Ngajagi persona Online anjeun

Jalma DigitalSalaku dunya ieu digitized na unggal kecap nu ngomong jeung kalakuan maneh geus kabeungkeut bisa nyanggap on video, éta penting nu pulisi diri. Ieu konci pikeun usaha anu keukeuh muka usaha pamasaran maranéhna pikeun blogging jeung média sosial.

Bari nohonan hiji batur sapagawean di kaulinan baseball jeung ngabogaan aranjeunna ningali anjeun boisterous na minum teu deal badag nu geus kaliwat, online teu boga wates antara hirup pribadi sarta bisnis. Upami anjeun gaduh persona online, éta mangrupikeun persona anjeun pikeun digawé ogé. Batur teu ngabedakeun nu ti ramatloka dating ka LinkedIn - anjeun ngan 'online'.

Sejarah Online parantos janten Alat Sumber Daya Manusa

Dunungan anu geus ngamangpaatkeun Google pikeun manggihan jeung karyawan ieu panalungtikan. Hal panungtungan rék nyaéta ninggalkeun hiji jalan satapak, pribadi atawa bisnis, nu bisa dampak sabaraha perusahaan atanapi prospek bakal ngarasa anjeun.

Sababaraha taun ka pengker, abdi digawé di hiji pausahaan dimana hiji pantes digolongkeun ieu panganyarna dipasang ku hiji pagawe na eta dijadikeun rounds. Padahal eta henteu boga nanaon ngalakonan jeung karya jalma, éta ieu nyatet dina kantor sahiji staf manajemén baé urang - a tanda anu teu bisa balik sarta bakal menyakiti pangabisa anu jalma meunang diwanohkeun atawa nganggap jobs sejenna dina organisasi.

A Video Rékam

Kuring geus belanja waktos on Sesmic, telat, aplikasi anu mangrupikeun campuran (sareng integrasi) video sareng obrolan. Hiji rerencangan nyarios wengi ayeuna yén anjeunna ningali sababaraha hal ngeunaan kalakuan jalma anu anjeunna hormat sanésna.

masalahna nyaeta dua-melu: Seesmic ampir real-time, jadi jalma ngawangkong sarta kadangkala meunang kana paguneman dipanaskeun. Bagian séjén éta Seesmic sasak celah antara profésional sarta bisnis. Sababaraha folks inuman bari maranéhna ngawangkong ... sababaraha anu malah mabok. Jalma sanés parantos ngabeledug kana paguneman ngeunaan agama sareng / atanapi politik.

The World teu Siap

Ieu hiji hal anu éndah yén urang kudu téhnologi kayaning kieu dimana salah bisa bulistir na / jiwa nya jeung komunikasi sangkan efektif jeung babaturan sakuliah dunya. Masalahna nyaéta dunya henteu acan siap pikeun transparansi sapertos ieu. Hiji alat kayaning Seesmic bisa nyadiakeun ton wawasan pikiran hiji jalma dina gawe, hirup ... na nyadiakeun sabagian input on stabilitas maranéhanana.

Sasaurang, anu panginten tiasa janten padamel anu sampurna, tiasa dileungitkeun tina kasempetan saatos manajer Ngiring lenggah sareng marios jam-jaman paguneman online na.

Ngajagi Persona Anjeun

Aya sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajagi Persona Online anjeun sareng Reputasi:

  1. Ulah aya paguneman muatan dina kelamin, agama, pulitik, jeung sajabana dimana anjeun bisa nyuntik pendapat yen bisa jadi misconstrued. Candak obrolan éta offline.
  2. Cegah tina pangaruh pangobatan atanapi alkohol online. Anjeun saukur teu di kontrol emosi anjeun sarta lampah.
  3. Salawasna tetep dina pikiran nu sagalana anjeun lakukeun nyaéta catetan yen anjeun Sakola, Gawé, Wartawan, Pamaréntahan, komo kulawarga gaduh aksés siap.

Ngaleutikan résiko sareng ngaleupaskeun résiko

  1. Sababaraha program, bahkan anu online, nawiskeun ngahapus kontén anjeun. Baca pamadegan Sarat Service tur tingal lamun anjeun tiasa nyabut video, sora, sajarah, jsb permanén Mun anjeun kantos ulah manggihan diri dina situasi dimana anjeun dijieun kasalahan, ngalakukeun pangalusna Anjeun pikeun meunangkeun eta dihapus. Ku jalan kitu, kasempetan pikeun anjeun hasil suksés pisan, langsing.
  2. Éncér eta. Upami Anjeun gaduh 1 paguneman di 10 nu nempokeun anjeun niupan luhureun anjeun dina Pulitik, pastikeun pikeun nahan 1,000 paguneman hareup tanpa niupan luhur anjeun. Nyadiakeun eusi leuwih positif online bakal ngaleutikan résiko tina eusi négatip nu batur bisa manggihan. Deui, ieu teu foolproof, tapi tiasa ngabantu.
  3. Pikir! Naséhat anu pangsaéna nyaéta henteu pernah asup kana kaayaan online anu panginten janten isin engké. Ngan hindarkeun kaayaan ieu sadayana.

Kami optimis yen someday kami bakal komunitas anu leuwih pisan toleran tina (mis) kabiasaan, recognizing yén hal goréng lumangsung jalma alus tur jalma alus nyieun kasalahan, teuing. Tapi dugi lajeng, pastikeun tetep hiji mata nutup kana kumaha anjeun persona online nuju ieu ditanggap.

Kuring kedah nambahkeun yen paguneman ieu sabagean diideuan ku Dr Thomas Ho, Anu keur blogged on topik nyieun hiji persona online.

3 Komentar

  1. 1

    Urang ngajalankeun hiji resiko badag meunang kana kasulitan lamun urang malah mimiti mikir dina watesan "personas" boh dina atawa kaluar garis. Implikasina nyaéta yén urang henteu janten diri urang sorangan sareng ngahaja nyumputkeun hiji hal atanapi pura-pura janten anu sanés.

    Pamikiran sapertos kitu tiasa janten bahaya sabab jalma-jalma ngagaduhan kacenderungan ngirangan akibat nalika aranjeunna nganggap aranjeunna anonim.

    Doug Kuring ogé nyangka anjeun touch lega tanda dina salah sahiji pernyataan anjeun di luhur. Tambahkeun hiji kecap jeung Abdi sareng anjeun.

    Hal anu terakhir anu anjeun pikahoyong nyaéta ninggalkeun jalan satapak, pribadi atanapi bisnis, anu tiasa [négatip] dampak kumaha perusahaan anjeun atanapi prospek bakal ngarasa anjeun.

    Kuring pasti miharep éta prospek bakal be positif kapangaruhan ku jalan satapak online kuring. Éta bagian tina saha kuring sareng nilai anu kuring bawa ka méja.

    Sareng kuring sok nganggap yén Ibu & majikan anu bakal datang bakal ningali naon waé anu kuring pasang online. Éta ngabantosan kuring gaduh kontrol diri sareng ngantunkeun barang-barang anu bodo.

    • 2

      Eupan balik hébat, Chris!

      Abdi hormat teu satuju yén gaduh persona online nyumput atanapi pura-pura.

      Upami kuring angkat ka rapat sareng prospek, kuring nyukur sareng nganggo jas. Sapopoé di tempat gawé kuring maké khakis jeung nyukur unggal sababaraha poé. Di jalan imah kuring bisa engkol nepi sababaraha logam dina mobil, tapi lamun kuring ngajalankeun hiji klien sabudeureun, Abdi teu bade buang di AC / DC.

      Kuring ogé boga kecerdasan sarkastik nu bisa nempatkeun sababaraha urang off di kali. Nalika kuring sareng kolega atanapi prospek, kuring jarang nunjukkeun éta rasa humor sabab seueur anu nganggap éta henteu pantes.

      Dina sagala hal, Kuring keur teu jujur ​​atawa nyumputkeun teh asli abdi. Abdi ngan saukur nunjukkeun 'sisi pangsaéna' atanapi 'sisi anu paling pas'. Ieu masih kuring (percanten ka kuring - Abdi transparan kana kasalahan), tapi perlu lamun kuring hayang ngahontal panongton lega tur meunangkeun rasa hormat masarakat.

      Maksud kuring saleresna mangrupikeun hal anu urang satuju - dunya henteu acan siap pikeun transparansi sapertos kitu. Kuring miharep éta - lajeng abdi tiasa pakéan di khakis, teu nyukur, sarta engkol nepi sababaraha "Kanggo Jalma Ngeunaan ka Rock" kalawan kolega kuring dina mobil.

      Éta moal lumangsung iraha wae, pas.

      Cheers!
      Doug

      • 3

        Abdi sareng anjeun aya, Doug. Kuring nyanyi sapanjang radio kalayan jandéla digulung up!

        Ieu hiji hal pikeun jalma nu calik di lampu eureun gigireun kuring mikir kuring bisa jadi rada konyol bellowing jauh. Tapi éta hal anu sanés pikeun ngabuktikeun yén kuring ku cara ngagulung windows!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.