Hiji patarosan anu anjeun kedah naroskeun dina survey salajengna

Depositphotos 56497241 s

tatanyaSobat alus kuring Chris Baggott boga hébat kalungguhan dinten ieu ngeunaan survey. Abdi sapuk total sareng Chris. Punten entong naroskeun nasihat kuring upami anjeun henteu ngalakukeun nanaon ku inpormasi éta. Saha anu terang kuring terang yén kuring resep nyayogikeun pendapat kuring… sakapeung kalepatan. Babaturan kuring leres-leres terang yén aranjeunna tiasa percanten ka kuring.

Aya sababaraha alesan pikeun ieu:

  1. Abdi jalma anu gairah sareng sepuh teuing pikeun maénkeun kaulinan. Atuh waktosna jamna ditetepkeun, janten naha teunggeulan di rungkun!
  2. Upami kuring sok nyarios naon anu kuring hartosna sareng maksud naon anu kuring carioskeun, maka jalma-jalma bakal salawasna ngagaduhan carita anu sami ti kuring. Aranjeunna terang yén kuring henteu ngawartosan aranjeunna ngan saukur pikeun aranjeunna pikeun ngadangukeun naon anu aranjeunna pikahoyong.

Tapi… upami anjeun teras-terasan nyungkeun naséhat kuring, bejakeun yén anjeun resep éta, teras teras-terasan dipecat ... maka kuring henteu bakal nanem modal waktos kuring sareng anjeun di payun. Éta sanés nyarios anjeun moal satuju, kuring sering salah. Kuring ngan ukur hartosna yén lamun motivasi anjeun pikeun bs kuring kana perasaan kawas kuring ngaapresiasi, abdi henteu hoyong nyéépkeun waktos kuring sareng anjeun. Sareng kuring henteu bakal.

Survey sapertos kieu. Kuring henteu sadar kana perusahaan naon anu TEU sadar kana poin nyeri pikeun palanggan. Kanyataanna nyaéta kaseueuran perusahaan gaduh jalma anu ngartos sadayana titik nyeri konsuménna, naon anu dipikaresep ku jalma, sareng naon anu teu tahan ku jalma. Masalahna nyaéta urang ulah ganggu ngadangukeun dugi urang siap. Éta pisan anu disebat survey - éta nyarios ka palanggan anjeun, "Oke, kuring siap ngupingkeun anjeun ... punten wartoskeun naon anu anjeun resep sareng henteu resep ka kuring."

Survei kedah museur ekstrim skala. Sisi anu presisi, patarosan tangible anu tiasa ngahasilkeun réspon anu diukur saé pisan. Nanya kuring pikeun meunteun sopan santun ti pihak présidén anu pikaseurieun. Sarerea terang naha concierge anjeun sopan atanapi henteu. Nanya ka kuring ukuran kaos naon anu kuring anggo supados kuring tiasa nuturkeun sareng nyandak anjeun anu saé. Naros ka kuring naha kuring resep A vs. B nyaéta super ... utamina nalika anjeun nyauran deui sareng anu kuring pilih.

Dina tungtung skala anu sami sami pentingna. Réréncangan anu sanés, Pat Coyle, ngabagi carita sareng kuring dimana perusahaan ngan ukur ngagaduhan hiji patarosan dina surveyna ...

Dupi anjeun nyarankeun kami ka babaturan?

Kanyataanna nyaéta batur di perusahaan anjeun terang naon anu tiasa ditingkatkeun. Éta panginten sieun nyariosna. Atanapi aranjeunna panginten henteu ngagaduhan mésér kanggo ngalereskeunana. Atanapi, langkung sering tibatan henteu, aranjeunna terang yén éta moal dibereskeun janten naha ngaganggu. Upami anjeun henteu ngupingkeun pagawé anjeun, kamungkinan anjeun henteu ngupingkeun konsumén anjeun.

Survey ogé pakan pikeun 'ngadukung' kapercayaan anjeun. Wartoskeun ka manajer 10 hal luhur anu aranjeunna kedahkeun ngalereskeun dumasarkeun kana panyilidikan anjeun sareng kadang anjeun ngan saukur diberhentikan salaku anu gila. TAPI ... nyayogikeun sababaraha ratus sampel acak ti klien anjeun anu ngadukung 10 hal top, sareng ujug-ujug jalma ngadangukeun. Éta henteu sedih? Abdi pikir kitu!

Abdi henteu ngasongkeun motong komunikasi sareng klien anjeun. Sabalikna, kuring nyarios fokus kana komunikasi sareng klien anjeun. Survey henteu komunikasi. Jarang dua arah. Janten lirén ngalaksanakeunana. Hayu padamel anjeun ngawartosan anjeun naon anu pelanggan nyarios sareng ngalereskeunana.

Sareng upami anjeun leres-leres panasaran ngeunaan naon anu pelanggan pikirkeun ngeunaan anjeun, hiji patarosan saderhana cekap:

Dupi anjeun nyarankeun kami ka babaturan?

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.