan blog kuring, sanaos. Kungsi aya anu ngetik kana Pangémbalan 'Otomatisasi pamasaran', kuring yakin kuring bakal teu aya dimana dina daptar - sanaos karep kuring.

Kuring nyobian ngan saukur nganggo hiji frase tangkepan tapi henteu mendakannana. Saatos pertandingan panjang tina tésaurus jeung kamus mariksa, kuring mutuskeun aya 2 istilah anu bener-bener dijumlahkeun… pangaruh jeung otomatis. Kapercayaan kuring nyaéta pamasaran anu épéktip leres-leres turun kana 2 istilah ieu. Kamampuh sacara épéktip sacara épéktip kedah mangaruhan batur mésér produk atanapi jasa anu anjeun jual. Otomatisasi mangrupikeun cara pikeun neraskeun prosés sapanjang tahapan dugi ka réngsé.

Saatos damel sareng koran, surat langsung, majalah, telemarketing, wéb, blog sareng inisiatif pamasaran email, éta biasana ngeunaan ngajaga paguneman sareng jalma éta. Dorong iklan di payuneun aranjeunna sareng hilap tentang aranjeunna, sareng anjeun ngaminimalkeun kasempetan pikeun nutup jual. Anjeun kedah tetep, tapi kudu hormat kana kabutuhan atanapi kahoyong éta jalma.

Dua puluh taun ka pengker, pikeun waktos anu pondok sateuacan ngagabung sareng Angkatan Laut, kuring damel di Home Depot. Éta pagawéan tangguh. Kuring 'budak lalaki', ngamuat mobil jeung treuk konsumén di Phoenix, Arizona. Tapi kuring moal mopohokeun pelajaran mimiti kuring dina Marketing di ditu. Manajer ngadorong sadaya padamel pikeun naroskeun ka palanggan naon proyék anu aranjeunna damel. Ieu béda tibatan naros, "Naha kuring tiasa ngabantosan anjeun?". Pikeun éta, balesan saderhana tiasa "Henteu". Nanging, nalika naroskeun proyék naon anu aranjeunna damel, kaseueuran nasabah ngamimitian dialog anu hadé sareng staf ngeunaan naon anu aranjeunna dicobian. Ieu nyababkeun konsumén langkung bahagia sareng penjualan anu ditutup.

Ngalangkungan medium sapertos wéb, éta masih mangrupikeun paguneman anu urang nyobian mimitian ku palanggan. Nempatkeun halaman wéb di luar sana sareng sababaraha citra anu keren sapertos gaduh tanda anu hadé di luar toko anjeun. Tapi éta moal pernah ngagentos sasalaman anu saé sareng halo.

Modél iklan anu ngaganggu masih tetep aya. Iklan iteuk dimana waé sareng aya anu tiasa ningali hiji sareng mésér naon-naon. Nanging, internét mawa média anu saé pikeun ngobrol sareng prospek sareng konsumén anjeun. Blog, RSS, Email, Wangun, Forum Wéb, sareng Pilarian sadayana mangrupikeun usaha pamasaran interaktif. Langkung seueur anjeun tiasa ngaitkeun sareng ngajadikeun otomatis ieu kana usaha pamasaran anjeun, langkung saé paguneman antara anjeun sareng prospek anjeun, sareng bisnis anjeun bakal langkung saé.

Éta sadayana ngeunaan pangaruh sareng otomatis. Kuring miharep anjeun resep judul anyar!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.