Pew Panilitian Kagiatan Online

kagiatan infographic online

Naon anu dilakukeun ku jalma online? Infographic ieu nyaritakeun jawabanna ... nyusun 3 taun data tina Survei Pelacak Proyék Pew Internét & Amérika Kahirupan ti taun 2009, 2010 sareng 2011. Panilitian anu lengkep ngalangkungan hiburan, jejaring sosial, kauangan, berita, bisnis, balanja, riset sareng balanja!

Ampir 80 persén Orang Dewasa Amérika nganggo Internét. Naha anjeun kantos heran kana naon anu dilakukeun ku aranjeunna online? Naha aranjeunna ngirim email, balanja online, atanapi ngalirkeun pidéo Youtube? Pilarian terang di handap.

Naon jalma ngalakukeun paling online? Kirim atanapi maca email. Naon jalma ngalakukeun sahenteuna? Blog! Katerangan ngadorong paméntana ... Abdi resep kanyataan yén seueur jalma henteu ngablog ... éta hartosna yén kasempetan anjeun pikeun nguping mangrupikeun hal anu saé.

kagiatan online infographic

Infographic ti Flowtown - Aplikasi Pamasaran Media Sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.