Infographics: 10 Hal Anu Anjeun Teu Terang perkawis Kontes Online

promosi kontes online

Tingkat réspon anu luhur sareng ngawangun basis data anu hadé tina prospek mangrupikeun dua alesan penting pikeun ngalaksanakeun kontes online ngalangkungan wéb, sélulér sareng Facebook. Langkung ti 70% perusahaan ageung bakal nganggo kontes dina stratégi na ku 2014. Salah sahiji ti 3 pamilon kontés éta bakal satuju nampi inpormasi tina mérek anjeun ngalangkungan email. Sareng mérek anu ngagaduhan anggaran pikeun nyiptakeun aplikasi sareng pariwara na ngumpulkeun 10 kali langkung seueur anu lebet.

ieu infographic ti Kontest ngalangkungan seueur patarosan ieu sareng nyayogikeun wawasan ngawangun Facebook, kontes wéb sareng mobile anu ngadorong hubunganana sareng mérek anjeun.

Kontes Facebook sareng Online

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.