Hayu Gabung sareng Jaringan Sosial

Lucu teuing, Ze Frank urang lagu dina ngagabung kana Jaringan Sosial, Online Sadayana.

[audio: http: //www.zefrank.com/social_2.mp3]

Tip hat ka Robert Scoble nalika mendakan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.