Sakumaha Gampang Gawe Usaha Sareng Anjeun Online?

Ampir unggal dinten kuring kéngingkeun tautan kana produk atanapi jasa online sareng sesah kuring mendakan naon anu kuring peryogikeun atanapi arahkeun ka tempat anu kuring pikahoyong. Éta endah pikeun kuring kumaha sesah sababaraha perusahaan ngawangun halaman wébna. Kuring bakal ngalakukeun bisnis sareng seueur situs upami aranjeunna henteu ngajantenkeun teu mungkin!

Kuring nembé ngalangkungan prosés multi-bentuk dina situs sababaraha menit ka pengker waé pikeun terang yén kuring kedah janten pangguna anu kadaptar pikeun ngagunakeun loka. Nalika kuring ngadaptar, sadaya pilihan anu parantos dipilih ku kuring parantos musnah. Abdi henteu badé uih deui! Daripada nyarioskeun sadaya situs anu pikareueuseun, kuring bakal némbalan salah sahiji éta teu dianggo sampurna gantina!

Kamari kuring kaserang nyeri sirah migren anu parah. Kuring rada setrés akhir-akhir ieu - Kuring nyulap seueur komitmen sareng kahirupan / siklus damel kuring janten salah pisan. Kuring ogé henteu tuang kalayan saé sareng nyéépkeun pon anu henteu diperyogikeun. Sababaraha réréncangan parantos ngahontal sareng ngawartosan kuring panginten waktosna kanggo ngalaksanakeunna. Abdi henteu resep angkat ka dokter, janten kuring milarian alternatif.

Dina sababaraha menit posting ngeunaan migrain kuring dina Twitter, kuring nampi tweet ieu ti Kunci Kasembuhan:
penyembuhan-konci-tweet.png

Kuring napigasi ka Kunci Kasembuhan situs, maca sababaraha detil dina situs, sareng éta senang pisan yén aya scheduler online (di luhur unggal halaman!). Kuring mariksa jadwal kuring sareng ayeuna gaduh sési bubuka sareng Cheryl dijadwalkeun pikeun Sabtu énjing. Ieu sakumaha gampangna situs anjeun kedah. Éta?

2 Komentar

  1. 1

    Amis. Kuring mesen janji kuring sareng Ossip's on the Circle sababaraha minggu ka pengker online. Éta gampang sareng henteu nyeri, sareng henteu meryogikeun kuring leres-leres kedah nyarios sareng saha waé. Abdi dork, janten kuring henteu resep atos ngobrol sareng jalma anu kuring henteu terang. 🙂

  2. 2

    Kuring parantos nyerat sababaraha tulisan dina urat ieu, sapertos "Kumaha TEU kéngingkeun palanggan: Lima kasalahan pamasaran umum" Kuring moal ngotorkeun koméntar anjeun didieu kalayan tautan, tapi éta sanés dina halaman wéb anu didaptarkeun kuring (anu ngan ukur hiji halaman wéb? )

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.