Kumaha Pasar sareng Ngamajukeun Acara Salajengna Anjeun Online

prakték pangalusna acara pamasaran online

Kami parantos nyerat sateuacanna ngeunaan kumaha ngagunakeunana média sosial pikeun masarkeun acara salajengna anjeun, komo sababaraha spésifik ngeunaan cara ngagunakeun Twitter pikeun ngamajukeun hiji acara. Kami bahkan parantos ngabagi a cetak biru pikeun pamasaran acara.

ieu infographic ti DataHero, kumaha oge, nyadiakeun sababaraha jéntré hebat dina ngamangpaatkeun email, mobile, pilarian sarta sosial pikeun ngamajukeun jeung pasar acara Anjeun.

Nyandak jalma pikeun ngiringan kana acara anjeun sanés ngan ukur ngeunaan ngajantenkeun acara éta sorangan anu hebat, anjeun ogé kedah masarkeun éta ku cara anu leres. Infographic ieu ngaléngkah anjeun ngalangkungan prakték pangsaéna pikeun kumaha pasar acara anjeun sacara online, ti pamasaran email, dugi ka amplifikasi sosial, nepi ka search engine optimization.

Ieu sababaraha prakték pangalusna anu disorot dina pamasaran acara anjeun online

  • surélék Marketing - Ngamangpaatkeun gambar sareng email responsif sélulér pikeun paningkatan tingkat pendaptaran.
  • mobile Marketing - Jumlah pendaptaran anu lumangsung dina alat sélulér jadi pastikeun halaman pendaptaran anjeun dioptimalkeun pikeun ditingali mobile.
  • Search Engine optimasi - Optimalkeun halaman acara anjeun pikeun konci anu tiasa dianggo sareng dianggo pikeun nyobaan nyebatkeun tina situs anu sanés sanésna sahanteuna 4 minggu sateuacan acara anjeun pikeun nyobaan dipeunteun ogé.
  • Marketing Sosial Media - jieun hashtag unik sareng ajak Dursasana dina média sosial sateuacan sareng salami acara anjeun kalayan sababaraha ulasan saatos éta.

Prakték Pangsaéna pikeun Pamasaran sareng Ngamajukeun Acara Anjeun Online

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.