Hiji fitur pangotéktak anu bakal nyandak pasar!

Gelo KomputerTadi wengi ayeuna, kuring nuju damel dina tulisan blog anu saé - kumpulan tautan anu kuring kapendak dina sababaraha minggu ka pengker anu kuring hoyong nunjukkeun ka anjeun sadayana. Abdi hoyong buleudkeun angka na dina 10 bahkan pikeun ngajantenkeun 'Top 10'.

Kuring merhatoskeun tetengger kuring anu disimpen sareng nyerat sababaraha pernyataan anu lucu pikeun masing-masing anu bakal narik perhatian anjeun sareng ngajantenkeun anjeun surak. Saatos réngsé unggal tautan, kuring bakal muka tab anu anyar (kuring nganggo Firefox), buka téténgger kuring, sareng muka tautan. Anjeun panginten parantos terang naon anu salajengna. Kuring ngaklik tetengger kuring sareng muka situs anyar pas dina tab dimana postingan kuring réngsé 90%.

NOOOOooooooooooooooo! Kuring pencét STOP. Abdi diklik DEUI. Kuring pencét UNDO. Éta musna.

ieu nu tulisan. Ieu tulisan anu bakal ngajantenkeun kuring janten bintang blog. Pos anu badé ngégél perjanjian buku kuring. Pos anu badé ngagaduhan rébuan trackbacks, ngajantenkeun puncak Digg, sareng lebetkeun kuring dina Technorati Top 100. Tapi éta teu aya.

Janten didieu ... mangrupikeun hiji fitur pangotéktak anu bakal nyéépkeun sakumna pasar. Formulir-on-the-fly-save-and-undo-the -upid-click-that-I-just-did-that-I-did-not-mean-to-click. Kuring henteu gaduh nami anu pikaresepeun, kuring nyéépkeun sagala kapinteran kuring baheula dina set tautan anu hadé. Kuring henteu ngarti naha komputer henteu tiasa ngalakukeun ieu. Upami kibor anjeun mangrupikeun alat input, sareng hurupna tiasa muncul dina layar, naha kunaon (OH NAHA !!!) komputer henteu tiasa émut naon anu anjeun nembé nyerat di daérah téks 1.8 detik sateuacan teu dihaja ngarobih halaman.

Janten di dieu waé Mozilla, Microsoft, Opera… éta mangrupikeun fitur anu ku kuring bakal salawasna dipikacinta. Punten, punten lebetkeun kana rilis salajengna. Punten.

5 Komentar

  1. 1

    This is why I use the program Blogjet. I lost to many posts due to “hiccups” in the browser.

    An added benefit to using blogjet is that you can save draft posts locally to your hard drive. Adding images is also a breeze.

    There are other types of posting software, ecto comes to mind, but look into it. Saving one epic post is worth the price of admission.

  2. 2

    Doug:

    Please don’t hate Blogspot because it is beautiful… You gotta love it’s save-your-work-on-the-fly functionality…

    Or, you could compose your posts in Google Docs which also has an auto-save functionality.

  3. 3

    Eehm… don’t want to rub it in, but Opera has had this feature for some time – since Opera 7 IIRC. Form content will be cached until you close the tab, so pressing ‘Back’ will restore the content of form fields. The most recent releases of the others, Firefox 2.0 and MSIE 7.0 also offer this now, copying from the innovator 🙂

    Things might go wrong, especially in MSIE and Firefox, if your compose field is on a page that forbids any caching. Opera is a bit more conversative, and more often eschews refreshing the page on pressing ‘Back’.

  4. 4

    That’s fantastic feedback! Thanks, everyone!

    Tom: I checked out Blogjet, unfortunately there’s no Mac version. 🙁 It looks like a great little app, though!

    William: I actually had my blog on blogspot for quite a while. I liked it but once I started to attract some attention, I really wanted my own domain. I didn’t want to Blogger to ‘own’ me and my content. I didn’t realize they had that feature, though. I’m going to do some looking and see if I can find a similar feature for WordPress.

    RIJK: Who knew? Thanks so much for sharing that with me. I’m going to download opera 9 and see how I like it!

  5. 5

    I had an idea of a possible solution to your problem. You could install a key logger to capture all of your key strokes. Then, in the event that you navigate away from a partially completed form, you could just open up your key log file and easily find everything you typed.

    I’m not lucky enough to have a mac, but I’m sure you could find a free key logger for it. Here’s one I found from a quick Google search:

    http://www.securemac.com/typerecorder.php

    (no, I don’t work for that company!)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.