Ngawangun Diréktori Online pikeun WordPress nganggo GravityView

GravityView pikeun Gravityforms

Upami anjeun parantos janten bagian tina komunitas kami pikeun waktos anu lami, anjeun terang kumaha urang cinta Formulir Gravitasi pikeun ngawangun formulir sareng pendataan dina WordPress. Éta ngan ukur platform anu hadé. Abdi nembé ngahijikeun Bentuk gravitasi jeung Hubspot pikeun klién sareng tiasa dianggo saé.

Alesan konci naha kuring resep Formulir Gravitasi nyaéta yén éta leres-leres nyimpen data sacara lokal. Sadaya integrasi pikeun Bentuk gravitasi teras bakal ngalirkeun data kana sistem pihak katilu. Ieu kedah pikeun klien kuring ... Kuring henteu hoyong data leungit upami API pihak katilu turun atanapi aya sababaraha jinis masalah validasi sanés. Kaseueuran bentuk kontak saderhana di pasar ngan henteu ngalakukeun éta.

Salaku tambahan, kalayan alat sapertos ReCaptcha sareng Google Maps damel di luar kotak, éta ngan ukur sistem anu padet. Kuring mésér lisénsi situs taya sababaraha taun ka pengker sareng parantos ngagunakeun éta ampir unggal kamungkinan solusi anjeun tiasa ngabayangkeun.

Kumaha Nampilkeun Data Wangun Gravitasi?

Formulir Gravitasi mangrupikeun alat anu hadé pikeun nyimpen data ... tapi kumaha upami anjeun leres-leres hoyong nunjukkeun data éta dina situs anjeun? Kuring parantos ngembangkeun sababaraha kalkulator online pikeun klien anu ngalakukeun ieu, sareng éta sanés tugas saderhana. Kuring ogé ngembangkeun produk alur kerja anu nembongkeun data internal ka admin ... éta mangrupikeun usaha.

Nya, wilujeng sumping GravityView! GravityView mangrupikeun plugin WordPress anu tiasa anjeun anggo pikeun nyebarkeun data Gravity Forms anjeun. Éta hebat pisan - sareng bahkan ngagaduhan berkah tina Gravity Forms salaku solusi anu pikaresep.

Ngawangun diréktori online ngan saukur saderhana! Ngawangun formulir pikeun nangkep inpormasi, teras ngawangun kaluar peta sareng daptar diréktori anu nembongkeun data ... tanpa nyerat hiji garis kode!

GravityView nawiskeun kamampuan ngawangun pandangan anu teu aya watesna, nyatujuan sareng nolak entri sateuacan langsung, sareng ngamungkinkeun ngédit éntri éta ti payun-akhir. Ngagabungkeun WordPress, Bentuk Gravitasi, sareng Tampilan Gravitasi, sareng anjeun ngagaduhan sistem manajemen kontén anu lengkep anu tiasa ngumpulkeun sareng ningalikeun data kumaha anu anjeun pikahoyong.

Data tiasa ditingali salaku daptar, tabel, tabel data, atanapi bahkan dina peta.

Kumaha jalanna GravityView?

  1. Nyiptakeun formulir - Kahiji, ngadamel formulir nganggo Bentuk Gravitasi, plugin bentuk pangsaéna pikeun WordPress. Tambihkeun kolom kana formulir sareng lebetkeun kana halaman wéb anjeun.
  2. Ngumpulkeun data - Teras, eusian pormulirna. Data anjeun bakal disimpen dina tungtung deui tina halaman wéb anjeun, dina jero plugin Gravity Forms.
  3. Rancang tata perenah anjeun - Nyiptakeun perenah sampurna anjeun nganggo antar muka sered-sareng-serelek. Milih kolom mana anu kedah dilebetkeun sareng dimana nunjukkeunana. Henteu peryogi coding!
  4. Tambihkeun kana situs anjeun -
  5. Akhirna, lebetkeun sareng tampilan data anjeun dina tungtung payun halaman wéb anjeun. Anjeun tiasa ningali atanapi ngédit éntri tanpa kedah ngalangkungan menu WordPress.

Éta gampang!

Unduh GravityView

Bantahan: Abdi nganggo tautan afiliasi kuring pikeun Bentuk gravitasi jeung GravityView dina artikel ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.