OneSignal: Tambahkeun Push Notification ku Desktop, App, atanapi Email

Bewara Push OneSignal

Unggal bulan, kuring bakal kéngingkeun sababaraha rébu pengunjung anu balik ngalangkungan béwara push browser anu kami terintegrasi. Hanjakalna, platform anu kami pilih ayeuna dipareuman janten kuring kedah mendakan anu énggal. Parahna, teu aya cara pikeun ngimpor palanggan lami éta deui kana situs kami janten kami bakal pencét. Kusabab kitu, kuring kedah milih platform anu terkenal sareng tiasa diukur. Sareng kuring mendakannana di OneSignal.

Lain waé mah OneSignal ngalakukeun push notification pikeun browser, éta ogé toko one-stop kanggo bewara push via aplikasi mobile atanapi ku email ogé.

Naon ari Pemberitahuan Push?

Seueur pamasaran digital nganggo Betot téknologi, nyaéta pangguna ngagunakeun paménta sareng sistem ngaréspon kalayan pesen anu dipénta. Hiji conto tiasa janten halaman badarat dimana pangguna nyungkeun unduhan. Sakali pangguna ngalebetkeun formulir, email dikirim ka aranjeunna kalayan tautan pikeun unduhan. Ieu manpaat, tapi meryogikeun tindakan prospek. Bewara dorong mangrupikeun metode dumasar ijin dimana pamasar tiasa ngamimitian pamundut.

Ieu sababaraha conto bewara push:

  • Bewara Push Desktop - panyungsi modéren nawiskeun kasempetan pikeun Teken béja. Dina situs ieu, salaku conto, anu datang anu mimiti ditanyakeun naha urang tiasa ngirim béja push aranjeunna. Upami aranjeunna nyatujuan, maka unggal-unggal urang nyebarkeun postingan énggal aranjeunna nampi bewara desktop.
  • Aplikasi Push Notifikasi Ponsel - aplikasi sélulér tiasa ngabéjaan pangguna mobile ku push notification. Hiji aplikasi sélulér anu kuring resep pisan ngagunakeun nyaéta Waze, sabab éta maca kalénder kuring sareng ngawartosan kuring - dumasar kana patalimarga - nalika kuring kedah angkat kanggo sumping di rapat kuring salajengna dina waktosna.
  • Dipicu Email Push Notifikasi - upami anjeun mesen ti Apple, anjeun kéngingkeun bewara email push anu ngantepkeun anjeun terang iraha pesen anjeun dibungkus sareng nalika éta di jalan ka tujuan na.

OneSignal nawiskeun sababaraha fitur anu luar biasa selain pilihan lintas platform sareng harga agrésif:

  • 15 Setup Menit - kasaksian konsumén nyatakeun yén aranjeunna henteu percanten sakumaha gampangna ngamimitian.
  • Nyukcruk Real-Time - Monitor konvérsi bewara sareng email anjeun sacara langsung.
  • scalable - Jutaan pangguna? Kami ngagaduhan aranjeunna sadayana katutup. Kami ngadukung kaseueuran alat sareng sadaya SDK utama.
  • Pesen Tes A / B - Kirimkeun dua pesen tés ka sakumpulan pangguna, teras kirimkeun anu langkung saé pikeun sésana.
  • Sasaran Targeting - Nyiptakeun bewara sareng email anu dipersonalisasi, sareng sina dikirimkeun ka unggal pangguna dina waktos anu ideal dina sadidinten.
  • Pangiriman Otomatis - Atur teras hilap deui. Otomatis ngirim bewara anu aya ka pangguna.

Salaku tambahan kana API anu mantep, Plugin WordPress, sareng pakakas pangembangan perangkat lunak (SDKs) pikeun gampang ngahijikeun, OneSignal nawiskeun antarbeungeut pangguna anu saé pikeun para pemasar pikeun ngirim bewara push sorangan ogé. Aranjeunna nawiskeun ogé tina integrasi kotak kalayan SquareSpace, Joomla, Blogger, Drupal, Weebly, Wix, Magento, sareng Shopify.

Bewara Push OneSignal

Ngadaptarkeun Gratis di OneSignal

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.