Hiji Akun Google Analytics, Sababaraha Domain

ga

Upami anjeun korporasi waralaba, anjeun panginten tiasa gaduh sababaraha domain atanapi subdomain tapi anjeun hoyong ngalacak patalimarga di sadayana. Ieu tiasa dilakukeun ku nambihan profil anu sanés dina Google Analytics sareng nambihan pelacak profil kadua.

Sampel Kodeu ASLI:

try {var pageTracker = _gat._getTracker("UA-111111-1");
pageTracker._setDomainName ("teu aya");
pageTracker._setAllowLinker (leres); pageTracker._initData (); pageTracker._trackPageview (); } bray (err) {}

BARU: Sampel Konci Google Analytics anu teu sinkron:

var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-12345-1']);
_gaq.push (['_ setDomainName', 'example-petstore.com']);
_gaq.push (['_ setAllowLinker', leres]); _gaq.push (['_ trackPageview']); (function () {var ga = document.createElement ('script'); ga.type = 'text / javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol? 'https: // ssl': 'http: // www') + '.google-analytics.com / ga.js'; var s = document.getElementsByTagName ('script') [0]; s.parentNode.insertBefore (ga, s);}) (); //]]>

Sababaraha minggu ka tukang kuring ngalakukeun sababaraha ngali di Google Analytics sareng aranjeunna leres-leres ngamajukeun metode nambihan profil pikeun nyaring data ogé. Sugan anjeun hoyong niténan sabaraha jalma didatangan situs anjeun ti jero perusahaan anjeun sareng pengunjung luar. Anjeun tiasa tambahkeun saringan pikeun alamat IP anjeun dina hiji profil (ngawatesan patalimarga ngan ukur éksternal) teras ngabandingkeun dua akun.

3 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas, abdi parantos muka blog kadua abdi nembe. Ayeuna abdi hoyong ngalacak blog ieu dina Google Analytics. Kumaha carana abdi nambahkeun profil ieu, sangkan abdi tiasa ningali laporan duanana propil abdi (blog).

  2. 3

    Situs anu saé! Alus ningali sasama warga Indiana (I am a Selatan Bender) pencét AllTop. Dupi anjeun ditandaan - tingali anjeun saatos Blog munggaran kuring dipasang. Gaduh sababaraha senang @ Blog Indiana. Miharep anjeun gaduh waktos kanggo kéngingkeun segel BetterNetworker.com, pikeun situs anjeun, éta $ 10 / bln. w/a ltd. waktos ngadaptar. Ieu bakal badag w / Mike Dillard balik; sarta loba MLMers luhur dina loka. B)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.