5 Fitur Penting Dipilari dina Platform Wangun Wangun Online

Fitur Platform Wangun Wangun Online

Upami anjeun milari cara anu gampang, épisién, sareng aman pikeun ngumpulkeun inpormasi anu anjeun peryogikeun ti klien, sukarelawan, atanapi prospek anjeun, kamungkinan tukang ngawangun online tiasa ningkatkeun produktivitas anjeun sacara éksponénsial. Kalayan ngalaksanakeun pembina formulir online di organisasi anjeun, anjeun bakal tiasa ngajantenkeun prosés manual anu nyéépkeun waktos sareng ngahémat waktos, artos, sareng sumber anu cekap.

Nanging, aya sababaraha alat di luar sana kanggo dipilih, sareng henteu sadayana tukang ngawangun online anu diciptakeun sami. Dina tulisan blog ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan lima fitur anu kedah dipiboga ku anjeun kedah difokuskeun nalika milih tukang ngawangun online pikeun organisasi anjeun nyalira. 

Fitur 1: Wangun sareng Tanggapan Anu Teu Terbatas

Naha anjeun damel pikeun usaha alit atanapi perusahaan ageung, anjeun bakal hoyong milih tukang ngawangun online sareng platform pendataan anu ngamungkinkeun anjeun ngawangun saloba bentuk sareng kumpulkeun seueur réspon bentuk anu anjeun peryogikeun. Seueur alat di luar sana nempatkeun cap dina jumlah bentuk anu anjeun tiasa ngawangun atanapi dina jumlah réspon anu tiasa anjeun kumpulkeun, anu tiasa nyababkeun langkung seueur kasulitan tibatan éta direngsekeun.

Saatos anjeun ngamimitian ngabiayaan bentuk online pikeun kasus pamakean anu anjeun hajatna, anjeun sigana bakal mendakan langkung seueur cara anu ngabantuan pikeun ngagunakeunana anu teu anjeun pikir sateuacanna. Kusabab kitu, mangrupakeun ide anu saé pikeun mastikeun sateuacanna yén pembentuk formulir anjeun bakal tiasa nampung kabutuhan anjeun kapayunna. Dina jangka panjang, pembina bentuk terbatas nyaéta pilihan anu langkung kaukur, langkung dipercaya, sareng langkung hemat biaya.

Formulir Kontak sareng Formulir Majelis

Fitur 2: Rupa-rupa Kamampuh Integrasi

Tujuan utama ngawangun bentuk sareng ngumpulkeun réspon online nyaéta pikeun mempermudah prosés bisnis. Pikeun ngaléngkah éta, langkung penting pikeun milih tukang ngawangun online anu cocog sareng alat sareng téknologi anu parantos anjeun anggo. Wangun wéb terpadu sacara otomatis tiasa nyambung ka sistem anjeun anu sanés, ngahémat anjeun langkung seueur waktos sareng usaha.

Upami anjeun nganggo CRM sapertos Salesforce, milari platform bentuk wéb anu ngagaduhan kuat, integrasi Salesforce mantap. Bentuk online anu nyambung ka Salesforce tiasa diisi pikeun maksimalkeun kamahéran pangguna, sareng tiasa ogé ngamutahirkeun, milarian, sareng nyiptakeun objék khusus sareng standar di Salesforce. Kamampuh ieu tiasa ningkatkeun produktivitas sareng ngarobih prosés organisasi. 

Salaku conto, nalika dina Asosiasi nonoman Kentucky YMCA ngadopsi Salesforce, anggota staf ngajemput FormAss Assembly dina hiji transisi gancang. Ngalakukeunana ngamungkinkeun organisasi pikeun ngahontal langkung ti 10,000 murid unggal taun ngalangkungan integrasi Salesforce. Kamampuh pikeun ngumpulkeun sareng ngagunakeun data anu bersih sareng teratur dina Salesforce ngamungkinkeun tim pikeun langkung ngadukung komunitasna.

Nya kitu, integrasi sareng Google, Mailchimp, PayPal, sareng alat sanésna bakal ngajantenkeun pendataan langkung lancar pikeun staf sareng konsumén anjeun.

Fitur 3: Kaamanan sareng Patuh

Naha anjeun ngumpulkeun data ti nasabah, padamel, pasién, sukarelawan, atanapi prospek, kaamanan jeung patuh henteu tiasa disawalakeun. Pilih pembina bentuk sareng platform pendataan anu saluyu sareng hukum privasi data anu berlaku pikeun anjeun sareng konsumén, sapertos HIPAA, GDPR, GLBA, CCPA, PCI DSS Level 1, sareng anu sanésna. Nalika anjeun milih platform anu matuh, anjeun henteu ngan ukur ngajaga data anu anjeun kumpulkeun, tapi anjeun ogé ngawangun kredibilitas sareng kapercayaan sareng konsumén anjeun.

Pikeun ngajaga bentuk sareng réspon anjeun langkung aman, milari énkripsi nalika sésana sareng dina transit. Ogé, pastikeun platform anjeun ngagaduhan pilihan pikeun ngajaga data anu sénsitip pisan sakumaha diperyogikeun. Kalayan tindakan kaamanan ieu parantos aya, anjeun bakal tiasa yakin yén sadaya data anu anjeun kumpulkeun tetep dina panangan katuhu.

Fitur 4: Kalenturan sareng Kustomisasi

Nalika milih tukang ngawangun, anjeun ogé bakal pastikeun anjeun bakal tiasa ngaropea bentuk anjeun pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun. Daripada netepkeun bentuk anu sesah didamelna, pilih platform anu nawiskeun sababaraha témplat anu tiasa disesuaikan pikeun ngabantosan anjeun dina dasar beulah katuhu.

Pembina bentuk anu hadé sareng platform pendataan bakal gampang dianggo paduli kamampuan téknis anjeun. Pikeun mastikeun yén babaturan sakelompok anjeun tiasa kéngingkeun bentuk sareng ngajalankeun gancang tanpa kedah ngandelkeun tim IT anjeun, pilih salah sahiji anu nawiskeun no-code, antar muka anu ramah pikeun pangguna. Éta ogé penting pikeun parios pikeun mastikeun yén anjeun bakal tiasa ngaluyukeun perenah bentuk sareng desain anjeun pikeun cocog sareng mérek perusahaan anjeun pikeun pangalaman pangguna anu lancar. 

Pembentuk Formulir Online

Fitur 5: Dukungan Palanggan anu dipercaya

Panungtung tapi pastina henteu saeutik, pastikeun anjeun milih platform wéb anu tiasa dipercaya pangrojong customer tim upami anjeun kantos aya patarosan, masalah, atanapi tahan. Gumantung kana jinis data anu anjeun kumpulkeun, anjeun panginten tiasa mertimbangkeun milih pilihan anu nawiskeun dukungan prioritas upami aya kaayaan darurat. Supados organisasi anjeun kéngingkeun hasil anu paling saé, anjeun bakal pastikeun yén tim dukungan palangganna parantos sayogi sareng ngabantosan anjeun dina tantangan naon waé.

Sababaraha platform nawiskeun dukungan palatihan sareng palatihan pikeun ngabantosan konsumén ngamimitian proyek ageung, anu tiasa nguntungkeun pisan dina jangka panjang. Upami anjeun ngagaduhan kasus panggunaan anu langkung rumit sareng peryogi bantosan nalika anjeun bangun sareng ngaji, dukungan palaksanaan mangrupikeun tawaran konci anu kedah dipilari.

FormulirAss Assembly

Nalika anjeun di luar sana milari pembina formulir online anu sampurna sareng platform pendataan pikeun ngalancarkeun alur kerja di organisasi anjeun, pastikeun tetep tetep diémutan lima fitur penting ieu. 

FormulirAss Assembly mangrupikeun pembina bentuk sadaya-dina-hiji sareng platform kumpulan data anu nawiskeun sadayana fitur ieu sareng seueur deui. Rébuan organisasi di sadaya industri nganggo integrasi kuat FormAss Assembly, standar kaamanan sareng patuh anu luhur, sareng pembina formulir anu gampang dianggo pikeun méréskeun masalah pendataan sareng nyederhanakeun prosés anu rumit. 

Tingali FormAss Assembly langsung dina uji coba gratis, teu kedah kartu kiridit. Anggo Martech Zonediskon mitra sareng kode DKNEWMEDFA20.

Sidang Gratis FormAss Assembly

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.