OneLocal: A Suite Pakakas Marketing pikeun Usaha Lokal

HijiLokal

HijiLokal mangrupikeun pakakas pamasaran anu dirancang pikeun usaha lokal pikeun langkung seueur palanggan, rujukan, sareng - pamustunganana - pikeun ngahasilkeun pendapatan. Platform na difokuskeun kana sagala jinis perusahaan jasa régional, ngalangkungan otomotif, kaséhatan, kasihatan, jasa bumi, asuransi, perumahan, salon, spa, atanapi industri ritel. OneLocal nyayogikeun suite pikeun narik, ngarawat, sareng ngamajukeun usaha alit anjeun, kalayan alat pikeun unggal bagéan perjalanan palanggan.

Alat basis awan OneLocal ngabantosan anjeun nyayogikeun pangalaman pangsaéna di kelas, ngahubungkeun anjeun sareng konsumén ku cara anu langkung bermakna. Unggal pakakas dirancang pikeun digawé sacara mandiri, tapi nalika disambungkeun babarengan, aranjeunna nawiskeun otomatis-pinuh pikeun ngajalankeun pertumbuhan pendapatan & ngahémat waktos anjeun. Teu kedah aya prasarana atanapi waktos pangaturan, kantun login sareng nonton OneLocal damel kanggo bisnis anjeun.

Suite Produk OneLocal kalebet:

  • ReviewEdge - kumpulkeun sareng sentralisasi eupan balik palanggan anjeun sareng ngahasilkeun ulasan langkung online.

ReviewEdge

  • ReferensiMagic - ngungkit pamasaran kecap-ti-sungut, ngirangan biaya pamasaran sareng ningkatkeun pendapatan.

ReferensiMagic

  • KontakHub - CRM bisnis leutik pikeun ngabantosan anjeun ngawangun, ngatur, sareng ngomean kontak anjeun.

KontakHub

  • SmartRequest - platform ecommerce pikeun meunangkeun konsumén mésér langsung tina halaman wéb anjeun.

SmartRequest

  • LoyaltyPerks - program kasatiaan palanggan pikeun ngabantosan anjeun langkung saé ngajaga konsumén sareng ngajalankeun langkung seueur pendapatan ti aranjeunna.

LoyaltyPerks

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.