Sakumaha Gampang Gawe Usaha Sareng Anjeun Online?

Ampir unggal dinten kuring kéngingkeun tautan kana produk atanapi jasa online sareng hésé pikeun kuring mendakan naon anu kuring peryogikeun atanapi napigkeun ka tempat anu kuring pikahoyong. Éta endah pikeun kuring kumaha sesah sababaraha perusahaan ngawangun halaman wébna. Kuring bakal ngalakukeun bisnis sareng seueur situs upami aranjeunna henteu ngajantenkeun teu mungkin!

Kuring nembé ngalangkungan prosés multi-bentuk dina situs sababaraha menit ka pengker waé pikeun terang yén kuring kedah janten pangguna anu kadaptar pikeun ngagunakeun loka. Nalika kuring ngadaptar, sadaya pilihan anu parantos dipilih ku kuring parantos musnah. Abdi henteu badé uih deui! Daripada nyarioskeun sadaya situs anu pikareueuseun, kuring bakal némbalan salah sahiji éta teu dianggo sampurna gantina!

Kamari kuring kaserang nyeri sirah migren anu parah. Kuring rada setrés akhir-akhir ieu - Kuring nyulap seueur komitmen sareng kahirupan / siklus damel kuring janten salah pisan. Kuring ogé henteu tuang kalayan saé sareng nyéépkeun pon anu henteu diperyogikeun. Sababaraha réréncangan parantos sumping sareng ngawartosan kuring meureun waktuna pikeun ngalakukeun éta. Abdi henteu resep angkat ka dokter, janten kuring milarian alternatif.

Dina sababaraha menit posting ngeunaan migrain kuring dina Twitter, kuring nampi tweet ieu ti Kunci Kasembuhan:
penyembuhan-konci-tweet.png

Kuring napigasi ka Kunci Kasembuhan situs, maca sababaraha detil dina situs, sareng éta senang pisan yén aya scheduler online (di luhur unggal halaman!). Kuring mariksa jadwal kuring sareng ayeuna gaduh sési bubuka sareng Cheryl dijadwalkeun pikeun Sabtu énjing. Ieu sakumaha gampangna situs anjeun kedah. Éta?

2 Komentar

  1. 1

    Manis. Kuring mesen janjian kuring sareng Ossip dina Circle sababaraha minggu ka tukang online. Éta gampang sareng henteu aya rasa nyeri, sareng henteu ngabutuhkeun kuring kedah ngobrol sareng saha waé. Abdi dork a, jadi kuring teu resep merta ngobrol jeung jalma kuring teu kenal. 🙂

  2. 2

    Kuring geus nulis sababaraha artikel dina urat ieu, kawas "Kumaha mun NOT meunang palanggan: Lima kasalahan pamasaran umum" Kuring moal ngotoran komentar anjeun didieu kalawan tumbu, tapi teu di disqus abdi didaptarkeun ramatloka (anu boga ngan hiji ramatloka? )

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.