Hiji Akun Google Analytics, Sababaraha Domain

ga

Upami anjeun korporasi waralaba, anjeun panginten tiasa gaduh sababaraha domain atanapi subdomain tapi anjeun hoyong ngalacak patalimarga di sadayana. Ieu tiasa dilakukeun ku nambihan profil anu sanés dina Google Analytics sareng nambihan pelacak profil kadua.

Sampel Kodeu ASLI:

try {var pageTracker = _gat._getTracker("UA-111111-1");
pageTracker._setDomainName ("teu aya");
pageTracker._setAllowLinker (leres); pageTracker._initData (); pageTracker._trackPageview (); } bray (err) {}

BARU: Sampel Konci Google Analytics anu teu sinkron:

var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-12345-1']);
_gaq.push (['_ setDomainName', 'example-petstore.com']);
_gaq.push (['_ setAllowLinker', leres]); _gaq.push (['_ trackPageview']); (function () {var ga = document.createElement ('script'); ga.type = 'text / javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol? 'https: // ssl': 'http: // www') + '.google-analytics.com / ga.js'; var s = document.getElementsByTagName ('script') [0]; s.parentNode.insertBefore (ga, s);}) (); //]]>

Sababaraha minggu ka tukang kuring ngalakukeun sababaraha ngali di Google Analytics sareng aranjeunna leres-leres ngamajukeun metode nambihan profil pikeun nyaring data ogé. Sugan anjeun hoyong niténan sabaraha jalma didatangan situs anjeun ti jero perusahaan anjeun sareng pengunjung luar. Anjeun tiasa tambahkeun saringan pikeun alamat IP anjeun dina hiji profil (ngawatesan patalimarga ngan ukur éksternal) teras ngabandingkeun dua akun.

3 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas, abdi parantos muka blog anu kadua ayeuna-ayeuna. Ayeuna kuring hoyong ngalacak blog ieu di Google Analytics. Kumaha kuring nambihan profil ieu, supados abdi tiasa ningali laporan boh propil kuring (blog).

    • 2

      Nalika anjeun lebet kana Google Analytics, naha, ngan ukur ningali di belah katuhu luhur sareng anjeun bakal ningali link "tambahkeun profil anyar". Éta anu diperyogikeun!

  2. 3

    Situs hébat! Saé kanggo ningali sasama warga Indiana (Kuring Bender Kidul) pencét AllTop. Naha anjeun tetengger - pendak deui saatos Blog munggaran kuring dipasang. Ngabagéakeun @ Blog Indiana. Mudah-mudahan anjeun gaduh waktos kanggo kéngingkeun segel BetterNetworker.com, pikeun situs anjeun, éta $ 10 / bulan. w / Ltd. waktos daptar-up. Éta bakal ageung w / Mike Dillard tukangeunana; sareng seueur MLMer luhur dina situs éta. B)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.